Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Aizturēts arī bijušais Daugavpils "Dinaburg" prezidents Gavrilovs

Rolands Eliņš

Aizturēts arī bijušais Daugavpils "Dinaburg" prezidents Gavrilovs
Uz mūžu no Latvijas futbola diskvalificētais Oļegs Gavrilovs
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Valsts policija aizturējusi bijušo Daugavpils "Dinaburg" prezidentu Oļegu Gavrilovu, kurš jau vairākus gadus diskvalificēts no Latvijas futbola, liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija. Jau pēc apmēram stundas paredzēta preses konference, kurā LFF un UEFA pārstāvji kopā ar Valsts policiju paskaidros pēdējās dienās veiktos arestus.

Jau vēstījām par Valsts policijas veikto reido futbola komandas Daugavpils "Daugavas" treniņā, pēc kura aizturēts galvenais treneris Ivans Tabanovs, kapteinis Aleksandrs Vlasovs un vicekapteinis Jevgeņijs Kosmačovs. Kā liecina Sportacentrs.com rīcībā esošā informācija, varas iestāžu uzmanību izpelnījies arī Daugavpils "Dinaburg" bijušais prezidents Oļegs Gavrilovs, kurš arī esot aizturēts.

Oļegs Gavrilovs mūža diskvalifikāciju saņēma 2009. gadā, kā pamatu minot aizdomas spēļu sarunāšanā. Lai arī kā oficiāla persona viņš neviena kluba dokumentos vairs neatrodas, futbola aprindās viņa vārds bieži tiek piesaukts kā faktiskais noteicējs Daugavpils "Daugavas" klubā, kā arī mūža diskvalifikācija nekavēja viņu no "Daugavas" spēļu apmeklēšanas.

Gavrilova vārdu kā "Daugavas" saimnieku piesauca arī bijušais komandas futbolists Stenlijs Ibe, kurš pagājušā gada oktobrī atklātā intervijā portālam Sportacentrs.com kritiski vērtēja viņa vietu komandā un vēlmi ietekmēt atsevišķu spēļu rezultātus. Daugavpils komandas pārstāvji toreiz šos komentārus noraidīja kā nepatiesus.

Jau vēstījām, ka šodien 15:00 paredzēta LFF, UEFA un Latvijas Valsts policijas rīkota preses konference, kurā, visticamāk, tiks konkrētāk paskaidrots par aizturēšanas iemesliem un iesaistītajām personām. Portāls Sportacentrs.com piedāvās šīs preses konferences tiešraidi.

  +5 [+] [-]

, 2014-10-24 14:21, pirms 10 gadiem
Prieks !!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-24 14:32, pirms 10 gadiem
Driz vares uz naram roltonus est - karma, Oleg!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 14:34, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: prieks,ka Policija ir pamodusies,pirms tam gadus desmit gulēja
Latvijā policija pamostas tikai tad, kad kāds viņus pamodina, un pat tad ne visiem tas izdodas! Manuprāt, šeit lielu lomu, dzinuli un ietekmi spēlē taisni UEFA - bez viņiem viss ritētu savu gaitu!

     [+] [-]

, 2014-10-24 14:38, pirms 10 gadiem
Latvijā nav likuma, uz kā pamata varētu viņu iebāzt aiz restēm vai vismaz tiesāt.Diemžēl.... ja nu vienīgi paprasīs viņu izdot uz tādu Eiropas valsti, kur ir iespēja šādus ''futbola labdarus'' saukt pie taisnības.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +7 [+] [-]

, 2014-10-24 14:43, pirms 10 gadiem
DidzisLV rakstīja: Latvijā policija pamostas tikai tad, kad kāds viņus pamodina, un pat tad ne visiem tas izdodas! Manuprāt, šeit lielu lomu, dzinuli un ietekmi spēlē taisni UEFA - bez viņiem viss ritētu savu gaitu!
Kļūdies pirms kāda laika sporta sabiedrība gāja sūdzēties pie likumdevēja (Saeimas deputātiem), ka vajag speciālu pantu, par sarunātajām spēlēm. Uz ko sekoja jautājums, bet vai Jūs kaut vienu iesniegumu policijā esat iedevuši? Kā izrādījās, līdz šai vasarai, neviena futbola organizācija nebija vērsusies policijā ar iesniegumu par iespējamu krāpšanu. Līdz ko kāda vērsās, tā ir rezultāts.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-24 14:44, pirms 10 gadiem
Torins laikam ir ments vai Gavrilova čoms, visu sīki zin, kas ir vai nav.

