Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

"Skonto": "Vēl pirms LFF valdes lēmuma informējām par treniņnometni"

"Skonto": "Vēl pirms LFF valdes lēmuma informējām par treniņnometni"
"Skonto" prezidents Vladimirs Koļesņičenko
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas futbola klubs "Skonto" savā mājaslapā ievietojis paziņojumu par radušos situāciju par un ap Latvijas Superkausa izcīņu, kas nākamnedēļ notiks Daugavpilī. "Skonto" izrādīja neizpratni par Latvijas Futbola federācijas (LFF) un Sporta direktora Daiņa Kazakeviča pozīciju, jo klubs esot jau laicīgi informējis par plānoto treniņnometni un pat piedāvājis pārcelt spēli uz citu datumu un vietu.

"Futbola klubs "Skonto" ar cieņu uztver jaunizveidoto Superkausu un apsveic LFF lēmumu par tādas spēles rīkošanu, taču šoreiz LFF pieņemtais lēmums ir vienpusējs un spēles rīkošanas laiks, izvēlētā vieta rada šaubas. Jau iepriekš – vēl pirms LFF valdes lēmuma 22.janvārī – "Skonto" FC sarunās ar LFF vadību un sanāksmēs, kur tika apspriesta Latvijas Superkausa spēles rīkošana, informēja, ka marta sākumā komanda plāno aizvadīt treniņnometni Turcijā un, iespējams, 9. martā nevarēs spēlēt šajā mačā ar spēcīgāko sastāvu. "Skonto" FC ierosināja aizvadīt spēli Rīgā, "Skonto" hallē, kur būtu daudz lielāks skatītāju apmeklējums un labāki spēles apstākļi, ņemot vērā esošos laika apstākļus," teikts "Skonto" paziņojumā.

"Tādēļ "Skonto" FC ir neizprotama LFF Sporta direktora Daiņa Kazakeviča attieksme, kurš Latvijas masu medijiem [portālam Sportacentrs.com - A.S.] norādījis, ka saskaņojām šo datumu, Superkausa norises vietu, nekādu jautājumu nebija. Kazakeviča izteikumi par to, ka "Skonto" FC nav bijušas pretenzijas, arī neatbilst īstenībai, jo "Skonto" FC sarunās ne vienu reizi vien norādīja uz esošo situāciju," paziņojumā turpināts.

"LFF necentās ar "Skonto" FC pārrunāt citus iespējamos spēles datumus, lai gan zināja par esošo situāciju, tāpēc mums ir neizprotama LFF nostāja un sašutums par "Skonto" FC rīcību. Ņemot vērā radušos situāciju, "Skonto" FC joprojām piedāvā (kā jau iepriekš piedāvāja) pārcelt Superkausa norisi uz vēlāku datumu, to iepriekš saskaņojot ar visām iesaistītajām pusēm," paziņojumā noslēgts.

Atgādinām, ka "Skonto" līdz 11.martam paredēta treniņnometne Turcijā, līdz ar to tiks upurēta Superkausa izcīņa. "Skonto" paziņoja, ka šajā spēlē piedalīsies ar dublieru sastāvu.

