Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Virslīgas 9. kārtas simboliskā izlase:

Virslīgas 9. kārtas simboliskā izlase:

Vārtsargi:

Dāvis Ošs (FK Spartaks) – sezonas sākums Ošam nav sanācis pārāk stabils un spēle pret Daugavpili bija pirmā, kur viņam izdevās pamest laukumu sausā. Lai arī dažās epizodēs varēja nospēlēt pārliecinošāk, tomēr kopumā laba spēle un iepriecinoša piespēļu kvalitāte.

Aizsardzība
Nauris Bulvītis (FK Spartaks) – pēc ļoti sliktā un kļūdu pilnā sezonas sākuma, Bulvītis aizvadīja labu spēli Daugavpilī. Gribētos šādas spēles redzēt biežāk no tik pieredzējuša aizsarga.
Armands Pētersons (Riga FC) – šosezon Armandu izmanto gan viduslīnijā, gan aizsardzības malā un viņa vieta Rīgas pamatsastāvā ir visai neskaidra. Spēlē pret Ventspili ieguva labāko InStat indeksu komandā (281) un palīdzēja komandai nosargāt vārtus neieņemtus.
Adama Doumbia (RFS) - varbūt Tukums nav labākais spēju novērtēšanas pārbaudījums, tomēr fiziski spēcīgais aizsargs atstāja ļoti labu iespaidu.
Vladislavs Gabovs (FK Liepaja) – arī Gabovam sezonas sākums bija ļoti blāvs un varēja redzēt, ka nav spēlējis krietnu laiciņu. Jācer, ka uzņems vajadzīgos apgriezienus, jo Liepājai sastāva dziļums šobrīd ir ļoti īss.

Pussargi:
Nemanja Belakovic (FK Spartaks) – spēles garumā nebija īpaši pamanāms un dažreiz likās, ka Belakovičs grib visu izdarīt vienatnē, tomēr vārti un rezultatīva piespēle vēlreiz apliecina viņa kvalitātes. Pirmajā aplī lielākā individuālā vērtība virslīgā, ja skatās uz komandas sniegumu un vietu tabulā.
Rihards Ozolins (FK Metta) – līdz šim Virslīgā bija guvis tikai vienus vārtus, bet Valmierai iesita uzreiz divus. Par pirmajiem saņēma uzslavas arī no Tamaza Pertijas.
Luka Silagadze (Valmiera FC) – pirms sezonas komandas biedrs Liepa intervijā izteicās, ka Silagadze varētu būt tas spēlētājs, kas pārsteigs, tomēr pirmā apļa sākumā īsti netika pie spēles laika un Tamaza uzticības. Škiet, ka situācija lēnām mainās un Silagadzem pēdējās divās spēlēs divi vārti.

Uzbrucēji

A. Kouadio (RFS) – pēc Ofora pievienošanās, Kouadio loma un spēlēs laiks, visticamāk, samazināsies, bet spēlē pret Tukumu guva gan vārtus, gan atdeva rezultatīvu piespēli.
Dodo (FK Liepaja) – grūti teikt vai jelgavnieki šobrīd ir peramo zēnu lomā, vai arī Liepājā ir bijusi nopietna saruna par sezonas turpinājumu. Lai arī kā tur ir bijis, Dodo divi vārti un rezultatīva piespēle. Šis kvalitātes gribētos redzēt biežāk.
R. Friday (FK Liepaja) – reaktīvais puisis iebēra divus vārtus aļņu vārtos. Diez vai labākā izvēle smailē, bet ar savu ātrumu būs drauds visām Virslīgas komandām.

Kārtas mīnusnieki

D. Idowu (BFC Daugavpils) – kārtējā sliktā spēlē Idowu izpildījumā un sliktākais InStat indekss komandā.
FK Jelgava - pazaudējusi kaut kur savu mojo, spēli un drošo aizsardzību. Labā ziņa – priekšā salīdzinoši vieglāks kalendārs, kur vajadzētu ņemt punktus.
N. Williams (FK Spartaks) - ļoti slikta spēle jaunā puiša izpildījumā, zaudē praktiski visās divcīņās, kļūdu jūra piespēlēs un izskatās, ka vēl nav sapratis Virslīgas līmeni.