Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andris Liepa

Zuntners pievienosies "Metalurgam", emocionāli atvadās no "Metta"/LU

Zuntners pievienosies "Metalurgam", emocionāli atvadās no "Metta"/LU
Mareks Zuntners pēc uzvaras pēdējā kārtā pret "Metalurgu"
Foto: Einārs Freimanis (fsmetta.lv)

Latviešu futbola pussargs Mareks Zuntners šogad pārstāvēs „Liepājas metalurgu”, pametot „Metta”/LU komandu, vēsta fsmetta.lv.

Mareks Zuntners pagājušās sezonas vidū pārcēlās uz FS „Metta/Latvijas Universitāte”, spēlējot nozīmīgu lomu šīs komandas palikšanā Virslīgā. Zuntners spēlē centra pussarga pozīcijā un studentu rindās 13 spēlēs guva vienus vārtus – izšķirošajā pēdējā kārtā pret savas dzimtenes Liepājas futbola komandu „Metalurgu” (1:0). Pateicoties savam atzīstamajam sniegumam, tieši „Metalurgs” aicina Zuntneru atpakaļ uz Liepāju, un futbolists ar prieku to arī darīs. Tiesa, Zutners ir ļoti pateicīgs arī „Metta”/LU un fsmetta.lv publicēta sekojoša viņa vēstule:

„Vēlos pateikt paldies visam FS „METTA/Latvijas Universitāte” kolektīvam, kluba vadībai, treneriem, komandas biedriem, no kuriem daudzi kļuvuši par draugiem, kā arī nelielajam, bet patriotiskajam fanu pulkam, kuri pēc komandas zaudējuma spēj ar paceltām galvām pavadīt komandu ar aplausiem. Es negribu daudz runāt un spēlētājiem visu pateicu jau ģērbtuvē. Individuālu paldies vēlos teikt Andrim Rihertam un Viktoram Mazuram par Jūsu profesionālismu un to, ka ļāvāt man atdot savas emocijas uz laukuma un ārpus tā. Ģirtam Mihelsonam, kura fanātisms tiešām palīdz un palīdzēs Latvijas futbolam. Braucot uz Liepāju, saprotu, ka man pietrūks šīs komandas kolektīvs, bet es braucu mājās. Braucu pie cilvēkiem, kurus cienu, pie saviem draugiem, ar kuriem kopā daudz kam esam izgājuši cauri.

Pārlasot tikko sevis uzrakstīto tekstu, sapratu, ka sanācis mazliet sentimentāli, taču tajā pašā laikā es saku, to ko šajā brīdī domāju un jūtu. Protams, aizvadītajā laikā bijuši arī kādi mazi mīnusi vai negatīvi momenti, bet vai tādi nav mūs visos? Tāpēc vēlos teikt, zaļi baltie, turpinām strādāt. Gribu pateikt jebkuram spēlētājam zaļi baltā kreklā, cepurē vai šallē. Nav svarīgi, cik jums ir gadu, astoņi, vienpadsmit vai trīsdesmit seši, gūstiet baudu no katra pieskāriena, katras piespēles. Vienalga vai tas būtu treniņā vai spēlē, vienalga vai uz laukuma vai jūsu mājas sētā, gūstiet baudu. Ir un būs dažādas situācijas, neveiksmes un uzvaras, taču ir kaut kas par to svarīgāks - tas vai esat gatavi tam atdot savu dzīvi. Zaļi baltie, drīz tiekamies!

Izmantotie resursi:
METTA


, 2013-02-26 10:33, pirms 11 gadiem
spēcīgi
, 2013-02-26 10:57, pirms 11 gadiem
Ja spēlēs, kā Mettas sastāvā Starkovs pat uz izlasi varētu izsaukt!
, 2013-02-26 11:13, pirms 11 gadiem
Laba ziņa! KAlnam nebūs centrā jāspēlē!
, 2013-02-26 11:44, pirms 11 gadiem
No vienas puses žēl, ka kārtējo gadu augšgala komandas nosmeļ apakšgalam līderus, no otras puses tā kā Liepāja sola spēlēt praktiski tikai ar vietējiem futbolistiem, tad viņiem Zuntners varbūt pat vairāk vajadzīgs kā Mettai
, 2013-02-26 11:52, pirms 11 gadiem
Kapec zel, ta jau veidojas futbolista karjera.
, 2013-02-26 11:56, pirms 11 gadiem
Tad jau Toress arī kā piekabe vilksies līdzi.
, 2013-02-26 12:28, pirms 11 gadiem
Zombijs rakstīja: Kapec zel, ta jau veidojas futbolista karjera.
žēl no sportiskā viedokļa, jo Metta līdzvērtīgu vai labāku spēlētāju momentā diez vai atradīs
, 2013-02-26 17:24, pirms 11 gadiem
Kaut kur zemapziņā jau paredzēju šādu iespējamību, kad LM teicās piesaistām tikai savas pilsētas futbolistus. Bet, atklāti sakot, neticēju daudz šādam variantam. Domāju, ka beigu beigās iegūs gan LM, gan pats Zuntners, kam, protams, liels solis augšup karjerā pēz izdauzīšanās pa neskaitāmajiem klubiem Vāczemē. Metta? Nāks iekšā jaunie, redzēsim, vai kādu pieredzējušo ņems vietā. Gatis Kalniņš jau tur saspēles boss.

Spēcīgi vārdi no Mareka puses atvadu vēstulē. Visu cieņu!
, 2013-02-26 19:01, pirms 11 gadiem
[quote reikons]
Kaut kur zemapziņā jau paredzēju šādu iespējamību, kad LM teicās piesaistām tikai savas pilsētas futbolistus. Bet, atklāti sakot, neticēju daudz šādam variantam. Domāju, ka beigu beigās iegūs gan LM, gan pats Zuntners, kam, protams, liels solis augšup karjerā pēz izdauzīšanās pa neskaitāmajiem klubiem Vāczemē. Metta? Nāks iekšā jaunie, redzēsim, vai kādu pieredzējušo ņems vietā. Gatis Kalniņš jau tur saspēles boss.

Spēcīgi vārdi no Mareka puses atvadu vēstulē. Visu cieņu!

Ja LM spētu finansiāli savākt pa pusi pasauli izsētos savus audzēkņus, varētu sanākt pat ļoti laba komanda. Tagad sanāk ka ņem tos, ko var ( finansiāli ), vai arī tos, kas paši grib.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
42

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.