Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Pučinsks: "Daudz kas nesanāca nervozitātes dēļ"

Pučinsks: "Daudz kas nesanāca nervozitātes dēļ"
Jurģis Pučinsks
Foto: fkventspils.lv

Kurzemes derbijā ''Liepājas Metalurgs'' un ''Ventspils'' futbolisti cīnījās neizšķirti 0:0, visa mača gaitā nespējot izveidot nevienu lielisku vārtu gūšanas momentu, tādējādi divas nullītes uz rezultāta tablo bija pavisam loģiskas. Pēc spēles iespaidos par maču dalījās abu komandu pārstāvji.

SK ''Liepājas metalurgs'' treneris Dmitrijs Kalašņikovs: ''Domāju, ka bija iespēja uzvarēt, bet mums bija jāiemācās neielaist vārtus. Parasti, ja ielaižam vārtus, nespējam atspēlēties. Primārais bija neielaist, tad gūt vārtus. Momenti bija, bet tos nerealizējām. Zinām savus mīnusus un strādājam pie tā. Dažreiz neizšķirts ir uzvaras vērts, šeit cīnījās divi līdzvērtīgi pretinieki.''

FK ''Ventspils'' galvenais treneris Jurģis Pučinskis: ''Mums tagad nav viegls periods. Daudz kas nesanāca nervozitātes dēļ. Problēmas bija spēles sākumā, bet tā ir psiholoģija. Otrajā puslaikā spējām savākties un labi, ka neizšškirts.''

Ventspils un Liepājas komandas Virslīgas turnīra tabulā šobrīd ieņem vietas līdzās. Ventspilnieki ir ceturtie, liepājnieki – piektie. „Metalurgam” gan vēl viena spēle rezervē.

Izmantotie resursi:
Futbola Virslīga - Sākums


, 2012-05-27 21:35, pirms 12 gadiem
Kalašņikovs:Zinām savus mīnusus un strādājām pie tā.
Jā futbolistiem nedeg acis un viņi ne katrā spēlē grīb uzvarēt,tad vari strādāt dienu un nakti,nekādas jēgas nebūs.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-05-28 07:32, pirms 12 gadiem
Izskatās,ka abām Kurzemes komandām zudusi pārliecība par saviem spēkiem pat Latvijas virslīgas mērogā,jo pašu līmenis nokrities tik zemu,ka katra nākošā spēle,vienalga ar ko,izvēršās par nopietnu cīņu par punktiem.Vai kāds no Latvijas klubiem šovasar pārvarēs eirokausu pirmo barjeru?Pagaidām uz to cerēt ir visai naivi un vienalga ko piespēlēs izloze.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
2

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.