Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: "Riga" mazākumā notur uzvaru pret "Ventspili"

24. septembrī Ventspils Olimpiskā centra stadionā norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 23. kārtas spēle starp FK "Ventspils" un "Riga FC". Šajā mačā vairāk bumbu kontrolēja mājinieki, kamēr viesi prasmīgi spēlēja otrā numura lomu, ar vairākiem pārliecinošiem nogriežņiem savā izpildījumā. Par galveno spēles zvaigzni kļuva "Riga" igauņu leģionārs Bogdans Vaštšuks, kas izcēlās ar diviem skaistiem, individuāliem vārtu guvumiem, pa vienam katrā puslaikā. 66. minūtē viesu situācija kļuva sarežģītāka, kad par simulāciju otro brīdinājumu saņēma uzbrucējs Darko Lemajičs, tomēr ventspilnieki nespēja izmantot skaitlisko pārsvaru, un "Riga" noturēja uzvaru - 2:0 (1:0; 1:0).
Vērtējums:

  +1 [+] [-]

, 2017-09-24 22:39, pirms 7 gadiem
Īsti neredzu ,kur bija sods,ka neieskaitīja Bulvīša gūtos vārtus.Tiesnesim ,protams, labāk redzams.

     [+] [-]

, 2017-09-25 01:00, pirms 7 gadiem
Vaščuks ar tehniku ir uz tu. Superīgi izģērba aizsargu un nokārtoja sev pirmos vārtus, otrajos izspieda maksimumu no epizodes. Nešaubos, ka drīz sekos viņa izsaukums uz Igaunijas izlasi.