Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Joksts: "Rīgas "Daugavā" pirmoreiz piedzīvoju, ka komanda spēlē ar 2 aizsargiem"

Edmunds Novickis
Edmunds Novickis @EdmundsN

Joksts: "Rīgas "Daugavā" pirmoreiz piedzīvoju, ka komanda spēlē ar 2 aizsargiem"
Edijs Joksts
Foto: oldhamathletic.co.uk

Latviešu futbolists Edijs Joksts aģentūrai LETA atklājis, ka arī viņam pašam bijušas dīvainas sajūtas, 2014.gadā pārstāvot Rīgas "Daugavu".

Edijs Joksts par Rīgas "Daugavas" izbraukuma spēli Eiropas līgā pret "Aberdeen" saka: "Par straujajām totalizatoru koeficientu izmaiņām mēs nezinājām. Uz laukuma likās, ka "Aberdeen" komanda vienkārši ir galvas tiesu pārāka un mums nekas neizdodas, tomēr bija arī dīvaini blakus apstākļi. Tie futbolisti, kuri bija cīnījušies par savu vietu laukumā un tik ļoti vēlējās spēlēt pret "Aberdeen", tika nosēdināti malā. Tas bija liels pārsteigums."

"Ja nemaldos, šajā spēlē mums bija trīs četri jauni spēlētāji, līdz ar to nav saprotams, kāda bija trenera doma, kad laukumā devās nesaspēlējusies komanda." Futbolists atzīst, ka aizvadītajā sezonā bijušas "neskaitāmas spēles", kurās jau pirms mača bijis skaidrs, ka var gadīties kas aizdomīgs: "Piemēram, sezonas gaitā pirmoreiz dzīvē piedzīvoju, ka komanda aizvada spēli ar diviem aizsargiem... "Domāju, latviešu spēlētājiem par notiekošo kluba iekšienē nebija nojausmas. Mēs vairāk bijām kā marionetes."

2013.gadā Joksts uz neilgu laiku pievienojās Anglijas "Oldham Athletic", tomēr nevienu oficiālu spēli šīs komandas sastāvā tā arī neaizvadīja: "Bija vēlme atkārtoti pamēģināt savus spēkus ārzemēs, tomēr sezonas vidū kā leģionāram no Latvijas sastāvā ielekt nav viegli. Protams, Anglijas futbola līmeni un atmosfēru salīdzināt ar pašmāju nav iespējams. Domāju, ka ikvienam spēlētājam ir sapnis vismaz pamēģināt spēkus tur. Arī man tas joprojām ir tāds neizsapņotais sapnis, uz kuru centīšos tiekties. Nevaru kādu vainot tajā, ka man neizdevās nostiprināties vienībā. Paldies cilvēkiem, kuri palīdzēja man tur nonākt. Ne visi stāsti ir ar veiksmīgām beigām, un arī mans par tādu neizvērtās."

Joksts atzīst, ka pēc Anglijas posma, jau sākoties 2014.gada Ziemas kausam, viņam bijis skaidrs, ka "šī nav īstā vieta", tomēr atrast jaunu komandu sezonas laikā tā arī neizdevās. Šobrīd Joksts ir bez kluba. Savukārt Rīgas "Daugava", kā zināms, nav saņēmusi licenci dalībai Virslīgā 2015.gadā.

Izmantotie resursi:
Aģentūra LETA

     [+] [-]

, 2015-02-26 21:32, pirms 9 gadiem
T-baroni vienkārši apsteidza savu laiku.

  -2 [+] [-]

, 2015-02-26 21:39, pirms 9 gadiem
Fk Savejie
Slēpts komentārs: fanu klubs#13
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2015-02-26 22:02, pirms 9 gadiem
J.R rakstīja: Kas tas Joksts tads,ka vinu jaaintervee???
Pietiek jau ar to, ka viņš, acīmredzot, ir nonkonformists.

  +1 [+] [-]

, 2015-02-26 22:14, pirms 9 gadiem
Reti kuram, šķiet, RD koncepts bija skaidrs. Arī man ne. Viens ir tas, ka leģionāriem amatieru statusu norādīja un aploksnēs maksāja, kas es nešaubos notiek arī dažos citos klubos, bet otrs jau ir Eirokausu jautājums. It kā jau papildinājumus ņēma, lai pastiprinātu komandu - Zubu no īres atsauca (GKS rindās sezonas labākais GK Polijas Ekstraklasē), Mendī un Vitoru Floru, kuri Liverpool akadēmija bija spēlējuši, paņēma utt.

Tagad, atskatoties medijos (apakšā links), var pat redzēt, ka Šteinbergs [DR direktors] pirms spēles pat viesojās pie Aberdeen un apmainījās dāvanām, spēle tika skaļi izreklamēta. Jautājums, vai tam visam būtu kāda jēga, ja iznākums pirms spēles jau būtu zināms?

Varētu jau vienkārši kā DD. Aizbraukt klusi, minimāli maz tērējot līdzekļus, pakāst ar 1-7 un braukt mājās.

Fk Daugava Riga Arrive In The Granite City :...

  +2 [+] [-]

, 2015-02-26 23:21, pirms 9 gadiem
Frisk rakstīja: Lūdzu pasakiet man, mums ir tāds FC Kalupe, kur spēlē futbolists no San-Marino un no Ziemeļkorejas, man ir ļoti interesanti kāda bija vēsture šiem spēlētājiem http://rockingsoccer.com/lv/futbols/info/team-19270/players
Kalupe pērn 2. līgā spēlēja. Par viņu sastāvu gan informēts neesmu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja