Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pārbaudes mači: "Ventspils" un "Spartaks" zaudē, U21 izlase pieveic "Daugavpili"

Pēteris Neimanis
Pēteris Neimanis

Pārbaudes mači: "Ventspils" un "Spartaks" zaudē, U21 izlase pieveic "Daugavpili"
Kaspars Svārups. Foto: FK Ventspils

Kārtējos pārbaudes mačus, gatavojieties jaunajai Virslīgas sezonai, aizvadījuši Latvijas futbola klubi, izceļoties ar trim vārtu guvumiem, taču paliekot bez uzvarām.

Otro treniņnometni Spānijā turpina “Ventspils”, kas aizvadījis savu priekšpēdējo maču, šoreiz tiekotie ar Norvēģijas otrās spēcīgākās līgas klubu “Jerv”. Ventspils treneri jau no mača sākuma deva iespēju vairākiem gados jaunajiem un mazāk spēlējušajiem futbolistiem, piemēram, aizsargam Artūram Ļotčkovam un pussargam Raenam Tālbergam. Vienīgie vārti tika gūti pašā mača izskaņā, kad arvien vairāk uzbrukuma “Jerv”. Vairākās epizodēs teicami glāba18 gadus vecais Frenls Orols, bet visbeidzot glābējs nebija arī viņš – 0:1.

Ventspils starta sastāvs: Kudrjavcevs, Soni, Lotčikovs, Eliu, Stuglis, Alfa, Tālbergs, Kokins, Burikins, Vome, Svārups
Uz maiņu nāca: Orels, Neziri, Mamā, Neilands, Dusalijevs

“Vetspilj” Spānijā vēl atlikusi viena pārbaudes spēle – 1. martā jāspēkojas ar labi zināmo Norvēģijas klubu “Molde”.

Treniņnometnē Turcijā maču ar Kazahstānas klubu “Aktobe” aizvadījuši “Valmiera Glass/ViA” futbolisti. Rezultātu ar tālšāvienu atklāja valmierietis Ēriks Punculs, tomēr mača turpinājumā kazahu septītais spēcīgākais klubs prata izvirzīties vadībās 2:1. Pēdējais vārds mačā gan piederēja vidzemniekiem, ar precīzu sitienu izcēlās Kristers Lūsiņš un panāca izlīdzinājumu – 2:2.

Savukārt divkārtējie Latvijas čempioni “Spartaka” futbolisti aizvadīja savu pēdējo maču Turcijā, tāpat iekoties ar kazahiem – viņiem pretī stājās “Shakhter” no Karagandas. Jūrmalas klubs piedzīvoja zaudējumu 1:2, bet vienīgos vārtus guva serbu futbolists, kurš komandā atrodas uz pārbaudes laiku.

Savukārt Latvijas U21 izlase pārbaudes mačā Skonto hallē ar 3:1 pieveica BFC „Daugavpils”. Pirmo puslaiku Latvijas izlase noslēdza ar rezultāta deficītu 0:1, bet otrajā puslaikā uzvaru komandai atnesa Ivo Minkeviča, Marko Regžas un Aivara Emša precīzie sitieni. „Daugavpils” komandā vārtus guva Mario Amrals.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-28 20:46, pirms 5 gadiem
Ventīļi malači. Nopelnīja avansu sezonai.

     [+] [-]

, 2019-02-28 22:00, pirms 5 gadiem
Es pis, kā var tik atklāti totiķu griest!? Spēli translēja YT, skatītāji bija ap simtu, bet šiem pilnīgi nekāda kauna!

     [+] [-]

, 2019-02-28 22:01, pirms 5 gadiem
Turklāt pienākusi info, ka Valmieras jaunais investors arī nav tālu jāmeklē! Te briest, ka 2 komandas atmetīsies līdz sezonas beigām!

  -2 [+] [-]

, 2019-02-28 22:02, pirms 5 gadiem
jebal, ventspils normāli TOTO uzkapāja, jebal, nav citu vārdu.

Vakar uz VEN kofs bija 1.57 pirms spēles 2.60 , pats uzliku uz Jerv uzvaru, jo tur jau skaidrs bija ka VEN papisīs.

Normāli spēlē TOTO un visi klusē, zajebis!

  -1 [+] [-]

, 2019-02-28 23:02, pirms 5 gadiem
pēc jaunā īpašnieka ierašanās tas bija tikai laika jautājums, kad Ventspils spēlēs netīro spēli. sagaidījām. tad jau arī sezonā kādā kausu spēlē turpinās.

  +1 [+] [-]

, 2019-03-01 06:30, pirms 5 gadiem
Nedaudz uztrauc,ka netiek iespēlēts pamatsastāvs,kurš sāks virslīgu.Tiesa,Latvijas spēletāji komandā bija pārsvarā,bet cik no viņiem spēlēs pamatā ,to redzēsim.Golu šajā spēlē atveda paši,nevar jau visu laiku vārtsargs glābt,kurš cīnās par vietu sastāvā,bet nezin,ka jāielaižŠīs pārbaudes spēles izskatās ,ka daudziem klubiem kalpo par piepelnīšanās avotu pirms sezonas.Tīri mans subjektīvs viedoklis,skatoties šīs spēles.

  -1 [+] [-]

, 2019-03-01 12:47, pirms 5 gadiem
alguns rakstīja: Nedaudz uztrauc,ka netiek iespēlēts pamatsastāvs,kurš sāks virslīgu.Tiesa,Latvijas spēletāji komandā bija pārsvarā,bet cik no viņiem spēlēs pamatā ,to redzēsim.Golu šajā spēlē atveda paši,nevar jau visu laiku vārtsargs glābt,kurš cīnās par vietu sastāvā,bet nezin,ka jāielaižŠīs pārbaudes spēles izskatās ,ka daudziem klubiem kalpo par piepelnīšanās avotu pirms sezonas.Tīri mans subjektīvs viedoklis,skatoties šīs spēles.
To ka šo speli speles tuvakas rezerves jau dienas ieprieks intervija treneris teica....divas dienas pec kartas speles ta ka normali ka parbauda rezervistus uz ko spejigi...pret Moldi bus atkal jau daudz maz ierastais sastavs kas biežak spele šajas pārbaudes spēles...

     [+] [-]

, 2019-03-01 15:12, pirms 5 gadiem
Ne Frenls un ne Orels, bet Frenks Dāvids Orols!

     [+] [-]

, 2019-03-01 18:50, pirms 5 gadiem
Ja komandas var piepelnīties, tad lai to dara.