Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Tukuma stadionā ierīko laistīšanas sistēmu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

Tukuma stadionā ierīko laistīšanas sistēmu
Foto: Jānis Klāks, "Tukums 2000"

Latvijas Virslīgas jaunpienācēja "Tukums 2000" pavēstījusi par stadiona uzlabošanas darbiem.

"Šajā nedēļā Tukuma pilsētas stadionā sākās ilgi gaidītie stadiona uzlabošanas un atjaunošanas darbi," teikts kluba Facebook lapā publicētajā ierakstā. Komanda jaunajā sezonā startēs Virslīgā, jo pērn nodemonstrēja pārliecinošu sniegumu 1. līgas turnīrā.

"Lai stadiona futbola laukumu varētu izmantot daudz intensīvāk, kā visiem zināms, laukums arī intensīvāk ir jākopj. Zālienam pati svarīgākā ir laistīšana, tāpēc tiek ierīkota automātiskā zālāja laistīšanas sistēma. Drīz sāksies darbs arī pie ģērbtuvju sakārtošanas."

"Kā skaidro Tukuma sporta skolas direktors Serges Kovaļovs, ir cerības, ka darbi tiks pabeigti pāris mēnešu laikā. Cerams, ka drīzumā tiks atcelts ārkārtas stāvoklis, un ļoti ceram, ka vēl šajā sezonā priecēsim skatītājus ar Virslīgas futbolu Tukuma pilsētas stadionā," teikts ierakstā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fktukums20...

     [+] [-]

, 2020-04-25 10:00, pirms 4 gadiem
Patīkama ziņa. Jācer, ka komanda spēs noturēties virslīgā, lai palašinās virslīgas futbola ğeogrāfija.

     [+] [-]

, 2020-04-25 15:46, pirms 4 gadiem
Paldies LFF par atbalstu!