Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Kaspars Šmits

Video: Liepāja viesos pieveic "Babīti", Karašausks "zvana" Starkovam

Piektdien, 26.maijā Piņķu stadionā tika aizvdīta SynotTip Virslīgas 10.kārtas pirmā spēle, kurā tikās SK ''Babīte/Dinamo'' un FK ''Liepāja/Mogo'' komandas. Uzvaru ar 2:1 izcīnīja liepājnieki, savukārt mājinieku komanda savus vienīgos vārtus guva pašā pēdējā uzbrukumā. Visi spēles vārti tika gūti 2.puslaikā. Vispirms 61.minūtē rezultātu atklāja Artūrs Karašausks, savukārt puslaika vidū Giorgijs Eristavi panāca jau 2:0. Lai arī kā censtos, viesiem savus vārtus noturēt neskartus neizdevās - Aleksejs Saveļjevs bija precīzs otro maču pēc kārtas un samazināja rezultāta starpību līdz minimumam. Tas gan bija arī viss - vārtu guvums sekoja pēdējā minūtē un tiesnesis signalizēja par mača noslēgumu.

, 2017-05-27 01:59, pirms 7 gadiem
Spēlējot tā kā mača sākumā, Babīte vēl nevienam vien var iekost. Nevajag bīties pretinieka, spēlēt var kā līdzīgs ar līdzīgu. Kārtējie vārti Saveļjevam Babītes rindās un kārtējais gols Karašauskam Liepājas kreklā. Abi kļuvuši par savu komandu līderiem. Karašauskam skaisti goli ir ik nedēļas parādība šobrīd, tāpēc jācer, ka Starkovs savā blociņā atzīmēs Artūru. Tas būtu tikai loģiski.
Edgars Maļcevs. Foto: Aiga Veisa
6

Nepalīdzēja arī video: LFF atzīst tiesneša kļūdu - "Liepājai" derbijā bija jāsit pendele

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Tiesnešu nodaļa sniegusi savu skaidrojumu par vakardienas derbiju, kurā "Liepāja" ar 2:3 piekāpās "Grobiņai"/LFS un 68. minūtē pie rezultāta 1:2 pat ar VAR palīdzību netika pie 11 metru soda sitiena.
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.