Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

LFF DK uz vienu spēli diskvalificē Murdasovu un brīdina Skrupski

Rolands Eliņš

LFF DK uz vienu spēli diskvalificē Murdasovu un brīdina Skrupski
Arvīds Skrupskis
Foto: delfi.lt

LFF Disciplinārlietu komisija (DK) nolēmusi uz vienu spēli diskvalificēt BFC „Daugavpils” spēlētāju Artjomu Murdasovu, kā arī brīdinājusi Rīgas „Daugavas” galveno treneri Arvīdu Skrupski un futbola klubu „Liepāja”.

Daugavpils” 22 gadus vecais aizsargs Artjoms Murdasovs iepriekšējā Virslīgas spēlē nopelnīja sarkano kartīti par pēdējās cerības sodu, kad nogāza vienu pret „Daugavpils” vārtsargu palikušo Ruslanu Mingazovu („Skonto”). Mingazovs pats arī realizēja soda sitienu, un „Skonto” uzvarēja ar 3:1, bet Murdasovs būs spiests izlaist savas komandas nākamo maču, proti, Daugavpils derbiju 26. aprīlī pret „Daugavu”.

Vienas spēles diskvalifikāciju saņēmis arī „Daugavpils” dublieru komandas pārstāvis Verners Zalaks, kā arī 1. līgas kluba „Smiltene/BJSS” futbolists Dairis Zariņš.

LFF DK arī izvērtējusi Rīgas „Daugavas” trenera Arvīda Skrupska rīcību mačā pret „Liepāju”. DK nolēmusi brīdināt Skrupski par „nekorektu uzvedību” jeb „ūdens pudeles izsišanu laukumā”. Savukārt „Liepāja” brīdināta par vakar notikušo Latvijas kausa pusfinālspēli, kurā tā nespēja nodrošināt pietiekami atšķirīgu formas tērpu (spēles šortu) krāsu, salīdzinājumā ar mājinieci "Jelgavu".

Brīdināta arī pirmās līgas komanda RFS par spēļu organizācijas nepilnībām un Rīgas „Daugavas” dublieru komanda par spēles informatora nenodrošināšanu spēlē pret otras „Daugavas” dublieriem.

LFF DK arī saņēmusi SFK „Varavīksne” paskaidrojošo vēstuli attiecībā uz iepriekš šai komandai piešķirto 140 eiro naudas sodu un nolēmusi šo sodu atstāt nemainīgu.

Izmantotie resursi:
LFF: LFF DK 24. aprīļa sēdes lēmumi

  +2 [+] [-]

, 2014-04-24 18:33, pirms 10 gadiem
Tad tagad katrā spēlē starp Jelgavu un Liepāju, kur Jelgava būs mājniece, Liepājai būs sods? Jo, cik zinu, tad nevar arī tā vienkārši vilkt daļu no tumšās formas (šortus) un daļu no gaišās formas. Nesapratu to sodu Liepājai..

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 19:33, pirms 10 gadiem
Pie ka te sortu krasa?Jelgavnieki speleja baltos kreklos,bet liepainieki melnos.Vai tad bija gruti atskirt pretiniekus?LFF viri grib iekaset naudinu par jebkadu s-du.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 19:44, pirms 10 gadiem
kanvit rakstīja: Pie ka te sortu krasa?Jelgavnieki speleja baltos kreklos,bet liepainieki melnos.Vai tad bija gruti atskirt pretiniekus?LFF viri grib iekaset naudinu par jebkadu s-du.
Krekli nav vienīgā formas sastāvdaļa. Uz abu komandu šortiem paskaties.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-24 20:44, pirms 10 gadiem
Quo vadis? rakstīja: Krekli nav vienīgā formas sastāvdaļa. Uz abu komandu šortiem paskaties.
Bet sezonas sākumā LFF vai tagad futbolavirslīga apstiprina visu komandu formas. tad bija ok, bet tagad nav? Arī Jūrmalai ir balti šorti viesos...

Labi vismaz, ka nav sods, bet brīdinājums. Lai gan tas atkal nozīmē, ka līgas spēlē būs tas pats un divreiz jau nedrīkst brīdināt. Bet likt naudas sodu par to ir pilnīgi stulbi. Ar šo ir iebraukts galīgā tūtē. it īpaši nesniedzot sīkākus paskaidrojumus.

  -1 [+] [-]

, 2014-04-24 21:04, pirms 10 gadiem
Sav3jaizz rakstīja: Bet sezonas sākumā LFF vai tagad futbolavirslīga apstiprina visu komandu formas. tad bija ok, bet tagad nav? Arī Jūrmalai ir balti šorti viesos...

Labi vismaz, ka nav sods, bet brīdinājums. Lai gan tas atkal nozīmē, ka līgas spēlē būs tas pats un divreiz jau nedrīkst brīdināt. Bet likt naudas sodu par to ir pilnīgi stulbi. Ar šo ir iebraukts galīgā tūtē. it īpaši nesniedzot sīkākus paskaidrojumus.
Paskaties, kādos šortos Jūrmala spēlēja izbraukumā pret Liepāju LK futbolā 1/4 fināls: Liepāja - Jūrmala....

  +2 [+] [-]

, 2014-04-24 21:36, pirms 10 gadiem
Vai tiešām LFF DK ir smadzenes?
Renat Yanbaev Photos - FC Spartak Moscow v...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  -1 [+] [-]

, 2014-04-25 18:55, pirms 10 gadiem
Pavuls rakstīja: Vai tiešām LFF DK ir smadzenes?
http://www.zimbio.com/photos/Renat+Yanbaev/FC+Spartak+Moscow+v+Lokomotiv+Moscow+Premier/mZgneq5m9Oi
LFF=klaunu kantoris....