Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Jelgava" ar 3:0 uzvar "Daugavpili" un iegūst trešo vietu Ziemas kausā

"Jelgava" ar 3:0 uzvar "Daugavpili" un iegūst trešo vietu Ziemas kausā
"Jelgavas" galvenais treneris Vitālijs Astafjevs
Foto: F64/Romāns Kokšarovs

SMScredit.lv Ziemas kausa priekšpēdējā spēlē "Jelgava" ar 3:0 pārspēja BFC"Daugavpils" komandu un izcīnīja trešo vietu. Vārtus guva Boriss Bogdaškins, Oļegs Malašenoks, kā arī viens no "Jelgavas" pārbaudāmajiem futbolistiem.

„Jelgavas” treneris Vitālijs Astafjevs pēc iepriekšējās spēles (3:3 pret „Valmieru Glass/FK BSS”) bija neapmierināts ar diviem pārbaudāmajiem spēlētājiem, kuri tika atskaitīti no komandas, taču šodien sastāvā bija trīs citi pārbaudāmie – uzbrucējs, kreisais pussargs un balsta pussargs. Arī „Daugavpils” sastāvā bija viens pārbaudāmais spēlētājs, proti, portugāliešu pussargs Migels Sids, kā arī iepriekš „Gulbenes” sastāvā sevi veiksmīgi pierādījušais Tomoki Fudžikava.

Spēli nedaudz aktīvāk iesāka daugavpilieši, taču „Jelgava” ātri atguvās un izvērsa visai ilgstošu uzbrukumu. Tajā pēc centrējuma „Daugavpils” nespēja izsist bumbu no soda laukuma, un Sids bija spiests pārkāpt noteikumus pret „Jelgavas” pārbaudāmo spēlētāju. Nozīmēto 11 metru soda sitienu realizēja Boriss Bogdaškins.

Apmēram piecus minūtes vēlāk „Daugavpils” aizsardzība iekrita vēlreiz – nepārliecinoša saspēle savā laukuma pusē noveda pie tā, ka bumbu pārtvēra tas pats pārbaudāmais spēlētājs, pret kuru tika pārkāpti noteikumi pirmo vārtu guvumā. Viņš izveidoja izgājienu divi pret vienu, taču izvēlējās sist pats un trāpīja tālajā apakšējā stūrī. Pirmajā puslaikā „Jelgavai” bija laba iespēja panākt arī 3:0, taču pretiniekus glāba vārtsargs Jevgeņijs Ņerugals. Jāpiezīmē, ka risinājās visai asa spēle, kurā tika parādītas vairākas dzeltenās kartiņas.

Otrajā puslaikā iniciatīvu uzņēmas „Daugavpils”, taču tādu patiešām nopietnu vārtu gūšanas iespēju nespēja radīt līdz 86. minūtei, bet arī tad Gints Freimanis paspēja briesmas novērst. „Jelgava” atbildēja ar atsevišķi pretuzbrukumiem, kuros gan pietrūka precīzu piespēļu, un spēles rezultāts nemainījās līdz pat kompensācijas laikam, kad pēc vārtsarga Kaspara Ikstena tālas piespēles Oļegs Malašenoks prata savaldīt bumbu un ar sitienu pagriezienā raidīt to vārtos.

Rīt tiks aizvadīta Ziemas kausa finālspēle, kurā sacentīsies "Skonto" un "Liepājas" komandas. Tās sākums 13:15, bet pirms tam tiks veikta Latvijas kausa ceturtdaļfinālu pāru izloze.

SMScredit.lv Ziemas kauss, spēle par trešo vietu

”Daugavpils” – ”Jelgava” 0:3 (0:2)
Vārti: Bogdaškins 16` (11m), Pārbaudāmies nr. 5 21`, Malašenoks 90+1`
”Daugavpils”: Ņerugals, Klimaševičs, Lukaņuks, Kaļiņins, Riževskis, Kokins, Litvinskis, Gugels, Murdasovs, Fudžikava, Sids
”Jelgava”: Ikstens, Ošs, Gubins, Freimanis, Diallo, Bogdaškins, Latka, Eriba, Pārbaudāmais nr.4, Pārbaudāmais nr.5, Pārbaudāmais nr.6


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-02-25 18:24, pirms 9 gadiem
Nedaudz par līgu:
Vai mēs beigās dabūsim no LFV galīgo vietu sadalījumu? Jo nav skaidrs kuru vietu ieņēma FKV, kaut par DR ir zināms (10. - diskābelis)

un kur pazuda ZK 14. spēles protokols? tā tas nekur nebij manīts:
futbolavirsliga.lv
, 2015-02-25 21:18, pirms 9 gadiem
Mezeckis ar Indriksonu vēl ir LFF?
jA JĀ - tad atkal kārtējā nulles sezona ....
, 2015-02-25 22:32, pirms 9 gadiem
Kapēc nevarēja kaut 17.00 ielikt finālspēli
nebūs jau nekād +18
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2015-02-26 11:10, pirms 9 gadiem
TOTO=ManaMaize+Kafijas rakstīja: Finaals Skonta - Liepaja. Uhh cik interesanti bus palasit Andris5 sazverestibas teorijas peec Skontas sagraavi par Liepaju.
Zelta Sietiņ pietiek tik man tevi atšifrēt un nosaukt kurš sēž zem konkrētā profila tā konkrētā profilu aizsardzība nobrūk!Tik atklāti vēl nebiji ar šo profilu nojūdzies!

---------Un tas no twitera(vecs koments bet lai darbinātu smadzenes joprojām kruķī tos pašus pedāļus)

AndrisD ‏@zelta_sietins Sep 29

@AgrisSuveizda @anjo_lv es gaidu viņa komentāru par šodienu. Nojaušu , ka atkal būs pilns ar sazvērestību teorijām
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.