Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF un "Latvijas Futbola virslīga" beidzot noslēdz līgumu par 2019. gada sezonu

Rolands Eliņš

LFF un "Latvijas Futbola virslīga" beidzot noslēdz līgumu par 2019. gada sezonu
Edgars Pukinsks. Foto: Dmitrijs Suļžics, f64

Latvijas Futbola federācijas ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks portālam Sportacentrs.com apstiprināja, ka noslēgts līgums ar biedrību „Latvijas Futbola virslīga” par šīs sezonas Virslīgas organizēšanu. Biedrība varēs turpināt sacensību organizēšanu, saglabājot iepriekšējā līguma apjomus.

Uzdevums noslēgt līgumu ar biedrību „Latvijas Futbola virslīga” tika izvirzīts LFF valdes sēdē 11. februārī. Toreiz LFF valde vienojās, ka LFF prezidentam Kasparam Gorkšam tiek uzticēts veikt pārrunas par ģenerālsponsora piesaisti Virslīgas organizēšanai, sākot ar 2020. gadu, bet jaunais līgums ar „Latvijas Futbola virslīgu” jānoslēdz, saglabājot komerctiesības iepriekšējā gada līgumā noslēgtajā apjomā un līdz 2019. gada 30. novembrim. Federācija toreiz apņēmās nodrošināt tiesnešu un inspektoru darba apmaksu gaidāmajā sezonā.

Par Virslīgas 2019. gada sezonu bija ilgas diskusijas starp LFF un „Latvijas Futbola virslīga” pārstāvjiem, kuras nu beidzot atrisinātas, apstiprināja LFF ģenerālsekretārs Edgars Pukinsks, sakot, ka līgums ir parakstīts.

Virslīgas jaunā sezona sāksies nākamās nedēļas nogalē.

  -1 [+] [-]

, 2019-02-28 20:53, pirms 5 gadiem
Domājams ka pēc tādas garas murgainas dienas čaļi atpūtīsies,bet jau turpina strādāt tālāk!beidzot var redzēt ka ir inteleģenti cilvēki federācijā!

Restorānā Mcdonalds drošviens pats Ķļaviņš tagad stumj vaigā!

     [+] [-]

, 2019-02-28 21:29, pirms 5 gadiem
Tātad pēdējā Virslīgas sezona bLFV paspārnē.

  +1 [+] [-]

, 2019-02-28 23:22, pirms 5 gadiem
Dzirdēju, ka Kļaviņu jau gaida Cēsīs.... Dabūs pa savu piena ģīmi