Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Egīls Balodis

Video: Pēdējās minūtes drāma: pastarīte "Jelgava" izrauj uzvaru pār līderi "Riga"

"Optibet" futbola Virslīgas 19. spēļu kārtas noslēdzošajā spēlē, Riga FC savā laukumā, spēles kompensācijas laika izskaņā, zaudēja vārtus un atzina Jelgavas pārākumu ar 0:1 (0:0). Pirms šīs spēles abas komandas atradās turnīra tabulas pretējos polos, bet uzvara Zemgales komandai ļauj uz pēdējo vietu nobīdīt Mettu, kamēr rīdzinieki saglabā līderpozīcijas.

, 2019-06-27 02:58, pirms 5 gadiem
Tas nav pirmais gadījums Latvijas futbola virslīgā,kad pēc pirmā riņķa pēdējās vietas īpašniece uzvar tā brīža pirmās vietas īpašnieci?!
, 2019-06-27 10:41, pirms 5 gadiem
Madzigais rakstīja: Tas nav pirmais gadījums Latvijas futbola virslīgā,kad pēc pirmā riņķa pēdējās vietas īpašniece uzvar tā brīža pirmās vietas īpašnieci?!
Nē. 2016.gada 4.riņķī pedējā vietā esoša "Daugavpils" uzvarēja līderi un nākamo čempionu "Spartaku".
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
102

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
4

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".