Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta"/LU nolauž valmieriešus ar vienu vārtu pārsvaru

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

"Metta"/LU nolauž valmieriešus ar vienu vārtu pārsvaru
Eduards Emsis pret Mindaugu Grigaraviču, kurš šodien spēlēja Vemblijā
Foto: Māris Greidāns

Šodien pārbaudes spēli aizvadījusi Virslīgas komanda FK "Metta"/"Latvijas Universitāte" komanda, kas ar 1:0 pieveikusi 1. līgas komandu "Valmiera Glass" VIA.

"Metta"/LU sagatavojusi sekojošu aprakstu par spēli:

Spēli aktīvāk iesāka mettieši, ātri iegūstot teritoriālu pārsvaru. Jau 9. minūtē labs sitiens padevās Gatim Kalniņam, taču viesu vārtsargs sitienu ar pūlēm atsita. Tikai trīs minūtes vēlāk ar lielisku tālsitienu izcēlās Takumi Mijazaki, taču bumba lidoja nedaudz garām vārtu augšējam stūrim.

Arī puslaika otrajā pusē pārsvars piederēja "Mettas"/LU futbolistiem. Īsā laikā pie diviem bīstamiem momentiem tika Adamu Abdullāhi – vispirms 25. minūtē pēc izpildītā stūra sitiena no lieliskas pozīcijas Adamu trāpīja pa vārtu stabu, bet mirkli vēlāk no 14 metriem trāpīja vārtu tīklam no otras puses.

Puslaika izskaņā divas bīstamas situācijas izveidojās jau pie mettiešu vārtiem, taču kopīgiem spēkiem briesmas aizsardzībā tika novērstas, pirmajam puslaikam tā arī noslēdzoties ar bezvārtu neizšķirtu – 0:0.

Arī otro puslaiku enerģiskāk uzsāka "Metta"/LU futbolisti, un 51.minūtē divi teicami momenti bija Konstantīnam Fjodorovam un Aivaram Emsim, taču bumba neticamā kārtā viesu vārtos nenonāca. Nedaudz vēlāk Mijazaki sitienu no gaisa lieliski atvairīja valmieriešu vārtsargs, taču 62.minūtē mettieši beidzot atklāja rezultātu, kad ar sitienu no distances izcēlās Eduards Emsis – 1:0.

Spēles beigās viena uzbrukuma laikā divas lieliskas izdevības Konstantīnam Fjodorovam, taču abas palika nerealizētas. Pēdējās minūtēs pēc Emīla Birkas spēcīga sitiena no gaisa kārtējo reizi teicami darbojās viesu vārtsargs, bet atlēkušo bumbu pāri vārtiem raidīja Artūrs Švalbe, spēlei tā arī noslēdzoties ar 1:0 "Mettas" labā.

Jāizceļ, ka šajā spēlē "Mettas" galvenās komandas sastāvā debitēja divi 2001.gadā dzimušie futbolisti - Rihards Ozoliņš un Renārs Varslavāns.

"Mettas" pamatsastāvs: Dāvis Ošs, Kabelo Seriba, Kirils Ševeļovs, Abraham Ashrifie, Usman Abbas, Dāvis Indrāns, Eduards Emsis, Takumi Miyazaki, Rendijs Šibass, Adamu Abdullahi, Gatis Kalniņš. Uz maiņu devās: Konstantīns Fjodorovs, Roberts Ralfs Gudēns, Artūrs Švalbe, Rihards Ozoliņš, Emīls Birka, Renārs Varslavāns, Aivars Emsis

"Metta"/LU Virslīgas startā piedzīvojusi divus zaudējumus pret "Ventspili" (0:2) un "Spartaku" (2:4), un 3. kārtas mačā svētdien savā laukumā uzņems RFS. Savukārt "Valmiera Glass" 1. līgas sezonu sāks 15. aprīlī ar izbraukuma spēli pret "Jēkabpili". Vēl piebildīsim, ka "Metta" šodien spēlēja galvenā trenera Andra Riherta prombūtnē - viņš šobrīd ar Latvijas izlasi ir pārbaudes mača ar Gruziju gaidās.

Izmantotie resursi:
FK Metta/LU pārspēj Valmiera Glass ViA | FS Metta

     [+] [-]

, 2017-03-26 23:49, pirms 7 gadiem
Par latviešu komandu!

  +2 [+] [-]

, 2017-03-27 00:16, pirms 7 gadiem
Jācer uz Valmieras vai Daugavpils iekļūšanu Virslīgā, citādi sanāk, ka futbolu spēlē tikai vienā Daugavas pusē. Rīga neskaitās.

  +2 [+] [-]

, 2017-03-27 06:26, pirms 7 gadiem
Nu, redz, Metta arī bez Riherta prot uzvarēt. Ko arī vajadzēja pierādīt! :-)

  +2 [+] [-]

, 2017-03-27 09:58, pirms 7 gadiem
Varēja arī Valmieras futbolkomandas sastāvu uzrakstīt ... !!!

     [+] [-]

, 2017-03-31 21:25, pirms 7 gadiem
Pilnīgs narcisisms, vienīgais, kas šajā rakstā par Valmieras komandu pieminēts ir tās nosaukums.
PILNĪBĀ VISS raksts ir par Metta/ LU Studenti Pa Lampu