Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

"Skonto" pārdevusi gruzīnu Dvali Gorkša pārstāvētajai "Reading"

"Skonto" pārdevusi gruzīnu Dvali Gorkša pārstāvētajai "Reading"
Laša Dvali (pa labi) cīņā ar Daugavpils "Daugavas" futbolistu Ibrahimu Babatundi
Foto: Romāns Kokšarovs (f64)

18 gadus vecais gruzīnu centra aizsargs Laša Dvali pārdots Anglijas Čempionāta klubam "Reading", Sportacentrs.com informēja Rīgas "Skonto" direktors Askolds Uldriķis.

Laša Dvali pārstāvēja "Skonto" jau Ziemas kausā, taču Virslīgā iesaistījās tikai jūlija vidū, kad beidzot saņēma darba atļauju. Aizvadījis Virslīgā tikai trīs spēles (un vēl divas pret "Tiraspol" Eiropas līgā), gruzīnu futbolists "pazuda" - vispirms piedalījās Gruzijas U-19 izlases sastāvā Eiropas čempionāta finālturnīrā, bet pēc tam arī guva savainojumu. Tagad kļuvis zināms, ka "Skonto" Dvali pārdevusi Anglijas Čempionāta klubam "Reading".

Kā Sportacentrs.com pastāstīja "Skonto" direktors Askolds Uldriķis, Dvali "ar vienu kāju" Redingā jau bijis pirms šīs sezonas. Tieši šī iemesla dēļ tagad, kad gruzīns tomēr pārdots angļiem, transfēra summa neesot liela - kā sacījis Uldriķis, "runa nav par miljoniem". Atgādinām, ka "Reading" pārstāv arī Latvijas izlases kapteinis Kaspars Gorkšs, kurš, tāpat kā Dvali, ir centra aizsargs. Gorkša kontā šajā sezonā tikai viena spēle, Līgas kausa izcīņā.

Jautāts par "Skonto" finanšu problēmām un neizmaksātajām algām, Uldriķis pavēstījis, ka klubam līdz 10. oktobrim jāsniedz atskaite UEFA, kas tālāk jau pieņems lēmumu. "Skonto" direktors atzina, ka svarīgākais, finanšu jautājums, šobrīd vēl tikai tiekot risināts.

Tāpat Sportacentrs.com taujāja, vai piektdien Virslīgas svarīgajā mačā starp "Skonto" un Rīgas "Daugavu" piedalīsies skontiešu līderis Ruslans Mingazovs, kurš izlaidis "Skonto" pēdējās divas spēles un kurš saskaņā ar portāla rīcībā esošo informāciju būtībā boikotē komandas spēles tieši neizmaksāto algu dēļ. Uldriķis sacīja, ka Mingazova dalība mačā ir zem jautājuma zīmes.


, 2013-09-25 18:26, pirms 11 gadiem
Uzmetēju brandža...
, 2013-09-25 18:41, pirms 11 gadiem
Labdien! Tev tiek izteikts brīdinājums uz 14 dienām, jo neesi ievērojis mūsu portāla noteikumus. Brīdinājuma iemesls: Par komentāru:
Demar's, 2013-09-20 20:57, vakar, ignorēt, atbildēt
kurwa skonto!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-25 18:58, pirms 11 gadiem
Oho! Lai arī runa nav par miljoniem, jācer, ka kaut kāds labums Skonto tomēr atleca no Dvali pārejas uz Angliju. Pēc pērnās sezonas pārdeva Maksimenko uz Brighton, tagad Dvali uz Reading. Prieks, ka tiek iezīmēti spēlētāju tirdzniecības ceļi ne tikai uz Krieviju un Azerbaidžānu, bet arī uz tādu futbola lielvalsti kā Anglija. Ja tiešām Mingazovs boikotē kluba spēles, tad tas ir savādi tieši sezonas finiša etapā. Viņš varētu sev vēl statistiku uzkačāt pēdējos mačos un ziemā jau doties spēcīgāka čempionāta meklējumos, ko pats arī vēlas, atsaucoties uz interviju.
, 2013-09-25 19:05, pirms 11 gadiem
nesaprotu kas ar to Skonto ir , komanda spele , gribas pat teikt forshi - skatami, rezultativi , pedeja laikaa labakais kas virsliga ir bijis + ambiciozais un tai pasha laikaa emocionalais treneris T.Pertija kas piedod virsligas pelekajam tonim kkadu nokrasu , interesant jauna komanda, bet aiz visa taa neizprotami ir financialais staviklis.. UEFA kko tur tagad izmekle, un pashi speletaji ka minets raksta- konkreti Mingazovs, netiek pie savas algas !!
Sezonas sakumaa Kolisnichenko, apgalvoja ka ar financem klubaa viss ir kartiba, tad sanak ka melo melodami tur visi!!

cerams ka viss nokartosies un ne skonto ne speletaji nebus cieteji!
, 2013-09-25 19:05, pirms 11 gadiem
Kopš kura laika Askolds Uldriķis ir Skonto direktors?
, 2013-09-25 19:32, pirms 11 gadiem
idiotisma manifestācija rakstīja: Kopš kura laika Askolds Uldriķis ir Skonto direktors?
Ir kāds laiciņš.
, 2013-09-25 20:18, pirms 11 gadiem
Meliem īsas kājas -- par to Koļesņičenko šī gada laikā jau vairākkārt nācies pārliecināties.
, 2013-09-25 20:19, pirms 11 gadiem
Ruslans Mingazovs, kurš izlaidis "Skonto" pēdējās divas spēles un kurš saskaņā ar portāla rīcībā esošo informāciju būtībā boikotē komandas spēles tieši neizmaksāto algu dēļ. Uldriķis sacīja, ka Mingazova dalība mačā ir zem jautājuma zīmes.

