Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Pēteris Neimanis

Pučinsks: "Uzvaru nebijām pelnījuši, lai gan tā bija kaut kur pavisam blakus"

Pučinsks: "Uzvaru nebijām pelnījuši, lai gan tā bija kaut kur pavisam blakus"
Jurģis Pučinsks
Foto: fkventspils.lv

Pēc dramatiskā Kurzemes derbija Latvijas futbola virslīgā, kurā FK "Ventspils" savā laukumā cīnījās neizšķirti 2:2 ar "Liepājas metalurgu", garās runās neizplūda nedz ventspilnieku treneris Jurģis Pučinsks, nedz liepājnieks Viktors Dobrecovs.

"Spēle laikam jau bija interesanta līdzjutējiem, kas bija stadionā. Tā bija vīrišķīgi cīņa, spēlētāji sitās par katru bumbu. Domāju, mēs nospēlējām diezgan disciplinēti un daudz kas arī sanāca šajā spēlē. Guvām divus vārtus, diemžēl uzvarai ar to šoreiz bija par maz. Divi 11 metru soda sitieni? Jūs droši vien gribat, lai es kaut ko pasaku par tiesāšanu, bet šoreiz to nedarīšu. Varbūt, ka man būtu ko teikt, bet labāk lai par tādām lietām runā citi," pēc mača izteicās Viktors Dobrecovs.

Jurģis Pučinsks piekrita, ka spēle bija aizraujoša skatītājiem, tomēr piebilda, ka par tās kvalitāti ir pretenzijas: "Mūsu savstarpējās spēles vienmēr bijušas sasprigtas, tajās netrūkst cīņas, brīdinājumu un šoreiz bija arī noraidījums. Tas ir normāli. Tomēr šodien pieļāvām kļūdas, kādas nedrīkstam pieļaut, ja vien vēlamies kaut ko sasniegt. Vienkāršās situācijās nepārkārtojāmies, nepalīdzējām cits citam, arī standartsituācija nenospēlējām, kā nākas, lai gan daudz tiem gatavojāmies. Svarīgi ir tas, ka komanda neapstājās, turpināja cīnīties un pratā izlīdzināt rezultātu. Varējām arī izspiest uzvaru, bet laikam jau īsti nebijām to pelnījuši, lai gan tā bija kaut kur tepat blakus."


, 2013-06-26 22:47, pirms 11 gadiem
Pučinski:
Vispirms paldies pasaki treimanim par neizšķirtu!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
17

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.