Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Pārums

Krjauklis pievienojas "Liepājas Metalurgam"

Krjauklis pievienojas "Liepājas Metalurgam"
Ritus Krjauklis
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Sacensību daļa apstiprinājusi informāciju par to, ka Latvijas izlases aizsargs Ritus Krjauklis piektdien, 26.augustā tika pieteiks Virslīgas čempionātā SK "Liepājas Metalurgs" komandas sastāvā, vēsta LFF preses dienests.

Sestdien, 27.augustā plkst.12:30 par Krjaukli tika saņemta transfēra lapa no Azerbaidžānas Futbola federācijas. Pamatojoties uz šo informāciju LFF paziņojusi, ka Ritus Krjauklis ir tiesīgs piedalīties Latvijas Virslīgas čempionāta spēlēs SK "Liepājas metalurgs" komandas sastāvā no 27.augusta plkst.12:30.

Tādejādi Krjauklis varēs doties laukumā jau šovakar, kad "Liepājas Metalurgs" savā laukumā uzņems "Ventspils" futbolistus.

Šobrīd "Liepājas Metalurgs" ar 42 punktiem ieņem trešo vietu čempionātā, turklāt aizvadījuši par divām spēlēm vairāk nekā ventspilnieki, kuri ir otrajā pozīcijā (45 punkti) aiz "Daugavas" (46), kas arī nospēlējusi par divām spēlēm vairāk nekā "Ventspils".

Izmantotie resursi:
lff.lv


, 2011-08-27 14:36, pirms 13 gadiem
Ja man atmiņa neviļ, tad Rītus bija malējais aizsargs, bet LM akūta problēma ir aizsardzības centrs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2011-08-27 15:28, pirms 13 gadiem
Vecīt, nu šoreiz tak pati LFF ir apstiprinājusi to RAKSTISKI. LFF: Virslīga: SK Liepājas metalurgs sastāvu...
, 2011-08-27 15:53, pirms 13 gadiem
Visai neajadzīgs
Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
14

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
13

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.