Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Freimanis

LFF DK: Saldus treneri bargi soda, liek maksāt arī izslēgtajai Gulbenei

LFF DK: Saldus treneri bargi soda, liek maksāt arī izslēgtajai Gulbenei
Foto: Dmitrijs Suļžics/f64

Latvijas Futbola federācijas (LFF) Disciplinārā komisija nolēmusi piespriest bargu sodu "komanda.lv" 1. līgas komandas JFK "Saldus" galvenajam trenerim, turklāt naudas sodu saņēmusi arī no "SMScredit.lv" Virslīgas jau izslēgtā FB "Gulbene".

LFF Disciplinārā komisija par kluba oficiālo personu iejaukšanos tiesneša darbībā, rupju apvainojumu nolēmusi sodīt JFK "Saldus" galveno treneri Raiti Lilienšteinu, piešķirot diskvalifikāciju uz četrām nākamajām "komanda.lv" 1. līgas čempionāta spēlēm un piemērot 250 eiro naudas sodu. Tikmēr JFK "Saldus" ieskaitīts zaudējums ar 0:3 šī gada 20. jūnija spēlē pret FK "Staiceles Bebri", kā arī atstātas spēkā disciplinārās sankcijas, kuras tika piešķirtas šīs spēles laikā, anulēts vārtu guvumus un piemērots naudas sodu 400 eiro apmērā.

1. līgā trīs spēļu diskvalifikācijas un 170 eiro naudas sodi piespriesti Raivim Šonmanim un Ronaldam Zakreševskim no JDFS "Alberts", kā arī Vsevolodam Čamkinam no Rīgas Futbola skolas un Ritvaram Cinītim no FK "Ogre". Divus mačus 1. līgas čempionātā nāksies izlaist Igoram Barinovam no Rīgas Futbola skolas un Dmitrijam Novgorodskim no JFK "Saldus", kuriem nāksies šķirties arī no 70 eiro.

Tikmēr, iepazīstoties ar 20. jūnija 1. līgas čempionāta spēles JDFS "Alberts" – Rīgas Futbola skola spēles protokolu, inspektora ziņojumu, noskatoties minētās spēles videoierakstu, Disciplinārā komisija konstatējusi, ka pēc brīdinājuma saņemšanas spēles 10. minūtē, spēles 12. minūtē Artūrs Zakreševskis atkārtoti rupji nospēlējis pret pretinieku, pārtraucot perspektīvu uzbrukumu, taču spēles tiesnesis kļūdaini nepiešķīris otro brīdinājumu. Tādējādi Disciplinārā komisija nolēmusi diskvalificēt Zakreševski uz vienu spēli.

No Virslīgas čempionāta jau izslēgtajai FB "Gulbenei" piespriests 400 eiro naudas sods par apelācijas neiesniegšanu pēc paziņojuma iesniegšanas par apelācijas iesniegšanu. Bet brīdinājumus saņēmuši FK "Spartaks" – par nesavlaicīgu spēles pret FK "Jelgava" uzsākšanu, un FK "Jelgava" – par bumbu padevēju skaita neatbilstību Virslīgas čempionāta reglamentam.

