Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" otrajā puslaikā tiek galā ar "Chertanovo" un cīnīsies par 5. vietu

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

"Riga" otrajā puslaikā tiek galā ar "Chertanovo" un cīnīsies par 5. vietu
Romans Debelko. Foto: Zigismunds Zālmanis

Šodien FNL kausā uzvaru izcīnīja Latvijas Virslīgas čempione "Riga", kas ar 3:1 pieveica Maskavas "Chertanovo". Priekšā mačs par piekto vietu.

Lai atklātu rezultātu, rīdziniekiem bija nepieciešamas tikai piecas minūtes. Centrējumam no labās malas sekoja precīzs pussarga Mikaela Žordana sitiens – 1:0. Tomēr "Chertanovo", kas Krievijas pēc spēka otrajā līgā ieņem augsto ceturto vietu, drīz panāca izlīdzinājumu. Pēc standartsituācijas Latvijas čempioni bez problēmām dabūja bumbu ārā no soda laukuma, bet tad sekoja muļķīga kļūda. Sāncenši dāvanu izmantoja – no labās malas tālajā stūrī iešāva Iļja Kamiševs.

Uzvaru "Riga" nodrošināja otrajā puslaikā, gūstot divus vārtus. Vadības grožus 55. minūtē atguva Romāns Debelko. Pretinieku vārtsargs kļūdījās ar piespēli, tūdaļ ukraiņu uzbrucējs tika izvests vienatnē pret vārtsargu, un Debelko lielisko momentu garām nelaida. 3:1 panāca čehs Jakubs Hora, no 16 metru attāluma ieliekot bumbu apakšējā stūrī. Panākums ļaus "Riga" cīnīties par FNL kausa piekto vietu. Augstāk komanda nevar tikt, jo apakšgrupā palika otrajā vietā.

"Riga" pamatsastāvs: Ozols, Taloša, Stuglis, Prenga, Rožers, Janovs, Rugins, Paničs, Žordans, Pētersons, Mbombo