Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Zuntners: "Būsim godīgi, mēs sačakarējām sezonu"

Rolands Eliņš

Zuntners: "Būsim godīgi, mēs sačakarējām sezonu"
Mareks Zuntners. Foto: Mārtiņš Sīlis

„Optibet” Virslīgas kluba „Liepāja” treneris un sporta direktors Mareks Zuntners sociālajā tīkā “Facebook” publicējis pateicību komandas atbalstītājiem, kā arī atzīšanos, ka šī komandai bijusi vāja sezona un iemeslu minēšana šobrīd eso tikai atrunas. Zuntners arī pauda pārliecību, ka „Liepāja” spēs atgūties.

„Gribēju pateikt paldies cilvēkiem kuri Liepājas ielās mūs atbalsta, kuri atrod vārdus, paldies tiem kuri nāk uz futbolu un atbalsta komandu,” raksta Mareks Zuntners, kura komanda ieņem sesto vietu Virslīgā, nu jau veselus 14 punktus aiz medaļām. Arī ceturtā vieta, kas saglabātu iespējas spēlēt Eirokausos, ir ļoti tālu – 11 punktu atstatumā sešas kārtas pirms beigām.

„Būsim godīgi un atklāti, mēs sačakarējām sezonu, gribējām, strādājām, vienu momentu vasarā atradām savu spēli, bet tad atlaidām,” paškritiski raksta Zuntners. „Kopumā vāja sezona, par kuru var runāt un atrast divdesmit iemeslus, kas galu galā būs tikai atrunas.”

„Vienīgais ko es šobrīd gribētu, ir atgūt cieņu un to mēs varam atgūt tikai uz laukuma. Futbols ir neprognozējams un tāpēc tik interesants, bet vājš sniegums un rezultāts nekad neapstādinās un nav apstādinājis mūs. Man nav neviena iemesla, lai kādam patiktu, lai attaisnotos, jo pārdzīvojam daudz dziļāk notiekošo tieši mēs paši. Vāji cilvēki padodas un apstājas, bet tas noteikti nav par mums. Lieli klubi krīt uz zemākām līgām, lieli klubi izgāž sezonas bet atrod spēkus atgriezties. Mēs atgriezīsimies! Un katru dienu uzvelkot FK „Liepāja” jaku, es lepojos, ka esmu liepājnieks, lepojos par klubu un cilvēkiem kuri atdot savu enerģiju un finanses,” pavēstījis Zuntners.

„Liepājai” uzvaru nav izdevies gūt nevienā spēlē kopš 28. jūlija, kad tika pieveikta „Metta”. Šovasar liepājniekiem izdevās izcīnīt lielisku panākumu Eiropas līgā, viesos ar 2:1 pieveicot Minskas „Dinamo”, taču pēc jūlija astoņos mačos tikai vienā izdevies izvairīties no zaudējuma. Iepriekšējās četrās spēlēs „Liepāja” ielaidusi 11 vārtus.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-25 11:27, pirms 5 gadiem
Būsim godīgi , tu esi pajolis.

  +2 [+] [-]

, 2019-09-25 12:21, pirms 5 gadiem
Šim čalim nav pilns rublis. Pēc bildes vien kaut kāds lunis ar brīvroku sistēmu ausī. Kāpēc, lai to to kantorī no ziņotu kad jāliek uz vārtu zaudēšanu. Man jau šķiet, ka trenerim (vai kas viņš tur ir) spēles laikā ir jākoncentrējas spēlei un katrs mirklis jāanalizē, kāpēc tā vai šitā.
Es par FK Karosta, tur džeki spēlē par pilsētu. Liepājnieki par FK Karosta 🇱🇻🇱🇻🇱🇻

  +3 [+] [-]

, 2019-09-25 12:27, pirms 5 gadiem
Šī fotogrāfija izsaka daudz.

     [+] [-]

, 2019-09-25 13:17, pirms 5 gadiem
Nevis mēs, bet tu Zuntner! Ar savu afrikāņu brigādi un tupajiem treneriem, Pertiju un seru Starkovu!

  +1 [+] [-]

, 2019-09-25 14:54, pirms 5 gadiem
Mazāk dzert vajag bet strādāt!

     [+] [-]

, 2019-09-25 18:27, pirms 5 gadiem
Ferdinands Lieliskaisss rakstīja: Nevis mēs, bet tu Zuntner! Ar savu afrikāņu brigādi un tupajiem treneriem, Pertiju un seru Starkovu!
Tu pat nezini, ka Pertia tur jau pusotru gadu nestrādā. Pirms Pertias viss bija, kur saule nespīd un tagad arī taa pats. Kur ir Pertia, tur vienmēr ir spēcīga komanda. Iesaku atgriezt Dobrecovu, Interbergu vai vecāko Zuntneru. Vēl vietējos jauniešus pieslēgsim kopā ar Karlsonu, Kļavu, Katasonavu, Vaineiki. Vēl Zaharinu palūgsim un būs viss labi. Ak vai, vēl Kurtisu, Gulbi, tā, ka uzreiz čempionātu uzvarēsim 😂😂😂
Es mīlu skaistu futbolu, un to rādīja tikai Pertia. Fakts ir fakts. Mīliet jūs viņu vai nē. Es arī nemīlu viņu, bet treneris spēcīgs.

  +1 [+] [-]

, 2019-09-26 12:55, pirms 5 gadiem
Tīri menedžmenta problēma - attīstības virzienus un trenerus maina kā vecas zeķes, bet rezultāta nav. Un grūti cerēt uz stabilu rezultātu, ja nav stabila trenera un mērķtiecīga darba.

Sākums ar Jangu izskatījās OK, turpinājums ne pārāk...
Starkova paņemšana pati par sevi likās šaubīgs lēmums, uz Eirokausiem nostrādāja, taču tālāk viss nostājas savās vietās.

     [+] [-]

, 2019-09-29 01:23, pirms 5 gadiem
Kļūdas jau bija Pertijas laikā. Šogad naudas atstarpe ar abām Rīgām jau spieda uz smadzenēm.
Jānosprauž mērķis būt kur Spartaks un Ventspils, virs Valmieras, Jelgavas.
Būs adekvātas rīcības.