Izmantotie resursi:
lff.lv


, 2015-06-25 17:34, pirms 9 gadiem
Zakreševski līmenī
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-06-25 18:21, pirms 9 gadiem
Saldus treniņmaisi viegli tikuši sodīti par super nekaunīgo uzvedību.
, 2015-06-25 19:18, pirms 9 gadiem
Baigais kalambūts sanācis - sods par apelācijas neiesniegšanu pēc paziņojuma iesniegšanas par apelācijas iesniegšanu.
, 2015-06-25 20:03, pirms 9 gadiem
Ja spēles 12.minūtē tiesnesis būtu noraidījis A.Zakreševski, tad spēles ritējums, iespējams, būtu citādāks, un vēlāk nebūtu bijis jānoraida 4 citi spēlētāji (ar formulējumiem ''par tīšu sitienu pretiniekam'' un/vai ''par izteiktiem draudiem'', kā arī ''par aizvainojošu, nepieklājīgu vārdu lietošanu'').
, 2015-06-25 20:30, pirms 9 gadiem
Tam Saldus trenerim pec diskvalifikacijas, lai atgriestos pie komandas vadisanas vajadzetu ari psihenes apstiprinajumu uzradit lff, ka vins vispar to drikst darit!
, 2015-06-25 20:34, pirms 9 gadiem
Pukuzirnis12 rakstīja: Saldus treniņmaisi viegli tikuši sodīti par super nekaunīgo uzvedību.
Maksimālais naudas sods klubam varēja būt 700 eiro.
, 2015-06-25 21:55, pirms 9 gadiem
Alberts jaunieši ir īpaši apdalīti. Intelekta līmenis zem katras kritikas. Tā uzvesties uz laukuma... fuj, kauns un tā vēl skaitās jaunā futbola paaudze - mīkstie plukatas!
, 2015-06-25 21:59, pirms 9 gadiem
Kas tur notika Saldus spēlē?
, 2015-06-25 22:25, pirms 9 gadiem
a ka tika sodīti tiesneši Saldus Staiceles spēlē jo viņu vainas dēļ ļ tas jandāliņš izveidojās
, 2015-06-26 00:39, pirms 9 gadiem
billyfromspace rakstīja: Alberts jaunieši ir īpaši apdalīti. Intelekta līmenis zem katras kritikas. Tā uzvesties uz laukuma... fuj, kauns un tā vēl skaitās jaunā futbola paaudze - mīkstie plukatas!
Re kāds apdalītais spēli skatijies
, 2015-06-26 02:40, pirms 9 gadiem
billyfromspace rakstīja: Alberts jaunieši ir īpaši apdalīti. Intelekta līmenis zem katras kritikas. Tā uzvesties uz laukuma... fuj, kauns un tā vēl skaitās jaunā futbola paaudze - mīkstie plukatas!
billyfromspace šī būs atbilde tieši Tev. Man ir jāsaka(jāraksta) tā - ir divi zelta vidus ceļi vai nu Tu esi ļoti aprobežots neizglītots futbola vērotājs vai ir kāds personisks naids pret šiem (citēšu Tevi) īpaši apdalītajiem Alberts jauniešiem. Es atrados šajā spēlē nav svarīgi biju tribīnēs vai laukumā. Tu izsakies ļoti plaši un daudzpusīgi tāpēc lūdzu Tev kaut vienu konkrētu argumentu savam intelakta apveltīajam komentāram... ''fuj, kauns un tā vēl skaitās jaunā futbola paaudze - mīkstie plukatas! '' Tu laikam ar šo komentē divas nopelītās sarkanās kartītes, džeki kas bija laukumā bija noskaņojušies īstai cīņai,atdod Sevi visu spēlei, parādīt ka nebaidās un cīnīties par bumbas kontroli 60%-40% JDFS Alberts labā būdami 3-5 gadus jaunāki džeki 9 vīru sastāvā ir mīkstie un plaukatas??? Kur nu vēl runāsim par intelekta līmeni?????? Ar cieņu
, 2015-06-26 09:07, pirms 9 gadiem
Federācijai laikam piķis beidzies, ja tā lauku blices jāslauc. Gulbeni jau nogremdēja, tagad Saldus kārta. Savulaik Brocēnu "Starts" ar mierīgu sirdi tika apglabāts un vēl daudzi, tā tiek futbols attīstīts. Kā tas soģis domā tālāk tiesāt, ja nevar ar diviem kolhoziem Staiceli un Saldu tikt galā. Jebkurš vecis no malas mierīgi šo spēli nosvilptu un problēmu nebūtu.
, 2015-06-26 21:06, pirms 9 gadiem
billyfromspace rakstīja: Alberts jaunieši ir īpaši apdalīti. Intelekta līmenis zem katras kritikas. Tā uzvesties uz laukuma... fuj, kauns un tā vēl skaitās jaunā futbola paaudze - mīkstie plukatas!
tāds jaunais
, 2015-06-28 00:43, pirms 9 gadiem
berija37 rakstīja: Federācijai laikam piķis beidzies, ja tā lauku blices jāslauc. Gulbeni jau nogremdēja, tagad Saldus kārta. Savulaik Brocēnu "Starts" ar mierīgu sirdi tika apglabāts un vēl daudzi, tā tiek futbols attīstīts. Kā tas soģis domā tālāk tiesāt, ja nevar ar diviem kolhoziem Staiceli un Saldu tikt galā. Jebkurš vecis no malas mierīgi šo spēli nosvilptu un problēmu nebūtu.
Federācija Gulbeni nogremdēja? Pat zirgam jāsmejas. Ja kāds Gulbeni nogremdēja, tad tas bija tās ilggadējais kapteinis Mišins un pārējās afērās iesaistītās marionetes, kas dēvē sevi par profesionāliem futbolsitiem.
, 2015-06-28 08:45, pirms 9 gadiem
reikons rakstīja: Federācija Gulbeni nogremdēja? Pat zirgam jāsmejas. Ja kāds Gulbeni nogremdēja, tad tas bija tās ilggadējais kapteinis Mišins un pārējās afērās iesaistītās marionetes, kas dēvē sevi par profesionāliem futbolsitiem.
Kad Mišins bija Gulbenes komandas kapteinis? Reikona laikā?
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".