Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Metta/LU" uzsāk sadarbību ar pasaules vadošo futbola klubu iecienīto "STATSport"

Krišs Upenieks

"Metta/LU" uzsāk sadarbību ar pasaules vadošo futbola klubu iecienīto "STATSport"
Rendijs Šibass
Foto: FK Metta

FK "Metta" noslēgusi sadarbību ar visā pasaulē plaši atzīto StatsSport. Klubs ikdienas darbā izmantos GPS datu sistēmu un sirdsmonitoringu. STATSports ir pazīstams ar spēlētāju darbības izsekošanas tehnoloģiju, sirdsdarbības monitoringa sistēmu, kā arī noslodzes un snieguma analīzi.

Jāuzsver, ka GPS STATSport ir partneris arī tādiem pazīstamiem Eiropas futbola klubiem kā Manchester City, Manchester United, Juventus FC, Inter Milan, AS Roma, Arsenal FC un Monaco FC un citiem, kā arī Anglijas, Portugāles un Brazīlijas nacionālajām izlasēm.

''Esam ļoti priecīgi par sadarbību ar STATSports, jo šī kompānija ir līderi sava nozare un viņu sadarbības modelis bija ļoti pretimnākošs personīgi mums. Futbols un jaunas tehnoloģijas iet roku rokā, un ar specifiskiem datiem, kurus var iegūt ar STATSports palīdzību, ir iespēja ātrāk progresēt gan spēlētājiem, gan komandai. Ikdienas informācija, ko man kā galvenajam trenerim atsūta fiziskas sagatavotības treneris, dod materiālu arī individuālajam sarunām ar spēlētājiem par viņu izaugsmi,'' stāsta ''Mettas'' galvenais treneris Andris Riherts.

''STATSport platforma nodrošina lietotājam ērtu datu ieguvi un to apstrādi ar iespeju individulizēt parametru iestatījumus. Iespējams analizēt treniņu un spēļu intensitāti, kas dod ieskatu par treniņa procesa atbilstību spēļu režīmam. Tiek nodrošinātas savlaicīga komunikācija ar kompānijas pārstāvjiem par platformas izmantošanas iespējām un interesējošajiem jautājumiem,'' atzīmē ''Mettas'' fiziskās sagatavotības treneris Jānis Skābardis.

Izmantotie resursi:
FK Metta kļūst par pasaulē atzītā STATSport...

     [+] [-]

, 2018-07-24 10:42, pirms 6 gadiem
Lūk, tas ir jāprot. 200 vārdu rkastu salikt 4 teikumos.

P.S. Beidzot ienāk arī Latvijā. Varbūt kādam ir info vai kāds cits sporta klubs Latvijā izmanto, ko līdzīgu?

     [+] [-]

, 2018-07-24 11:05, pirms 6 gadiem
Nu tad beidzot skaidrs, ka Metta panems chempionu titulu 2020.gada - ar sporta krusturiem !
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2018-07-24 11:40, pirms 6 gadiem
Riherts pārliecināts ja spēlēs šajās vestēs ,izaugsme būs....pašam vairs nevajadzēs saviem padotajiem neko nācīt un rādīt....😁
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

     [+] [-]

, 2018-07-24 17:46, pirms 6 gadiem
Šāda tipa sistēmas izmanto arī citi Virslīgas klubi. Vismaz vadošie noteikti