Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Edmunds Novickis

Izlases nesenais kandidāts Vorobjovs cieta avārijā, kurā gāja bojā cilvēks

Izlases nesenais kandidāts Vorobjovs cieta avārijā, kurā gāja bojā cilvēks
Sergejs Vorobjovs (ar bumbu) "Riga" kreklā pret nākamo komandas biedru Vjačeslavu Isajevu
Foto: RFS

Latvijas futbola izlases nesenais kandidāts un "SynotTip" Virslīgas klubu RFS pārstāvošais Sergejs Vorobjovs pirms pāris nedēļām pasažiera statusā cieta autoavārijā, kurā gāja bojā cilvēks.

Šī gada 9. aprīlī portāls "Delfi", atsaucoties uz Valsts Policijas sniegto informāciju, ziņoja, ka tajā pašā dienā, 9. aprīlī, Salaspilī notikusi smaga autoavārija - "Volvo" markas vieglā automašīna sadūrusies ar baļķvedēju, kā rezultātā no vieglajā automašīnā esošajiem cieta trīs cilvēki, bet viens cilvēks gāja bojā. Neoficiāla informācija liecina, ka "Volvo" spēkrats Salaspilī lielā ātrumā ietriecās baļķvedējā, kurš stāvējis pie sarkanās gaismas.

Kā noskaidroja Sportacentrs.com, viens no "Volvo" automašīnas pasažieriem bija 21 gadu vecais uzbrucējs Sergejs Vorobjovs, kurš cieta un tika nogādāts slimnīcā. Sarunā ar portālu RFS kluba sporta direktors Aleksandrs Usovs pastāstīja: "Vorobjovs bija pasažieris. Pēc avārijas viņš pavadīja vienu nedēļu slimnīcā un tagad viņš iziet rehabilitācijas kursu sanatorijā."

Sportacentrs.com noskaidroja, ka liktenīgajā dienā Vorobjovs ar draugiem, iespējams, Daugavpils pusē izklaidējies, braucis ar kvadricikliem. Sociālajos tīklos pieejamā informācija liecina, ka šī cilvēku kompānija (vai vismaz daļa no šīs kompānijas), kas vēlāk devās uz Rīgu un avārijas brīdī atradās automašīnā, todien lietojusi alkoholu. Jautāts par šo aspektu, Usovs Sportacentrs.com sacīja: "Par alkohola lietošanu mums nav informācijas. Taču mūsu iekšējie noteikumi ir tādi paši kā citās komandās - alkoholu lietots nav atļauts, arī tad, ja spēlētājs ir traumēts un nepiedalās treniņprocesā."

Ņemot vērā augstākminēto par informācijas trūkumu, Usovs apliecināja, ka līgums ar Vorobjovu palicis spēkā un nav lauzts. Savukārt attiecībā uz to, kad Vorobjovs varētu atgriezties futbolā, Usovs atbildēja: "Tas, kad viņš varēs atgriezties futbola laukumā, būs skaidrs tikai pēc aptuveni četrām piecām nedēļām."

Sestdien pēc Virslīgas spēles starp RFS un "Riga" (0:1) mājinieku galvenais treneris Andrejs Kaļiņins, atbildot uz jautājumu, kas notiek ar Vorobjovu, sacīja: "Sergejs iekļuva avārijā, pārkāpjot, teiksim tā, komandas iekšējo kārtību. Tas notika tieši tad, kad spēlējām pret "Mettu" [kausa mačs, kuru RFS uzvarēja ar 1:0 - aut.]. Ar draugiem iekļuva avārijā. Diezgan smagā avārijā. Šobrīd izrakstīts no slimnīcas un iziet rehabilitāciju. Vai nav jāatskaita? To lemj kluba vadība. Es savu viedokli izteicu, bet pēdējais vārds pieder vadībai. Neatklāšu gan, kādu tieši viedokli vadībai paudu."

Atgādinām, ka Daugavpilī dzimušais Vorobjovs 2012. gadā 16 gadu vecumā pamanījās debitēt Itālijas B Sērijā "Albinoleffe" sastāvā, pēc tam pāris sezonas pavadīja tās pašas komandas sastāvā Itālijas pēc spēka trešajā līgā, bet 2016. gadā atgriezās Latvijā, pārstāvot "Riga" - Virslīgā 19 spēlēs (13 pamatsastāvā) guva četrus vārtus, palīdzot komandai iegūt piekto vietu. Pērnā gada oktobrī tika paziņots, ka Vorobjovs pāriet no "Riga" uz RFS, taču savainojuma dēļ jaunajā komandā vēl nav paguvis debitēt.

Pagājušajā gadā Marians Pahars Vorobjovu divreiz izsauca uz Latvijas izlasi - pirmoreiz tas notika Baltijas kausa izcīņā jūnijā, bet otrreiz rudenī, kad Latvija sāka PK2018 atlases ciklu. Debiju lielajā izlasē Vorobjovs, kurš pirms tam ir pārstāvējis arī Latvijas U vecuma izlases, piedzīvoja Baltijas kausa spēlē Liepājā pret Lietuvu (2:1). Kopumā Vorobjovam izlasē trīs spēles.

Izmantotie resursi:
DELFI - Vadošais ziņu portāls Latvijā - DELFI


, 2017-04-24 01:17, pirms 7 gadiem
ja prāta nav tad nav, es pat ar 50 gramiem pie stūres nesēžos
, 2017-04-24 07:37, pirms 7 gadiem
Nu, ja rehabilitācija sanatorijā, tad nopietni
Slēpts komentārs: Caune JM
, 2017-04-24 10:47, pirms 7 gadiem
Te nu pierādās patiesība, ka iedzērušam pie stūres nesēsties un arī kā līdzbraucējam šādā mašinā braukt ir neprāts.
Kā arī tas, ka mašīnā obligāti jāpiesprādzējas (šajā avārijā ne visi esot bijuši piesprādzējušies).
Un vēl ātrums, kur jau kādu brītiņu, iebraucoit pilsētā, jābrauc uz 50.
Slēpts komentārs: zata
, 2017-04-24 11:29, pirms 7 gadiem
Ģ. Mihelsonam tomēr bija 100% taisnība !
, 2017-04-24 13:29, pirms 7 gadiem
kegums rakstīja: Te nu pierādās patiesība, ka iedzērušam pie stūres nesēsties un arī kā līdzbraucējam šādā mašinā braukt ir neprāts.
Kā arī tas, ka mašīnā obligāti jāpiesprādzējas (šajā avārijā ne visi esot bijuši piesprādzējušies).
Un vēl ātrums, kur jau kādu brītiņu, iebraucoit pilsētā, jābrauc uz 50.
Tu tur biji, ja visu tik labi pārzini? Vai klausījies CBB?
, 2017-04-25 23:43, pirms 7 gadiem
jokohama rakstīja: Ģ. Mihelsonam tomēr bija 100% taisnība !
Solovjovs nav Vorobjovs
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
45

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.