  +3 [+] [-]

, 2014-10-24 14:46, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: prieks,ka Policija ir pamodusies,pirms tam gadus desmit gulēja
Policija lielākoties reaģē uz iesniegumiem, ja nav iesnieguma no federācijas, virslīgas vadības vai bukmeikeriem, tad nav jābrīnās, ka nav ierosinātu kriminālprocesu.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +3 [+] [-]

, 2014-10-24 14:56, pirms 10 gadiem
Nu, guņu jau šitais fruktiņš nenodos. Kaut gan būtu interesanti dzirdēt par viņu kopējām štellēm gadsimta sākumā. Un, kur tad vēl Lajuks. Bet labi, nav ko sapņot . Dzīvojam jau Latvijā.

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 14:59, pirms 10 gadiem
Edgars rakstīja: Kļūdies pirms kāda laika sporta sabiedrība gāja sūdzēties pie likumdevēja (Saeimas deputātiem), ka vajag speciālu pantu, par sarunātajām spēlēm. Uz ko sekoja jautājums, bet vai Jūs kaut vienu iesniegumu policijā esat iedevuši? Kā izrādījās, līdz šai vasarai, neviena futbola organizācija nebija vērsusies policijā ar iesniegumu par iespējamu krāpšanu. Līdz ko kāda vērsās, tā ir rezultāts.
Kāda jēga iesniegumam, ja nav likumiskās bāzes.Īsta krāpnieku paradīze - ne Saeima, ne policija nav ieinteresēta kaut ko darīt.Ērtāk vainot kādu citu neizdarībā, tikai ne sevi .

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 15:20, pirms 10 gadiem
Pirmie Latvijas sporta kauna traipi! Gaidam oarējos vārdus ..

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 15:35, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: prieks,ka Policija ir pamodusies,pirms tam gadus desmit gulēja
Nevis Policija gulēja, bet gan biedrība ''Latvijas futbola Virslīga'' aizgāja uz Saeimu parunāt ar attiecīgo Saeimas komisiju un izstāstīja par situācijām un problēmām - un Saeima pieņēma attiecīgo likumu - un tagad to ir izdevies izmantot un pielietot pret šiem toto spēlmaņiem!!!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2014-10-24 17:34, pirms 10 gadiem
LATVIJĀ taču par naudas atmazgāšanu un nodokļu nemaksāšanu nesoda

  +2 [+] [-]

, 2014-10-24 18:10, pirms 10 gadiem
Ambrē rakstīja: Nevis Policija gulēja, bet gan biedrība ''Latvijas futbola Virslīga'' aizgāja uz Saeimu parunāt ar attiecīgo Saeimas komisiju un izstāstīja par situācijām un problēmām - un Saeima pieņēma attiecīgo likumu - un tagad to ir izdevies izmantot un pielietot pret šiem toto spēlmaņiem!!!
Kļūdies. Nekādu likumu Saeima vēl nav pieņēmusi

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 18:46, pirms 10 gadiem
Zigfrīds_V6 rakstīja: prieks,ka Policija ir pamodusies,pirms tam gadus desmit gulēja
Pie šīs lietas strādāts jau pusotru gadu. Viss sākās pēc Daugavas spēles pret Elfsborg un tad tālāk ķēdītē izmeklēšana pāriet uz vairākiem Virslīgas mačiem, kas arī ir aizdomīgi.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 18:49, pirms 10 gadiem
Kā ilggadējs Latvijas futbola līdzjutējs, šo ziņu esmu gaidījis jau vairākus gadus. Gavrjuša kā DD patrons manos komentāros jau bija kļuvis par varenu anti-varoni. Viens no cilvēkiem, kam jāsaņem patiesi bargs sods par savām netīrajām darbībām. Pirmā sodīšana viņam netraucēja turpināt smērēties, otrajai jābūt tik bargai, ka viņam vienkārši nav iespējas apmeklēt Latvijas futbola spēles a.k.a. ieslodzījums uz padsmit gadiem.

