Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Agris Suveizda

Osipovam līgums "Liepājā", "Spartakam" varētu pievienoties M. Keržakovs

Osipovam līgums "Liepājā", "Spartakam" varētu pievienoties M. Keržakovs
Artjoms Osipovs
Foto: LFF.lv

Latvijas futbola kluba "Liepāja" prezidents Māris Verpakovskis sarunā ar Sportacentrs.com apstiprināja, ka kurzemnieki parakstījuši līgumu ar 27 gadus veco Artjomu Osipovu, kurš savulaik jau vairākas sezonas ir spēlējis Tamaza Pertijas vadībā.

Artjoms Osipovs pagājušo sezonu uzsāka "Mettā"/LU, Virslīgā piedaloties septiņās spēlēs un tikai divas uzsākot pamatsastāvā, bet vasarā pievienojās "Jelgavai", Virslīgā aizvadot 12 spēles, desmit sākot starta vienpadsmitniekā un gūstot vienus vārtus. Osipovs arī aizvadīja trīs spēles UEFA Eiropas līgā, izejot uz maiņu mājās pret Bratislavas "Slovan" (3:0) un Jeruzalemes "Beitar" (1:1) un Jeruzalemē (0:3) ejot pamatsastāvā.

Karjeras laikā Osipovs pārstāvējis arī Rēzeknes "Blāzmu", Grodņas "Neman", Moldovas "Tiraspol", "Olimpu" un "Jūrmalu", bet no 2013. līdz 2015. gadam Rīgas "Skonto" spēlēja pie Tamaza Pertijas, kurš viņu no malējā pussarga pārkvalificēja par kreisās malas aizsargu. Bijušais Latvijas U21 izlases futbolists, kuram bija nepilsoņa pase, pirms vairākiem gadiem pieņēma Krievijas pilsonību.

Cits "Jelgavas" futbolists Andrejs Kovaļovs karjeru varētu turpināt "Riga" – kā liecina portāla Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, klubs veic pārrunas par 27 gadus vecā uzbrūkošā pussarga iespējamo pāreju. Pirms gada Kovaļovs īrē no Kišiņevas "Dacia" pievienojās jelgavniekiem, Virslīgā 26 spēlēs (22 pamatsastāvā) gūstot septiņus vārtus.

Tāpat portāla rīcībā ir informācija, ka Latvijas čempionam Jūrmalas "Spartakam" varētu pievienoties Sanktpēterburgas "Zenit" rezerves vārtsargs Mihails Keržakovs (uzbrucēja Aleksandra Keržakova brālis). Krievijas Premjerlīgā Mihails Keržakovs pārstāvējis tādus klubus kā Vladikaukāza "Alaniya", Ņižņijnovgorodas "Volga" un Mahačkalas "Anzhi", bet 2015. gada jūnijā atgriezās "Zenit". Premjerlīgā 29 gadus vecais vārtsargs aizvadījis 88 spēles, tostarp sešas šosezon. Tāpat portāla rīcībā esoša neoficiāla informācija liecina, ka "Spartaka" nometnē varētu parādīties viens no "Mettas"/LU līderiem Edgars Vardanjans un "Riga" pametušais malējais aizsargs Klāvs Bāliņš.

Plašāku informāciju par notikušajām un iespējamajām pārejām varat skatīt ŠEIT.


Slēpts komentārs: biskaps
, 2016-12-27 14:39, pirms 7 gadiem
Sākās, kamazs sāk vilk savus skonteļus uz Liepāju.
, 2016-12-27 15:18, pirms 7 gadiem
Kāpēc ''Spartakam'' tieši šādi kandidāti galvenā trenera postenim (skat. tabulu)?
, 2016-12-27 15:42, pirms 7 gadiem
Liepājai būs jānopūlas ne pa jokam, lai reputāciju līdzjutēju acīs uzlabotu.
, 2016-12-27 15:53, pirms 7 gadiem
biskaps, 14:15, pirms 2 stundām, ignorēt, atbildēt
Pagaidām vēl nepievienojas, jo nevar pierunāt brāli, lai arī brauc līdzi?

Puslīdz ar brāli arī sarunāts. Spartaks gatavs maksāt 10 štukas nedēļā, bet vecākais Keržakovs prasa 50. Vēl jāatrod tikai 40.
, 2016-12-27 16:01, pirms 7 gadiem
Koņevs, Lajuks....Rīgā. Vai Gulbene Nr.2 atgriežas virslīgā?
, 2016-12-27 16:19, pirms 7 gadiem
Osipovs Liepājai būs ļoti labs papildinājums. Ar Hmizu konkurēs uz vietu pamatsastāvā. Keržakova pievienošanās Spartakam būtu skaļš transfērs. Acīmredzami Ņerugals no BFC ņemts ar domu aizpildīt rezerves vārtsarga vietu.
, 2016-12-27 16:55, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Koņevs, Lajuks....Rīgā. Vai Gulbene Nr.2 atgriežas virslīgā?
Sāc uztraukties?
, 2016-12-27 18:18, pirms 7 gadiem
par Keržakoviem īpaši neticās, jaunākais dažreiz pat spēlē stabilāk nekā Lodigins vārtos, bet varbūt brāļu nodomi saistīti ar vēlmi patusēt Dzintaru koncertzāles pasākumos, tās tuvumā, izmantot viesnīcu SPA pakalpojumus u.tml., ja Lučesku tiem neredz vietu pamatsastāva tuvumā
, 2016-12-27 18:22, pirms 7 gadiem
reikons rakstīja: Osipovs Liepājai būs ļoti labs papildinājums. Ar Hmizu konkurēs uz vietu pamatsastāvā. Keržakova pievienošanās Spartakam būtu skaļš transfērs. Acīmredzami Ņerugals no BFC ņemts ar domu aizpildīt rezerves vārtsarga vietu.
Osipovs ar Hmizu nevar konkurēt savā starpā, jo ir atšķirīgas pozīcijas spēlētāji. Hmizs ir balsta pussargs, bet Osipovs malējais aizsargs.
, 2016-12-27 18:30, pirms 7 gadiem
specha rakstīja: par Keržakoviem īpaši neticās, jaunākais dažreiz pat spēlē stabilāk nekā Lodigins vārtos, bet varbūt brāļu nodomi saistīti ar vēlmi patusēt Dzintaru koncertzāles pasākumos, tās tuvumā, izmantot viesnīcu SPA pakalpojumus u.tml., ja Lučesku tiem neredz vietu pamatsastāva tuvumā
Zenit pirms dažām dienām nopirka jaunu vārtsargu
Андрей Лунев перешел в «Зенит»
, 2016-12-27 19:04, pirms 7 gadiem
Caune JM rakstīja: Sāc uztraukties?
Nē. Kam būs lemts aiziet, tas aizies. Piemēru ir ļoti daudz.
, 2016-12-28 12:21, pirms 7 gadiem
Autoram varu piebilst,ka 2008.gada sezonā Osipovs spēlēja arī Ventspilī,tiesa tikai dublieru sastāvā.Artjomam 10 klubs 10 gadu laikā.
Cik saprotu,virslīgā tagad Artjoms leģionāru statusā.
Grobiņas līdzjutēji. Foto: Aiga Veisa
15

Parādniecei "Valmierai" draud atņemt punktus, "Grobiņai" derbijs izmaksās 900 eiro

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārlietu komiteja pēc Virslīgas 7. kārtas spēlēm publicējusi garu sankciju sarakstu.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
15

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.