Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Uldriķis gūst vārtus un cenšas pierādīt savu meistarību Anglijā

Krišs Upenieks

Uldriķis gūst vārtus un cenšas pierādīt savu meistarību Anglijā
Roberts Uldriķis
Foto: fkrfs.lv

1998. gadā dzimušais Latvijas futbola uzbrucējs Roberts Uldriķis šobrīd atrodas pārbaudē Anglijas ''Championship'' jeb pēc spēka 2. līgas kluba ''Wolverhampton Wanderers'' sistēmā. Vakar Uldriķis guvis vārtus pārbaudes spēlē U23 komandas sastāvā.

''Wolverhampton Wanderers'' U23 komanda vakar aizvadīja pārbaudes spēli pret ''Fleetwood Town'' komandu, izcīnot panākumu ar rezultātu 4:3. Vienus no ''Wolverhampton'' vārtiem guva 19 gadus vecais Latvijas uzbrucējs Uldriķis.

Galvenā komanda spēlē ''Championship'' jeb pēc spēka otrajā līgā. 28 spēlēs ''Wolverhampton Wanderers'' ieguvusi 62 punktus un ieņem pirmo vietu turnīra tabulā, bruģējot ceļu uz Anglijas Premjerlīgu. Tuvāko sekotāju komanda apsteidz par itin iespaidīgiem deviņiem punktiem.

Uldriķis pagājušajā sezonā pārstāvēja RFS rindas. Gados jaunais uzbrucējs piedalījās 25 spēlēs Latvijas futbola Virslīgā, no kurām 16 uzsāka pamatsastāvā. Roberts izcēlās ar pieciem vārtu guvumiem un trim dzeltenajām kartītēm.

  +1 [+] [-]

, 2018-01-26 22:03, pirms 6 gadiem
Lieliska ziņa. Anglijas futbols, manuprāt, Uldriķa spēles stilam un auguma parametriem būtu vislabākais variants. Lai izdodas sevi pierādīt Wanderers treneriem un tikt pie līguma. Vēl Koļesovu uz Bristol City, un Latvijas futbola fani varēs priecāties.

     [+] [-]

, 2018-01-27 12:12, pirms 6 gadiem
reikons rakstīja: Lieliska ziņa. Anglijas futbols, manuprāt, Uldriķa spēles stilam un auguma parametriem būtu vislabākais variants. Lai izdodas sevi pierādīt Wanderers treneriem un tikt pie līguma. Vēl Koļesovu uz Bristol City, un Latvijas futbola fani varēs priecāties.
Ja Uldriķis prom, tad Rigu varam apsveikt ar zeltu