Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Krišs Upenieks

Emsis: ''Aizvadot spēli augstā līmenī, arī pret ''Ventspili'' pozitīvs rezultāts neizpaliks''

Emsis: ''Aizvadot spēli augstā līmenī, arī pret ''Ventspili'' pozitīvs rezultāts neizpaliks''
Eduards Emsis pret Mindaugu Grigarāviču
Foto: Māris Greidās

Futbola skola ''Metta/Latvijas Universitāte'' pirms šovakar gaidāmās ''SynotTip'' futbola Virslīgas spēles pret ''Ventspili'' sagatavojusi nelielu interviju ar komandas centra pussargu Eduardu Emsi.

Šosezon ar FK Ventspils tikāmies aprīļa beigās, piekāpjoties ar rezultātu 0:2, pirmos vārtus ielaižot pašā spēles sākumā. Kas, Tavuprāt, atceroties pirmo savstarpējo spēli, būtu jāievēro un, iespējams, jāpamaina, lai izdotos pacīnīties par punktiem šajā spēlē?
Emsis: Galvenais aizvadīt spēli augstā līmenī no pirmās līdz pēdējai minūtei, un tad arī pozitīvs rezultāts nekur neizpaliks.

FK Ventspils komandu oficiālās spēlēs nav izdevies uzveikt, kā arī piecās spēlēs pēc kārtas nav izdevies gūt vārtus pret šo komandu. Vai nesenā uzvara pret FK Liepāja ir devusi pārliecību, ka statistiski neērts pretinieks nav neuzvarams laukumā?
Emsis: Manuprāt, šāda pārliecība mums bijusi jau pirms spēles pret FK Liepāja, vienīgais nebijām to pierādījuši laukumā.

Iepriekšējā spēlē nācās iztikt bez komandas kapteiņa Gata Kalniņa. Vai viņa atgriešanās laukumā un milzīgā pieredze dos komandai papildus pārliecību un drošību laukumā, kas varbūt tieši pietrūka spēlē pret Spartaks Jūrmala?
Emsis: Noteikti, ka Gata piedalīšanās spēlē būs svarīgs aspekts, lai aizvadītu stabilu spēli. Stabilitātes un koncentrēšanās trūkums bija jūtams spēlē pret Spartaks Jūrmala.

Augustā no sešām spēlēm Virslīgā atlikušas divas - abas šonedēļ pret FK Ventspils. Kā biežais spēļu grafiks augustā ietekmē fizisko kondīciju, vai fiziski esam gatavi šīm divām spēlēm?
Emsis: Uzskatu, ka šāds grafiks vairāk nogurdina mentāli, nevis fiziski. Jo īpaši Liepājā atdevām daudz emociju, un spēlē pret Spartaku bijām emocionāli iztukšoti, taču esmu pārliecināts, ka pret Ventspili būsim gan fiziski, gan mentāli gatavi.

Trešdien spēlējam mājās, savu līdzjutēju priekšā, vai mūsu allaž aktīvie un skaļie līdzjutēji varētu būt neliela priekšrocība šajā spēlē?
Emsis: Gribētu teikt, ka tā ir visai liela priekšrocība. Jebkura cilvēka ierašanās uz spēli, kas atbalsta mūsu komandu, ir svarīga, lai palīdzētu mums sasniegt labāko rezulātu un rādītu baudāmu spēli!

FS ''Metta/LU'' un FK ''Ventspils'' spēle paredzēta šovakar pulksten 19:00 Hanzas vidusskolas mākslīgā seguma laukumā. Tiešraidē spēli varēsiet vērot portālā Sportacentrs.com.

Izmantotie resursi:
METTA


, 2016-08-24 16:00, pirms 8 gadiem
Ceru ,ka divus mačus pēc kārtas FK Ventspils vairs nezaudēs.Pietiek,ka vienreiz jau sezonā tā notika.
, 2016-08-24 16:02, pirms 8 gadiem
velns no kura laika Indulis močī fūzi ???
, 2016-08-24 16:36, pirms 8 gadiem
Metta pret Ventspili savā pastāvēšanas vēsturē ir guvusi 3 vārtus, tai skaitā divus čempionāta spēlēs, bet vienus Ziemas kausā.
Tas arī pasaka, cik ērts pretinieks šis viņiem ir.
, 2016-08-24 17:42, pirms 8 gadiem
Cik zinu, Eduardam ar Induli tikpat liels sakars kā Indulim ar futbolu...
, 2016-08-25 09:17, pirms 8 gadiem
Eduards ar vārdiem nemētājās - vakarā Metta savu pierādīja
Leu Gaušu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
6

Gaušu triju vārtu spēle "Valmierai" sniedz pirmo uzvaru kopš marta

Triju neuzvarēto spēļu virkni pārtrauca "Valmiera", Latvijas futbola Virslīgas septītās kārtas noslēgumā izbraukumā ar 3:0 sakaujot "Jelgavu". Visas trīs bumbas brazīlietim Leu Gaušu.
"Grobiņa" svin Deivida Dobrecova vārtu guvumu. Foto: Aiga Veisa
121

Liepāja pieder "Grobiņai": Dobrecova vīri derbijā satriec bagātākos kaimiņus

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas sezonā izcīnīja debitante "Grobiņa"/LFS, kas principiālajā derbijā ar 3:2 pieveica "Liepāju". Uzvaras vārtus guva galvenā trenera Viktora Dobrecova 27 gadus vecais dēls Devids.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
15

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".