Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Valmiera" pārbaudes mačā iesit divus vārtus pret "Spartaku"

Emils Ozerinskis

"Valmiera" pārbaudes mačā iesit divus vārtus pret "Spartaku"
Daisuke Jokota. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC

Otro pārbaudes spēli divu dienu laikā Skonto hallē aizvadījusi Virslīgas bronzas medaļniece "Valmiera", samērojot spēkus ar Jūrmalas "Spartaku". Pateicoties Daniila Skopenko un Daisukes Jokotas vārtu guvumiem, valmierieši guva uzvaru ar 2:0.

Vakardien pret RFS komandu valmieriešiem spēles pirmās sešdesmit minūtes laukumā pavadīja komandas potenciālais pamatsastāvs, rezervistiem un dublieru komandas spēlētājiem ejot laukumā uz mača pēdējo pusstundu. Šodien pret jūrmalniekiem Tamazs Pertija sākumsastāvā sūtīja spēlētājus, kas vairāk izskatās pēc pastiprinājuma no rezervistu soliņa. Vārtos valiemiešiem stājās vienīgais vārtsargs, kurš palicis komandā no pērnās sezonas - Vlads Eleferenko. Laukumā vietas ieņēma Egils Nazarovs, Kārlis Zvirbulis, Ņikita Cepeļevs, Rūdolfs Zeņģis, Daniils Skopenko, Jēkabs Lagūns, Kristers Lūsiņš, Ingars Pūlis, komandas jaunais leģionārs Diufs un pērn lielākoties uz maiņu nākušais Ēriks Punculs. "Spartaka" sastāvs pagaidām nav publicēts.

Spēles pirmā vārtu gūšanas iespēja 13 minūtē bija Punculam, kura sistā bumba vārtu tīklu gan nesasniedza. Rezultātu valmieriešiem izdevās atklāt 20. minūtē, kad ar precīzu sitienu izcēlās Daniils Skopenko, panākot vidzemniekiem vadību ar 1:0. Pirmā puslaika izskaņā vēlriez varēja izcelties Punculs, bet divas iespējas gūt vārtus bija Lūsiņam. Pārtraukumā gan komandas devās ar vienu vārtu starpību.

Savu vakardienas pamatsastāvu Pertija laukumā sūtīja līdz ar otrā puslaika sākumu. Aizsardzības līnijā spēlēja Alvis Jaunzems, Daniels Balodis, Luka Gadrani un Paps Fals. Vidējā līnijā vidzemniekiem spēlēja Viktors Diaņs, Daisuke Jokota, Luka Silagadze un jaunpienācējs Diops, savukārt uzbrukumā devās Džibrils Gejs un komandas rindām klāt pienākušais Sovs.

Mača otrajā daļā vārtu gūšanas vidzemniekiem izniekoja Gejs un Sovs, bet pēc Fala precīzā raidījuma tika fiksēts aizmugures stāvoklis. Spēli gan nevarēja pabeigt Gejs, kurš mača gaitā iedzīvojās galvas savainojumā. Pirms cīņas noslēguma rezultātu ar efektīgu sitienu izdevās mainīt Jokotam, kurš izcēlās ar pirmo vārtu guvumu valmieriešu rindās, nokārtojot Vidzemes komandai uzvaru pār jūrmalniekiem ar 2:0.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-24 17:02, pirms 3 gadiem
Labs.

  +1 [+] [-]

, 2021-01-24 18:04, pirms 3 gadiem
Sinoptiķi novērojuši : ja vardes aktīvi kurkst, gaidāma mitra ziema, ja komandai pirms sezonas labi iet , tad sezonā švaki.

     [+] [-]

, 2021-01-24 18:26, pirms 3 gadiem
Ļoti daudz par Valmieru uzrakstīts. Bet nekas par Spartaku.

     [+] [-]

, 2021-01-24 22:02, pirms 3 gadiem
crosbijs87 rakstīja: Ļoti daudz par Valmieru uzrakstīts. Bet nekas par Spartaku.
Spartaks par savu sastāvu informāciju nepublicē, pat visai maldinoši norādot spēles rezultātu, kas neuzmanīgi sekojošiem līdzjutējiem var likt padomāt, ka tieši viņi šajā spēlē uzvarēja.