Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

"Riga" FC iegūst Melnkalnes čempionu un divus serbus

"Riga" FC iegūst Melnkalnes čempionu un divus serbus
Džordže Šušņars, Darko Lemajičs un Milans Vušurovičs
Foto: Jeļizaveta Iļjina (Riga FC)

Latvijas futbola Virslīgas vicelīdere ''Riga'' FC šodien ziņo, ka ir panākusi vienošanos ar Melnkalnes čempionu Milanu Vušuroviču un serbiem Džordži Šušņaru un Darko Lemajiču. Savukārt vēl ar četriem futbolistiem pēc abpusējas vienošanās līgumu lauzti.

Milans Vušurovičs ir 1995. gadā dzimis Melnkalnes futbolists, kurš spēlē malējā uzbrucēja pozīcijā. Jau 17 gadu vecumā Vušurovičs sāka spēlēt Melnkalnes augstākajā līgā ”Lovčen” komandā, kur nospēlēja trīs sezonas. Jau 2014./2015. gada sezonā Vušurovičs bija stabils ”Lovčen” pamatsastāva futbolists, piedalījās 29 spēlēs un guva sešus vārtus.

Pēc tam Vušuroviču savā īpašumā ieguva Melnkalnes spēcīgākā komanda ”Budučnost”. Pirmajā sezonā vienība ieguva Melnkalnes zeltu, bet 2016./2017. gada sezonu noslēdza ar izcīnītu zeltu. Milans piedalījās 32 spēlēs, 26 uzsāka pamatsastāvā un guva piecus vārtus. Iepriekšējā sezonā Vušurovičs spēlēja arī Eiropas līgas kvalifikācijas turnīrā. Ar 1:1 un 1:0 ”Budučnost” pārvarēja ”Rabotnički” barjeru, bet pret spēcīgo Beļģijas ”Genk” pēc 0:2 viesos savā laukumā izdevās uzvarēt 2:0, tomēr piedzīvots zaudējums pēcspēles sitienos. Visas četras spēles Milans sāka komandas pamatsastāvā.

Tāpat Vušurovičs ir pārstāvējis gan U19, gan U21 Melnkalnes izlases. U21 izlases sastāvā Vušurovičs arī viesojās Latvijā, kad Eiropas čempionāta kvalifikācijas cikla spēlē ar mūsējiem cīnījās neizšķirti 0:0.

23 gadus vecais Darko Lemajičs visu savu karjeru līdz šim aizvadījis Serbijā, spēlējot ”Indija” un ”Napredak” komandās gan Serbijas pēc spēka otrajā līgā, gan Superlīgā. Pēdējo sezonu Lemajičs nospēlēja pēc spēka otrajā līgā ”Indija” sastāvā, piedalījās 24 spēlēs un guva astoņus vārtus, kamēr komanda finišēja ceturtajā vietā 16 komandu konkurencē. Starp uzbrucēja kvalitātēm jāizceļ spēle otrajā stāvā ar 196 centimetru augumu.

Arī 25 gadus vecais Džordže Šušņars var spēlēt uzbrucēja pozīcijā. Līdz šim karjerā Šušnjars ir spēlējis Serbijā, Melnkalnē un Šveicē, kur pavadīti pēdējie divi gadi. 2015./2016. gadā futbolists astoņās spēlēs piedalījās Šveices Superlīgas vienības ”Lugano” sastāvā un guva vienus vārtus. Pēc tam īrē Šušnjars devās uz pirmās līgas komandu ”Chiasso”, kur desmit spēlēs arī vieni vārti. Dordem arī sešas spēles Serbijas U18 izlasē un četri gūti vārti.

Tāpat klubs ziņo, ka pēc abpusējas vienošanās līgumu ir pārtraukti ar Renē Miheliču, Vladislavu Fedotovu, Hiziru Apajevu un Egzonu Belicu.

Izmantotie resursi:
“Riga” FC rindas papildina četri...


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2017-06-25 17:10, pirms 7 gadiem
Eirokausu komandas vāji transfērojas. Tikai prieks par FC Riga jaunieguvumiem.
, 2017-06-25 19:24, pirms 7 gadiem
Vai garumzīmi vēl nav ieguvuši ?
, 2017-06-25 19:40, pirms 7 gadiem
huters rakstīja: Vai garumzīmi vēl nav ieguvuši ?
Nevar (var bet nav tik vienkārši) - tas nosaukums ar garo ī pieder citai organizācijai.
, 2017-06-25 21:15, pirms 7 gadiem
Olivers nezin shos, neskries vairs laukuma. Kur Ronaldo?
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.