Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Riga" atspēlējas un mača izskaņā pieveic "Jelgavu"

25. augustā Zemgales Olimpiskā centra stadionā, Jelgavā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 20. kārtas spēle starp FK "Jelgava" un "Riga FC" komandām. Šajā mačā aktīvāki bija viesi, kamēr "Jelgavas" futbolisti vairāk paļāvās uz savas priekšējās līnijas ātruma īpašībām pretuzbrukumos, kā arī standartsituācijām. Tieši mājinieki arī atklāja rezultātu pirmā puslaika beigās, kad pēc stūra sitiena izspēles savus piektos vārtus sezonā guva Mārcis Ošs. Otrajā puslaikā izteikti labāki bija rīdzinieki, un viņi arī drīz panāca izlīdzinājumu, kad ar lielisku sitienu tuvajā augšējā stūrī atzīmējās Bogdans Vaštšuks. "Riga" turpināja uzbrukt, un mača izskaņā viesu pūles vainagojās ar vārtiem, kad pēc stūra sitiena ar galvu precīzi sita Kaspars Gorkšs, uzstādot gala rezultātu - 2:1 (0:1)"Riga" komandas labā.
Vērtējums:

     [+] [-]

, 2017-08-26 23:42, pirms 7 gadiem
Gorkšs, pašaizliedzīgi ejot pēc bumbas, sagādā trīs punktus Rīgai. Prieks skatīties britu futbola mestarstiķus kapteiņa izpildījumā. Un, protams, arī Vaščuka gols, kurš ir jebkura topa vērts.