Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Kazačoks atklājis, ka "Ventspils" laikā aploksnē saņēmis divus tūkstošus eiro

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Kazačoks atklājis, ka "Ventspils" laikā aploksnē saņēmis divus tūkstošus eiro
Jevgeņijs Kazačoks. Foto: EPA/Scanpix

Bijušais "Ventspils" futbolists Jevgeņijs Kazačoks, kurš jau iepriekš runāja par klubā izmaksātajām aplokšņu algām, sarunā ar raidījumu Sporta studija sacīja, ka pats nelegāli saņēmis divus tūkstošus eiro mēnesī.

Pirms pievienošanās "Ventspilij" Jevgeņijs Kazačoks pārstāvēja RFS, tomēr negribēja samierināties ar rezervista lomu. Viņš pārcēlās uz Kurzemi un iemantoja uzticību, vēlāk izpelnoties kapteiņa apsēju. Kazačoks vēlējies noslēgt oficiālu līgumu ar klubu, bet saņēmis atbildi, ka visiem ir vienādi nosacījumi. Arī komandā spēlējošie draugi mierinājuši, kas viss tiekot godīgi izmaksāts aploksnē.

"Oficiālā alga tika samaksāta 10. datumā uz bankas kontu, bet algas otra daļa netika izmaksāta konkrētos datumos," stāstīja Kazačoks. "Sākumā saņēmu 1,4 tūkstošus eiro, bet tad labi spēlēju, tāpēc man pielika klāt vēl 500. Beigās tā saņēmu divus tūkstošus." Pussargs uzskata, ka nesaskaņas ar kluba vadību radušās, jo viņš bijis starp vislabāk apmaksātajiem latviešiem komandā, bet "Ventspilij" izdevies atrast lētākus leģionārus.

Tagad Kazačoks trenējas kopā ar "Jelgavu", bet pirms bijušās komandas pamešanas viņš sarunā ar portālu Sportacentrs.com jau norādīja par "Ventspilī" valdošo shēmu ar aplokšņu algām. Uz to reaģēja arī Valsts ieņēmumu dienests, kas veica kratīšanas ar "Ventspili" saistītās telpās. Instances aplēses liecina, ka futbolisti oficiāli kontā saņēmuši līdz 1000 eiro mēnesī, bet lielākā daļa izmaksāta aploksnē. Gada laikā turīgākie futbolisti šādi saņēmuši 35 tūkstošus.

Izmantotie resursi:
https://www.lsm.lv/raksts/sports/fu...

  -1 [+] [-]

, 2020-05-26 13:35, pirms 4 gadiem
"Kazačoks vēlējies noslēgt oficiālu līgumu ar klubu..."

Ha ha ha

Tātad Kazačoka līmeņa futbolists pelnīja 3k mēnesī? Pārmaksāti tie virslīgas futbolisti.

     [+] [-]

, 2020-05-26 14:09, pirms 4 gadiem
Nejau visa nauda paliek futbolistam ...

  +2 [+] [-]

, 2020-05-26 16:42, pirms 4 gadiem
un beigās VID uzrēķinās Kazačokam sodu - nomaksāt nodokļus par saņemto algu, bet Ventspilij nekas nebūs - trūks pierādījumu

     [+] [-]

, 2020-05-26 16:47, pirms 4 gadiem
erred rakstīja: Nejau visa nauda paliek futbolistam ...
Man ļoti intresē,ar ko tad viņam nākas padalīties tavuprāt?

  +1 [+] [-]

, 2020-05-26 18:26, pirms 4 gadiem
Korelācija starp algām (reālām vai imaginārām) un reālo tirgus vērtību?

Pēc ''Transfermarkt'' aplēsēm viņa tirgus vērtība ir 100-150 tūkstoši eiro.
Realitātē: Neatradu nevienu klubu, kas būtu gatavs samaksāt 15 tūkstošus un vēlos aiziet par velti.

     [+] [-]

, 2020-05-28 14:05, pirms 4 gadiem
Vīrišķīgs solis. Visu cieņu Kazačokam par atklātību!