Izmantotie resursi:
SKONTO FC - galvenā


, 2013-02-28 20:57, pirms 11 gadiem
Kur problēma pārcelt pāris dienas vēlāk? Tāpat neviena televīzija, izņemot varbūt sc nerādīs. Ja nu vienīgi raidtiesības pārdotas kautkādiem korejiešiem un nu būs jāmaksā sods!?
Slēpts komentārs: dragoo
, 2013-02-28 21:18, pirms 11 gadiem
"Skonto" joprojām nevar samierināties ar to, ka viņi ir tādi paši kā citi un ne vairs "kaut kas īpašs". Vēl jau viņi nemaz nav saņēmuši licenci startēt 2013.gada čempionātā un nav arī samaksāti parādi par 2012.gadu un ir ļoti iespējams, ka čempionātā piedalīsies 9 klubi
Slēpts komentārs: VVVVVVVVVVV
, 2013-02-28 21:20, pirms 11 gadiem
Fiirerstikko
"Skonto" joprojām nevar samierināties ar to, ka viņi ir tādi paši kā citi un ne vairs "kaut kas īpašs". Vēl jau viņi nemaz nav saņēmuši licenci startēt 2013.gada čempionātā un nav arī samaksāti parādi par 2012.gadu un ir ļoti iespējams, ka čempionātā piedalīsies 9 klubi
Vai jums ir zina par parejiem??? Vai tikai Skonto???
, 2013-02-28 21:21, pirms 11 gadiem
Kurš melo?Kaut kā šoreiz gribās ticēt vairāk Dainim,jo Skonto,kā niķīgs un izlutināts bērns visu grib panākt pa savam.Laikam jau šis tas mainījies LFF gaiteņos,kas nav vairs tik labvēlīgs Skonto.Tomer neredzu nekādu šķērsli ,lai šo spēli pārceltu uz vēlāku laiku,kad Skonto būs atgriezies no treniņnometnes,bet spēlei tomēr jānotiek čempiona mājvietā.Tāds mans subjektīvais viedoklis.
, 2013-02-28 21:24, pirms 11 gadiem
>>>VVVVVVVV
Nesalīdzini treniņturnīru ar superkausu.Tas ir tas pats ,kas pirkstu salīdzināt,zini ar koJa kaut ko sajēdzi no treniņu procesa,komandu sagatavošanas ciklu,utt,tad tādas muļķības tev nenāktu prātā rakstīt.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-28 21:27, pirms 11 gadiem
Pārcelt spēli un miers! Ta ka mazi bērni!
, 2013-02-28 21:28, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: Ja šī ir taisnība, vai tik resnajam Dainim nav publiski jāatvainojas?
Resnais Dainis? Nu, jā. Skonto fans izceļas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: VVVVVVVVVVV
, 2013-02-28 21:47, pirms 11 gadiem
SC Karalis simeks rakstīja: Kāpēc LFF jādanco pēc kautkāda klubeļa stabules? Muhameds iet pie kalna, nevis kalns pie Muhameda!
Kādēļ Daini sauc par Kalnu? :d
tikai viņš no LFF ir kkādas pretenzijas izteicis. lff.lv tika publicēta ziņa, ka LFF izsaka neizprašanu. Bet vai tad ir bijusi kāda LFF valdes sēde un ir apspriests šis jautājums? vai vienīgi Jegavas Dainis bija sapīcis.
p.s. ja arī spēlēs noteiktajā datumā un ar dubli. vai kādā veidā tiks pārkāpts reglaments?
p.s.s. ie'priekš pats izteicos, ka Skonto vajadzētu izteikt savu viedokli par to, kādēļ tieši šajā laikā klubs devās. nu beidzot izteica savu viedoklis un miers.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-02-28 21:59, pirms 11 gadiem
Kāds te nerunā gluži taisnību. Bet kurš? Piedāvājums spēlēt par Superkausu Skonto hallē un šī piedāvājuma argumenti gan neiztur nekādu kritiku.
, 2013-02-28 22:53, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: Ja šī ir taisnība, vai tik resnajam Dainim nav publiski jāatvainojas?
Uz ''savējiem'' paskaties! H-SIDE baigi kulturāli neizskatās
, 2013-02-28 23:11, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: Uz ''savējiem'' paskaties! H-SIDE baigi kulturāli neizskatās
nejauc te divas dažādas lietas. Dainim par to maksā un ne maz. Viņš tak ir sporta direktors vai kas tur... ja viņš 'pārstāv lff.

H-Side. nu kā lai saka, mēs daram to ko gribam savā brīvajā laikā- ejam un atbalstam savu komandu. a kā mēs to daram, tā ir mūsu lieta.

p.s.
bet savā darba laikā esmu pat ļoti kulturāls. Darbs ir darbs un atpūta ir atpūta.
, 2013-02-28 23:15, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: H-Side. nu kā lai saka, mēs daram to ko gribam savā brīvajā laikā- ejam un atbalstam savu komandu. a kā mēs to daram, tā ir mūsu lieta.
jūs pārstāvat klubu un skatoties uz jums ( Daugavpilī) baigi labais priekšstats nav
, 2013-02-28 23:43, pirms 11 gadiem
Zelta sietiņš rakstīja: jūs pārstāvat klubu un skatoties uz jums ( Daugavpilī) baigi labais priekšstats nav
žēl, ka uz daugavpili skatoties nav nekāds labais priekšstats.
klubs itkā stiprs, bet nav pat neviena fana

p.s. kādā veidā es klubu pārstāvu?
protams, fani ir daļa no kluba sejas, bet nevarētu teikt, ka mēs pārstāvam klubu.
uj... un tās skaistās daugavpilnieku sejas, kad Dpils ieguva titulu... par tām tev ir labs priekšstats?
kurš esi Tu?
';
, 2013-03-01 00:03, pirms 11 gadiem
Pff, SKONTO SKONTO, ko jūs esat iedomājušies. Klubs smieklīgs un viss kas ar to ir saistīts.
, 2013-03-01 07:19, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: žēl, ka uz daugavpili skatoties nav nekāds labais priekšstats.
klubs itkā stiprs, bet nav pat neviena fana
skontam ir baigā fanu kustība?
Daži urļiki un tie paši vēl savējos pēc mača dauza nost!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.