Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

''Jelgava'' pagarina līgumu ar kluba leģendu Redjko

Krišs Upenieks

''Jelgava'' pagarina līgumu ar kluba leģendu Redjko
Valērijs Redjko
Foto: FK Jelgava

''SynotTip'' futbola Virslīgas pagājušās sezonas vicečempione ''Jelgava'' turpina aktīvi rūpēties par to, lai saglabātu sastāva galveno kodolu. Klubs vienojies ar pieredzējušo aizsargu Valēriju Redjko par līguma pagarināšanu vēl uz vienu sezonu.

Futbola klubs ''Jelgava'' mājaslapā rakstīts, ka Valērijs ticis pie pirmā profesionālā futbolista līguma futbola klubā “Jelgava” pēc 10 sezonu spēlēšanas amatiera statusā (paralēli strādājot par jaunatnes akadēmijas treneri). Jelgavā futbola cilvēki Valēriju sauc vienkārši par Jelgavas futbola leģendu. Un tāds viņš arī ir – vienīgais, kas FK ''Jelgava'' sastāvā ir no komandas, kas 2009.gadā izcīnīja Latvijas 1.līgas čempiona titulu un atgrieza Jelgavu Latvijas futbola elitē jeb Virslīgā.

Valērijs ''Jelgavas'' sastāvā (1.līgā, Virslīgā, Latvijas Kausa izcīņā un UEFA Eiropas līgā) ir nospēlējis 288 spēles (10 sezonās), pie kam par 68 spēlēm apsteidzot Igoru Lapkovski (220 spēles 10 sezonās) un par 78 spēlēm Borisu Bogdaškinu (210 spēles 7 sezonās ''Jelgavas'' sastāvā). Gūto vārtu ziņā ar 45 gūtiem vārtiem Redjko pagaidām atrodas 2.vietā (visvairāk, proti, 49 vārtus ir guvis Vladislavs Kozlovs, bet 3.vietā ar 41 gūtiem vārtiem atrodas Oļegs Malašenoks).

Savukārt FK ''Jelgava'' direktors Jānis Vuguls stāsta: ''Valērijs kārtējo reizi šosezon pierādīja, ka ir viens no labākajiem aizsargiem līgā un ne velti viss ko FK Jelgava ir izcīnījusi ir noticis ar Redjko sastāvā–uzvara pirmajā līgā, četri Latvijas kausi, Virslīgas bronza un sudrabs, kā arī panākumi Eiropas Līgā. Parakstot līgumu ar Valēriju, varam teikt, ka esam saglabājuši šīs sezonas sastāva kodolu, un tas ļauj ar optimismu raudzīties uz nākamo gadu.''

Izmantotie resursi:
Jelgavas futbola leģenda – Valērijs...

  +3 [+] [-]

, 2016-11-24 19:15, pirms 7 gadiem
Aizmirsāt pierakstīt, kā Valērijs ir VIENĪGAIS Jelgavnieks FK "Jelgava" Visu cieņu šim futbolistam!

     [+] [-]

, 2016-11-25 00:51, pirms 7 gadiem
Stabila vērtība jelgavnieku sastāvā jau gadiem.