Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

Prohorenkovs un Činiks izlaidīs spēli pret "Jūrmalu-VV"

Prohorenkovs un Činiks izlaidīs spēli pret "Jūrmalu-VV"
Andrejs Prohorenkovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Latvijas Futbola federācijas Disciplinārā komiteja šodienas sēdē atskatījusies uz aizvadītajām Virslīgas spēlēm. Vislielākie zaudējumi brīdinājumu dēļ būs "Liepājas Metalurgam", kas nākamajā mačā iztiks bez Andreja Prohorenkova un Mariusa Činika.

"Liepājas Metalurgs" svētdien savā laukumā ar 2:0 pārspēja "Jelgavu", taču neiztika bez zaudējumiem. Pilnīgi nevajadzīgu brīdinājumu 90. minūtē saņēma viens no komandas motoriņiem Andrejs Prohorenkovs, kurš nevarēs palīdzēt nākamajā cīņā pret "Jūrmalu-VV". Brīdinājumu normu sasniedzis arī lietuvietis Mariuss Činiks.

Salīdzinoši muļķīgi nospēlējis arī "Skonto" kapteinis Vitālijs Smirnovs, kurš jau pašā spēles sākumā saņēma brīdinājumu cīņā ar "Olimpu". Spēle noslēdzās ar čempionu pārliecinošu uzvaru 6:0, bet Smirnovs nevarēs palīdzēt izbraukuma mačā pret "Jūrmalu".

No Virslīgas klubiem diskvalifikāciju saņēmis arī viens no "Olimpa" labākajiem aizsargiem Reinis Broders. Viņam ies secen iespēja pacīnīties ar "Ventspili".

Tāpat LFF Dk brīdinājusi "Gulbeni" par spēles informatora nekorektajiem izteicieniem par galvenā tiesneša darbību.

Izmantotie resursi:
LFF: LATVIJAS FUTBOLA FEDERĀCIJA | Galvenie...


, 2011-09-26 20:18, pirms 13 gadiem
Cien.autor! Ja Jūs tā teikt paraktu dziļāk, tad redzētu, ka ne Prohora ne Činika brīdinājumi nebija nevajadzīgi, bet gan taktisks gājiens, lai izlaistu spēli ar Jūrmalau VV nekā būtu problēmas vēlāk spēlēs ar Ventspili, Skonto un Daugavu.
, 2011-09-26 21:42, pirms 13 gadiem
Cien. saint83! Ja kāds dos uzstādījumu, tad tiesnešiem nebūs nekādu problēmu noraidīt kādu LM spēlētāju pirms spēlēm ar ''Skonto'', ''Daugavu'', FKV.
, 2011-09-26 21:47, pirms 13 gadiem
Par to šajā gadījumā nav runa.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.