Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Babičevs: ''Bijām labāki''

Babičevs: ''Bijām labāki''
Vladimirs Babičevs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Šodien LMT Virslīgas 13. kārtas spēlē ''Jūrmala - VV'' savā laukumā ar 2:1 pret pieveica ''Jelgavas'' futbolistus. Pēc spēles jūrmalnieku treneris Vladimirs Babičevs sacīja, ka viņa vadītā komanda šodien bija labāka.

FK ''Jūrmala-VV'' galvenais treneris Vladimirs Babičevs atzina, ka kopumā viņa komanda bija labāka un uzvara bija pelnīta : ''Mūsu komandas mērķis nav 6.vieta virslīgas tabulā, tādēļ, lai sasniegtu mūsu mērķus šī spēle bija jāuzvar. Piekrītu, ka momenti bija abām komandām, taču uzskatu, ka izcīnītā uzvara ir pelnīta, kopumā mēs bijām labāki. Prieks par Semjonovu, kurš šodien nospēlēja lieliski, ceru, ka drīzumā viņš tiks izsaukts uz valsts izlasi, jo viņš var spēlēt krietni spēcīgākos klubos nekā ''Jūrmala''.''

FK ''Jelgava'' galvenais treneris Dainis Kazakevičs atzina, ka nav apmierināts ar spēles gala rezultātu : ''Vispirms jāapsveic pretinieku komanda ar izcīnīto uzvaru! Uzskatu, ka spēles ziņā spēlējām līdzīgi, taču neesmu apmierināts ar spēles iznākumu. Kā jau tas futbolā notiek – nerealizē savas iespējas un par to dārgi samaksā! Spēlētāji otrajā puslaikā izskatījās saguruši, ko veiksmīgi izmantoja pretinieks, pastiprinot savu sastāvu ar Kalniņu un Žatkinu, kuri arī radīja mums lielākās problēmas.''

Jūrmalnieki nākamo spēli aizvadīs 8. augustā savā Slokas stadionā pret Ventspils ''Tranzit'', bet ''Jelgava'' šajā pašā datumā Ozolnieku stadionā tiksies ar ''Liepājas Metalurgu''.

Izmantotie resursi:
Ziņas | Jelgavas Vēstnesis - portāls katram...


, 2010-07-26 00:11, pirms 14 gadiem
Pārsteidz tas, ka neviena komanda nav komentējusi samērā "interesantos" tiesneša lēmumus!
, 2010-07-26 00:31, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Pārsteidz tas, ka neviena komanda nav komentējusi samērā "interesantos" tiesneša lēmumus!
pagaidi tikai Andris5 komentāru. Viņš tevi apgaismos. Gan jau Indriksons atkal iesaistīts.
, 2010-07-26 08:52, pirms 14 gadiem
NIPEM rakstīja: pagaidi tikai Andris5 komentāru. Viņš tevi apgaismos. Gan jau Indriksons atkal iesaistīts.
XD aha, noteikti te bija kaut kas jāčakarē...tikai vēl jāizdomā ko.
, 2010-07-26 09:39, pirms 14 gadiem
normiic rakstīja: Pārsteidz tas, ka neviena komanda nav komentējusi samērā "interesantos" tiesneša lēmumus!
Piemēram?
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.