     [+] [-]

, 2014-10-24 18:56, pirms 10 gadiem
balkons rakstīja: Nu, guņu jau šitais fruktiņš nenodos. Kaut gan būtu interesanti dzirdēt par viņu kopējām štellēm gadsimta sākumā. Un, kur tad vēl Lajuks. Bet labi, nav ko sapņot . Dzīvojam jau Latvijā.
Un melu detektors nedarbojas uz šādiem te!

     [+] [-]

, 2014-10-24 18:59, pirms 10 gadiem
Ar gunti interviju lūdzu par šo TOTO skandālu!

  -1 [+] [-]

, 2014-10-24 22:18, pirms 10 gadiem
Ruck&Maul rakstīja: Kļūdies. Nekādu likumu Saeima vēl nav pieņēmusi
Vispār tika veiktas izmaiņas likumā tieši par pamatu ņemot to tikšanos....šķiet tagad vi;nus par krāpniecību lieos pamēros var tiesāt vai kaut kas tā

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 22:25, pirms 10 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Vispār tika veiktas izmaiņas likumā tieši par pamatu ņemot to tikšanos....šķiet tagad vi;nus par krāpniecību lieos pamēros var tiesāt vai kaut kas tā
Nav to izmaiņu vēl un tik ātri nebūs. Runa ir par Krimināllikumu

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 22:28, pirms 10 gadiem
Andris5 rakstīja: Ar gunti interviju lūdzu par šo TOTO skandālu!
Indriksons: spēļu sarunāšanas problēma Latvijas futbolā ir progresējusi

RĪGA, Okt 24, BNS - Spēļu sarunāšanas problēma Latvijas futbolā pēdējā laikā acīmredzot ir progresējusi, aģentūrai BNS atzina Latvijas Futbola federācijas (LFF) prezidents Guntis Indriksons.

Viņš norādīja, ka iepriekšējos gados bija radies iespaids, ka minētā problēma ir mazinājusies, taču pēdējā laika notikumi rādot, ka tā ir progresējusi.

"Es nepārtraukti aicinu visus, kam kaut kas ir zināms par šo problēmu, un kas vēlas palikt futbolā, nākt uz LFF vai uz tiesībsargājošajām iestādēm un visu izstāstīt. Vēlāk šādas iespējas vairs nebūs. LFF kopā ar UEFA dara visu iespējamo, lai tiktu vaļā no šā progresējošā vēža Latvijas futbolā," sacīja Indriksons.

LFF vadītājs pauda, ka līdz šim iespēju atklāt informāciju par spēļu sarunāšanu izmantojuši četri cilvēki, vienlaikus atsakoties atklāt viņu vārdus.

"Darāmā vēl ir daudz, jo diemžēl šī problēma, visticamāk, ir vairākos Latvijas futbola klubos. Ir taču skaidrs, ka spēļu rezultātu sarunāšana nav iespējama, šajā procesā neiesaistot spēlētājus un tiesnešus. Tomēr esmu pārliecināts, ka mēs panāksim pozitīvu rezultātu," uzsvēra LFF prezidents.

  +1 [+] [-]

, 2014-10-24 22:32, pirms 10 gadiem
Sporta novērotājs rakstīja: Vispār tika veiktas izmaiņas likumā tieši par pamatu ņemot to tikšanos....šķiet tagad vi;nus par krāpniecību lieos pamēros var tiesāt vai kaut kas tā
Izmaiņu nav, vnk džeki sāk kustināt smadzenes un saprast, ka nevajag KL vārdu TOTO, lai par to tiesātu
Tāpat kā APK nav plika skraidīšana pa laukumiem, bet tas ir huligānisms

Normas ir. Jāmāk tās piemērot. Ja nav normu, tad ir tiesību principi!!!!