Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

Gorkšs: "Esmu gatavs atbildēt LFF biedriem par katru pārmetumu"

Gorkšs: "Esmu gatavs atbildēt LFF biedriem par katru pārmetumu"
Kaspars Gorkšs. Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas Futbola federācija apstiprinājusi, ka saņēmusi 69 LFF biedru pārstāvju parakstītu iesniegumu ar lūgumu sasaukt ārkārtas kongresu. LFF prezidents Kaspars Gorkšs norādījis, ka vairākus izvirzītos jautājumus neuzskata par statūtos noteikto prezidenta atbildību, bet ir gatavs atbildēt LFF biedru priekšā.

„Ir saņemts iesniegums par ārkārtas kongresa sasaukšanu, kur dienas kārtībā ir jautājums par neuzticības izteikšanu LFF prezidentam Kasparam Gorkšam. Kā galvenie iemesli ir norādīti, ka LFF biedriem netiekot sniegts atbalsts infrastruktūras sakārtošanā, ka LFF valde nav apstiprinājusi ģenerālsekretāru, nepilnības tiesnešu sistēmā, Ingrīdas Latimiras atteikšanās sniegt revidenta atzinumu par 2018. gadu un 2. augusta sešu LFF valdes locekļu izteiktā neuzticība,” vēstīts LFF paziņojumā par vēstuli, ko šodien publicēja Sportancentrs.com.

"Neskatoties uz to, ka lielākā daļa iesniegumā uzdoto jautājumu neattiecas uz statūtos noteikto prezidenta atbildību, es esmu gatavs atbildēt LFF biedru priekšā par katru izteikto pārmetumu un skaidrot katru no iesniegumā norādītajiem jautājumiem. Tāpēc statūtos paredzētajā kārtībā pārbaudīsim iesniegumu un ziņosim par ārkārtas kongresa sasaukšanas laiku, vietu un dienas kārtību," norādīja LFF prezidents Kaspars Gorkšs.

Saskaņā ar LFF statūtiem, ārkārtas kongress ir jāorganizē trīs nedēļu laikā.

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/zinas/12187/lff-sane...


Slēpts komentārs: H.E.N.R.Y.
, 2019-09-26 20:02, pirms 5 gadiem
Šoreiz būs "Delegātu vairākums neatbalstīja neuzticības neizteikšanu."
, 2019-09-26 20:09, pirms 5 gadiem
Uzliec Kaspar normu tiem kongresiem,pa traku jau sitas!
, 2019-09-26 20:20, pirms 5 gadiem
, 2019-09-26 21:25, pirms 5 gadiem
Kaspar, Tu taču labi saproti, ka stāsts nav par to. Ir divas nesmierināmas nometnes un kapiņš par kāpostu. Tā Kaspara rakšana Staiceles zālājos vairāk izskatās pēc šantāzas elementa, jo ir skaidrs, ka ar mazā kverpļa pārstāvēto nometni nekāda vienošanās nav iespējama. Pie tam aiz kverpļa stāv diezgan lieli naudas maisi plus izskatās, ka Kaspara aizmugure aizvien pavājinās. Vēl arī izlases katasrofa, kas viņa laikā kļuvusi tikai vēl lielāka - un lūk, apstākļi, kas kverpļa nometnei liek justies diezgan pārliecinātai un apņēmīgai, kaomēr Kaspara nometne pamazām zaudē pozīcijas. Dziemžēl.
, 2019-09-26 21:31, pirms 5 gadiem
Savādi.Nesen bija kongress par neuzticības izteikšanu, kurā Gorkšam bija liels balsu pārsvars. Kas izmainījies ? Dažādi gaideļi raustās,ka tiks celtas gaismā citas, iepriekš savārītās šmuces? Vai tad nevarēja pagaidīt pāris mēnešus līdz pēc noteiktā termiņa kongresam ? Ja paši sašmucējušies tad vēl aplej ar samazgām LFF tēlu.Interesanti,par cik Jūdasa grašiem nopirka parakstus ???
, 2019-09-26 21:43, pirms 5 gadiem
berimors rakstīja: Kaspar, Tu taču labi saproti, ka stāsts nav par to. Ir divas nesmierināmas nometnes un kapiņš par kāpostu. Tā Kaspara rakšana Staiceles zālājos vairāk izskatās pēc šantāzas elementa, jo ir skaidrs, ka ar mazā kverpļa pārstāvēto nometni nekāda vienošanās nav iespējama. Pie tam aiz kverpļa stāv diezgan lieli naudas maisi plus izskatās, ka Kaspara aizmugure aizvien pavājinās. Vēl arī izlases katasrofa, kas viņa laikā kļuvusi tikai vēl lielāka - un lūk, apstākļi, kas kverpļa nometnei liek justies diezgan pārliecinātai un apņēmīgai, kaomēr Kaspara nometne pamazām zaudē pozīcijas. Dziemžēl.
nekas jau īpaši nemainās. tāpat:
Kaspara nometne nezaudē pozīcijas.
pretinieka pusē naudas maisi.

bet ne jau šis divas grupiņas izšķir likteni - to dara daļa no mazajiem svārstīgajiem balsotājiem. tas, ka paraksta vēstuli nenozīmē, ka visi >50% balsos par KG atcelšanu. tikai vēlas skaidrojumu. ja sabijušies no Staiceles piemēra, ka apdraudētas viņu mazās sētiņas un shēmiņas + saņēmuši finansiālus solījumus no opozīcijas, tad varētu atcelt. bet ja tomēr ir par saimniecības sakārtošanu, tad pēc loģiska skaidrojuma joprojām atbalstīs KG.
, 2019-09-26 22:44, pirms 5 gadiem
GORKŠS: "ESMU GATAVS... sadot pa muti LFF BIEDRIEM PAR KATRU PĀRMETUMU"
, 2019-09-27 00:29, pirms 5 gadiem
LFFai vajag vienu stingru roku, kas ātri juridiski sašuj statūtus tā, ka visi vaukšķi var paciesties 4 gadus.
Tikmēr jāiztīra kadri un jāpiesaista mazie biedri ar labu attieksmi.
, 2019-09-27 08:14, pirms 5 gadiem
Kaspara komandu pameta arī Kasparas Pukinskas.
Nebūsim pārsteigti, ja viņš pavasarī parādīsies LFF jau citā, vēl augstākā, amatā.
"Grobiņa" svin uzvaru. Foto: Aiga Veisa
116

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".