Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Ulvis Brože

RFS, "Jelgavas" un "Metta"/LU futbolisti svin uzvaras pārbaudes spēlēs

RFS, "Jelgavas" un "Metta"/LU futbolisti svin uzvaras pārbaudes spēlēs
Alans Siņeļņikovs
Foto: FK Jelgava

LETA "SynotTip" Latvijas futbola virslīgas komandas RFS, "Jelgava" un "Metta"/"Latvijas Universitāte" komandas sestdien svinēja uzvaras pārbaudes mačos, kamēr valsts čempione Jūrmalas "Spartaks" nospēlēja neizšķirti.

RFS treniņnometnē Kiprā ar rezultātu 1:0 (0:0) pārsēja Čehijas pēc spēka trešās līgas komandu Otrokovices "Viktoria". Rīgas kluba labā vārtus guva baltkrievu uzbrucējs Dmitrijs Platonovs, kurš atzīmējās spēles 48. minūtē. Kā vēstīts, pirmajā pārbaudes mačā Kiprā RFS futbolisti ar rezultātu 2:3 piekāpās Krievijas kluba Maskavas "Lokomotiv" otrajai komandai.

Tikmēr "Jelgava" Klaipēdā ar rezultātu 4:0 (2:0) pārspēja Lietuvas pēc spēka otrās līgas vicečempioni Gargždi "Banga". Zemgales kluba labā vārtus guva Latvijas pussargs Alans Siņeļņikovs, kā arī trīs pārbaudāmie futbolisti - Sigits Olberkis no Lietuvas, Maksims Širjajevs no Krievijas un Ņikita Koļajevs no Kazahstānas.

Savukārt "Metta"/LU ar rezultātu 2:0 (2:0) pārspēja Lietuvas pēc spēka otrās līgas vienību "Panevežys". "Metta"/LU komandas labā abus vārtus guva Ņikita Ivanovs, kurš mēneša sākumā debitēja Latvijas izlasē, piedaloties pārbaudes mačā ar Dienvidkoreju.

Tikmēr Latvijas čempione Jūrmalas "Spartaks" treniņnometnē Turcijā nospēlēja neizšķirti 0:0 (0:0) ar Krievijas pēc spēka otrās līgas komandu Ņižņijnovgorodas "Olimpijec". Jūrmalas klubs pirmo spēli treiņnometnē Turcijā aizvadīja pagājušajā piektdienā, kad ar rezultātu 0:2 piekāpās Krievijas granda Sanktpēterburgas "Zeņit" otrajai komandai. Otrajā mačā jūrmalnieki ar 0:1 zaudēja Kazahstānas komandai Atirau "Akžajik". Trešdien "Spartakam" paredzēts mačs ar Kazahstānas klubu Čimkentas "Ordabasi".

Izmantotie resursi:
LETA


, 2018-02-25 02:14, pirms 6 gadiem
Prieks par Ivanovu Mettas rindās. Pēc Kalniņa aiziešanas no kluba Ņikitam un Vladislavam Fjodorovam būs jāuzņemas līderu lomas uzbrukumā.

Tikmēr Riga FC oficiāli pastiprinājusies ar 24 gadus vecu kamerūniešu uzbrucēju Gaelu Etoku (Gael Etock), kurš tiekot dēvēts par jauno Eto'o. Karjeru sācis Samuela Eto'o akadēmijā, pēc tam pabijis FC Barcelona un Lisabonas Sporting jauniešu komandās. Pērnā sezona pavadīta Somijā.

Interesi par viņu izrādījuši arī tādi klubi kā Sofijas CSKA, Habarovskas SKA un Ķīnas klubs Shenzhen, tomēr spēlētājs nolēmis pievienoties Riga sastāvam.

Gianluca Di Marzio :: Gael Etock signs with...
Andris Riherts. Foto: Eduards Grencmanis

Futbola Virslīga atgriezīsies ar ''Jelgavas'' un ''Mettas'' maču

Šodien plkst. 16:00 gaidāma Latvijas futbola Virslīgas trešās kārtas pirmā spēle. Tajā ''Jelgava'' uzņems ''Mettu'', ko pagājušajā sezonā apspēlēja trīs reizes. Tiešraide kanālā TV4 un portālā ''Sportacentrs.com''.
Deņiss Rogovs. Foto: FK Tukums 2000
22

Negaidītais varonis Rogovs un vēla pendele ļauj Tukumam izcīnīt otro uzvaru

Šodien Latvijas futbola Virslīgas otrās kārtas beidzamajā spēlē "Tukums 2000"/"Telms" izbraukumā otrajā puslaikā pazaudēja vadību, taču ar pendeles palīdzību pieveica "Jelgavu" – 3:2. Divus vārtus guva aizsargs Deņiss Rogovs, kurš iepriekš nebija izcēlies ar rezultatīviem sitieniem.
Daugavpiliešu vārtsargs Frenks Orols. Foto: Ruslans Antropovs
16

Orols glābj, "Daugavpilij" otrā sausā spēle, noraidījums un pirmā uzvara

Jau otro sauso spēli un pirmo uzvaru "TonyBet" Virslīgas sezonā nopelnījusi "Daugavpils", kas savā laukumā pārspēja debitanti "Grobiņas SC"/LFS (2:0), kas vēl turpina gaidīt pirmos vārtus augstākajā līgā. Pa vārtiem guva leģionāri Bartelemī Djedjū un Aleksejs Golijanins, bet mača izskaņā noraidīts tika Rinalds Aizups. LFF teksta tiešraidē norādīta 600 skatītāju klātbūtne.