Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" grauj pārbaudes spēlē, "Ventspils" atspēlējas no 0:2

Rolands Eliņš

"Riga" grauj pārbaudes spēlē, "Ventspils" atspēlējas no 0:2
Foto: Zigismunds Zālmanis (Riga FC)

"SynotTip" futbola Virslīgas komandas "Riga" un "Ventspils" šodien aizvadīja pārbaudes spēles pret Lietuvas komandām. "Riga" ar 5:0 sakāva "Džiugas", bet "Ventspils" neveiksmīgi sāka maču pret "Utenas", beigās tomēr tiekot pie neizšķirta 2:2. Bet "Jelgava" ar 2:0 pieveica Kauņas "Žalgiri".

"Riga" draudzības spēli pret Lietuvas pirmās līgas komandu "Džiugas" aizvadīja RTU stadionā. Atšķirībā no standarta futbola spēles, šoreiz komandas vienojās aizvadīt trīs periodus, katru 30 minūšu garumā. "Riga" mājaslapā minēts, ka spēlē piedalījās nesen sastāvam pievienoties leģionāri Renē Miheličs un Činonso Okonkvo, bet pilns spēles sastāvs netika publicēts.

Savu pārākumu pār pagājušās sezonas Lietuvas 1. līgas septītās vietas ieguvēju "Riga" pierādīja pārliecinoši, uzvarot ar 5:0. Divus vārtus guva vārdā neminēts pārbaudāmais futbolists, kurš trāpīja pēc Bogdana Vaščuka un Miheliča piespēlēm, tāpat Miheličs rezultatīvi piespēlēja Ērika Puncula vārtu guvumā. Spēles izskaņā ar vārtiem atzīmējās arī Okonkvo un Andrejs Kovaļovs, kurš realizēja standartsituāciju. Kovaļovs sezonas pirmajos divos Virslīgas mačos traumas dēļ nepiedalījās.

Tikmēr "Ventspils" savā laukumā uzņēma Lietuvas augstākās līgas klubu "Utenas", kas jaunās sezonas sākumā ieguvis četrus punktus divās spēlēs. "Utenas" mača sākumā visai ātri guva divus vārtus un izvirzījās vadībā, taču puslaika izskaņā Adeleka Akinjemi vienus vārtus atguva. 74. minūtē Eduards Tīdernbergs arī realizēja 11 metru soda sitienu, panākot 2:2, un spēle tā arī beidzās.

Pārbaudes mačs pret Lietuvas komandu arī "Jelgavai", kas viesos ar 2:0 pārspēja Kauņas "Žalgiri". Vārtus guva Jelgavas leģionāri Ante Bakmazs un Kevins Kaubers, izceļoties jau pirmajā puslaikā.

Virslīga atsāksies nākamajā sestdienā ar "Liepājas" maču pret "Babīti", kamēr "Ventspils" uzņems "Jelgavu". Savukārt "Riga" nākamsvētdien viesosies pie čempionvienības "Spartaks".

"Riga" - "Džiugas" 5:0 (1:0, 2:0, 2:0)

Vārti: Pārbaudāmais futbolists 25′ 47′ Punculs 36′ Okonkvo 80′ Kovaļovs 87′

Ventspils - Utenas - 2:2 (1:2)

Ventspils: Pavlovs, Boranijaševičs, Alfa, Rugins, Obuobi, Žuļevs, Jemeļins, Rečickis, Vasjkovs, Svārups, Adeleke
Uz maiņu izgāja: Tīdenbergs, Žigajevs, Solomatovs, Aleksejevs, Tosins.

Izmantotie resursi:
Lietuvas “Džiugas” graujam ar 5:0...
FK Ventspils

  +1 [+] [-]

, 2017-03-26 08:56, pirms 7 gadiem
Riga FC vēl nav miera,pārbaudāmie spēlētāji vēl komandā?