"patīkama" informācija no galveno konkurentu nometnes.Tas nozīmē ,ka FKV akcijas varētu celties
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-09-25 22:04, pirms 11 gadiem
Demar's rakstīja: Labdien! Tev tiek izteikts brīdinājums uz 14 dienām, jo neesi ievērojis mūsu portāla noteikumus. Brīdinājuma iemesls: Par komentāru:
Demar's, 2013-09-20 20:57, vakar, ignorēt, atbildēt
kurwa skonto!
Treimani un skontu nedrīkst kritizēt. Man arī tika. Pārējos drīkst. Suns zin ko ēdis.
, 2013-09-25 22:26, pirms 11 gadiem
Sermulītis rakstīja: smags vārds. Čehijā,Slovākijā,Polijā un Lietuvā tu par to uzreiz dabūtu pa muti.
Dienvidslāvu zemēs, lai aŗi nozīme tā pati, laikam tomēr nē. Tur ir cieņā daudz krutāki izteicieni, krutāki nekā krieviski.
Bet, nu, autors ievēro šī vārda poļu valodas pareizrakstību.
, 2013-09-25 23:18, pirms 11 gadiem
balkons rakstīja: Treimani un skontu nedrīkst kritizēt. Man arī tika. Pārējos drīkst. Suns zin ko ēdis.
guņas(LFF) labā šeit darbojas, jeb kontrolē ko mēs rakstam, personas (piem. profils pampars5 -stukačs,ofic. info),kuru ziņojumi(stukačošana) tiek momentā apmierināta!Un ar to pārējiem lietotājiem jāsadzīvo
, 2013-09-25 23:27, pirms 11 gadiem
balkons rakstīja: Treimani un skontu nedrīkst kritizēt. Man arī tika. Pārējos drīkst. Suns zin ko ēdis.
guņas(LFF) labā šeit darbojas, jeb kontrolē ko mēs rakstam, personas (piem. profils pampars5 -ziņotajs),kuru ziņojumi tiek momentā apmierināti!Un ar to pārējiem lietotājiem jāsadzīvo
, 2013-09-26 08:42, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: guņas(LFF) labā šeit darbojas, jeb kontrolē ko mēs rakstam, personas (piem. profils pampars5 -ziņotajs),kuru ziņojumi tiek momentā apmierināti!Un ar to pārējiem lietotājiem jāsadzīvo
Zini, ir tāds teiciens - cieni pretinieku un tapsi pats cienīts!
, 2013-09-26 09:32, pirms 11 gadiem
Totss rakstīja: Zini, ir tāds teiciens - cieni pretinieku un tapsi pats cienīts!
Krietni vien labāk zinu un to ievēroju nekā tu!

Šai gadījumā runa bija par skontas atdošanās mettai(pēc datumiem tā var saprast),tatad savu(un ne tikais) lidzjutēju necienīšanu(tas par skontu)!
Tā kā Demar's koments bija par tēmu!
, 2013-09-26 12:35, pirms 11 gadiem
Andris5 rakstīja: Krietni vien labāk zinu un to ievēroju nekā tu!

Šai gadījumā runa bija par skontas atdošanās mettai(pēc datumiem tā var saprast),tatad savu(un ne tikais) lidzjutēju necienīšanu(tas par skontu)!
Tā kā Demar's koments bija par tēmu!
Tu tur ar svecīti stadionā stāvēji, ka tik labi par atdošanos visu zini???
Drīzāk nenoliedzams ir fakts, ka LM pēc rūpnīcas kraha sev algas caur toto taisa, vakardienas spēle ir nenoliedzams pierādījums!
, 2013-09-26 14:00, pirms 11 gadiem
Totss rakstīja: Tu tur ar svecīti stadionā stāvēji, ka tik labi par atdošanos visu zini???
Drīzāk nenoliedzams ir fakts, ka LM pēc rūpnīcas kraha sev algas caur toto taisa, vakardienas spēle ir nenoliedzams pierādījums!
skontas-mettas maču es redzēju,neapšaubāmi skonta atdeva uzvaru!Par to nav šaubu!!!
kam?Ar ko bučojas Riherts,vai tik ne ar pašu skontu?Tā teikt milzīgi svarīgu punktu dāvināja skonta savējiem,un tik neesi naivs ja tiek dāvināts,tad arī tiek paņemts!tu tak zinot mača sižetu kādu žūksnīti tak uzmetīs uz niči?Vai ne?Un to darīs jebkurš!
LM maču neredzēju,un neviens īpaši par TOTO neieminējās(atšķirībā no skontas mača),bet pieņemu ka mača rezultātu kontrolēja gavrilovs!Un neizslēdzu tādu variantu, ka pretinieka komandai(šai reizē LM) bija zināms kas jādara!
Kā nekā TOTOpils!Tie savu panāks,bez tam tie arī māk un spēj ietekmēt pretiniekus,kā arī sarunāt rezultātus!
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.
Mirklis no "Riga" un "Audas" spēles. Foto: Zigismunds Zālmanis/Riga FC
9

Regža imitē pirms nedēļas paveikto, "Riga" desmitā sausā uzvara pār "Audu" pēc kārtas

Otro panākumu ar 1:0 Latvijas futbola Virslīgā šosezon izcīnīja "Riga", kura pieveica "Audu". Vicečempione pret šo pretinieku guva desmito uzvaru bez ielaistiem vārtiem pēc kārtas.