Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Pahars pēc neiedotas "pendeles" neierodas uz preses konferenci

Valdis Bērziņš
Valdis Bērziņš

Pahars pēc neiedotas "pendeles" neierodas uz preses konferenci
Marians Pahars
Foto: Gints Ivuškāns, F64

Rīgas "Skonto" šodien faktiski atvadījās no pēdējām cerībām uz Virslīgas zeltu. Turnīra vicelīdere savā laukumā nespēja uzveikt Jūrmalas "Spartaku" (0:0) un sešas kārtas pirms sezonas beigām no Daugavpils "Daugavas" atpaliek jau sešus punktus. Rīdzinieku treneris Marians Pahars pēc mača bija tik ļoti satriekts, ka ar presi nevēlējās kontaktēties.

Lai vēl pamatoti cerētu uz titula izcīnīšanu, "Skonto" šodien vajadzēja uzvarēt, taču to izdarīt neizdevās. Mača kompensācijas laikā par spēli ar roku savā soda laukumā uz viesu vārtiem netika nozīmēts 11 metru soda sitiens, kas izsauca asu reakciju "Skonto" komandā.

Treneri skrēja laukumā, bet Ruslans Mingazovs par tiesneša Jevgeņija Vasjukova nolamāšanu tika noraidīts no laukuma. Viņam svētdienas spēle pret "Daugavu" noteikti būs jāizlaiž. Spēlēt diez vai varēs arī otrs malējais pussargs Alans Siņeļņikovs, kurš 1. puslaikā tika nomainīts pēc kājas savainojuma gūšanas.

"Skonto" galvenais treneris Marians Pahars mača laikā bieži zaudēja savaldīšanos, bet, sekojot dramatiskajām mača beigām, ātri pameta stadionu, neierodoties uz pēcspēles preses konferenci. Uz masu mediju pārstāvju (vienā personā) jautājumiem atbildēja Vitālijs Astafjevs, pēc dabas mazrunīgs cilvēks, kurš saprotamu iemeslu dēļ garās sarunās nevēlējās izplūst.

"Domāju, ka no visiem rakursiem bija redzams, kā bumba trāpīja "Spartaka" spēlētājam pa roku. Pat, ja viņš apzināti nespēlēja ar roku, bumbas lidojuma virzienu ietekmēja. Tā bija "pendele"! Protams, ka mums bija līdz tam jāiesit no spēles, jo momentu netrūka, tagad bez šaubām visi runās par tiesneša kļūdu. Tās rezultātā zaudējam cerības izcīnīt titulu.

"Bez šaubām cīnīsimies līdz pēdējam, taču tagad ir skaidrs, ka viss vairs nav pašu rokās. Līdz šodien vēl tā bija – jāuzvar visas spēles un nav jāuztraucas par konkurentu rezultātiem. Šodien mums pietrūka precizitātes uzbrukumu noslēgumā. Jāatzīmē arī tas, ka varēja pamanīt "Spartaka" nopietno noskaņošanos spēlei," pēc neizšķirta pret jūrmalniekiem teica Astafjevs.

Arī "Spartaka" treneris (galvenais) Armīns Narbekovs piekrita par 11 metru soda sitienu: "Ja tiesnesis nosvilptu, nekādu pretenziju nevarētu būt. No mūsu soliņa redzējām, ka bumba atrada roku. Uzreiz nevaru pateikt, cik daudz var runāt par spēli ar roku, taču to, kā bumba pieskārās rokai, skaidri redzējām.

Arī mums bija daudz pretenziju pret tiesnešu darbību. Kad mūsu aizsargā ielec ar taisnām kājām, tas ir nopietni. Tādi pārkāpumi pelnījuši dzelteno kartīti, jo ar tādiem izklupieniem var salauzt kāju. Bet šodien deva brīdinājumus par to, ka ar diviem pirkstiem pieturēja aiz krekla. Uzreiz diviem mūsu aizsargiem bija brīdinājumi, izbraukumā tādos apstākļos grūti spēlēt."

"Spartaks" trešajā spēlē pēc kārtas neguva vārtus. Narbekovs nespēj to izskaidrot: "Patrikam Tvumasi šodien katrā puslaikā bija pa lieliskam momentam. Iepriekšējā spēlē pret "Daugavu" 22 reizes sitām pa vārtiem, bet nevarējām iesist, toties paši ielaidām trīs. Protams, nespēja gūt vārtus mani uztrauc. Vēl saprastu, ja nebūtu momentu, bet to ir pietiekami. Kaut vai spēlē pret "Daugavu" viens pats Davids Kortess varēja gūt piecus vārtus. Šodien viņš nespēlēja slimības dēļ."

  +3 [+] [-]

, 2012-09-26 22:19, pirms 12 gadiem
Ko nu?

  +3 [+] [-]

, 2012-09-26 22:24, pirms 12 gadiem
ka mazs berns rikojas vienu speli neiedod pendeli uzeiz apvainojas

  +2 [+] [-]

, 2012-09-26 22:26, pirms 12 gadiem
Aizskrēja pasūdzēties Starikam.

 +10 [+] [-]

, 2012-09-26 22:30, pirms 12 gadiem
Sados gadijumos Narbekova vieta kads cits treneris par to spelesanu ar roku pateiktu taiemzel neko neredzeju,no tas vietas kur es atrados bija slikta redzamiba,bet Narbekovas godigi atzina speli ar roku.Tas padara godu cilvekam.

  +5 [+] [-]

, 2012-09-26 22:38, pirms 12 gadiem
kanvit rakstīja: Sados gadijumos Narbekova vieta kads cits treneris par to spelesanu ar roku pateiktu taiemzel neko neredzeju,no tas vietas kur es atrados bija slikta redzamiba,bet Narbekovas godigi atzina speli ar roku.Tas padara godu cilvekam.
piekritu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2012-09-26 22:53, pirms 12 gadiem
anjo rakstīja: Aizskrēja pasūdzēties Starikam.
Gan jau tagad ilgi neredzēsim Vasjukovu tiesājot Virslīgu.

  +4 [+] [-]

, 2012-09-26 22:55, pirms 12 gadiem
Cik reižu šosezon Sportacentra žurnālists bija vienīgais žurnālists preses konferencē?

  -2 [+] [-]

, 2012-09-26 22:59, pirms 12 gadiem
Un pareizi darīja.. Ko tad viņam presenē teikt? Nolamāt publiski tiesnešus?
Šī pendele iespējams izšķir titulu, tāpēc emocijas pilnīgi saprotamas

  +8 [+] [-]

, 2012-09-26 23:07, pirms 12 gadiem
Varbūt Skonto beidzot sapratīs kā jūtas pretinieki pēc entajām šaubīgajām pendelēm daudzu gadu garumā Skonto par labu
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +5 [+] [-]

, 2012-09-26 23:17, pirms 12 gadiem
Teemu Saxon rakstīja: Un vai nebuutu labak Skonto speles saakt vakaraa ap kaadiem astoniem?? Apgaismojums ir, varbuut tad kaads pulcins skatitaju vairaak ierastos??? Ari tada futbola atmosfera lielaka. Blin rigas centra tak tas stadions. Skonto kaadreizs valdiija, cerams atkal atgriezisies, vajadzetu tikai iepumpeet naudinu, kaa galvaspilsetas klubam pienaaktos.. Blin, ka gribaas lai Skonto atkal bliez pa eiropu nopietnaa liimenii. Un virsliigaa visus izpogaa bez variantiem. Bet retais grib spelet virsligaa, ja ir varianti citur..
Lai sāk ar algu samaksāšanu spēlētājiem
Apgaismojums arī kaut ko maksā
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja