Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

"Riga" pieveic "Shinnik" un iegūst trešo vietu FNL kausa izcīņā

Rolands Eliņš

"Riga" pieveic "Shinnik" un iegūst trešo vietu FNL kausa izcīņā
Foto: FNL

Latvijas futbola komanda „Riga” noslēgusi Kiprā notiekošo FNL kausa izcīņu, spēlē par trešo vietu ar 1:0 pieveicot Jaroslavas „Shinnik”, kas spēlē Krievijas Nacionālajā līgā.

„Riga” turnīra pēdējā dienā spēkojās ar komandu, kas Krievijas pēc spēka pirmajā līgā ieņem devīto vietu, par desmit punktiem atpaliekot no pārspēļu zonas par vietu Premjerlīgā. „Shinnik” otrdien paredzēta Krievijas kausa ceturtdaļfināla spēle, līdz ar to šodienas mačā sākumsastāvā tika sūtīti pārsvarā ierastie rezervisti.

„Riga” izdevās izvirzītas vadībā pirmā puslaika vidū, kad bumbu vārtu virzienā raidīja Mario Maslačs, bet tā trāpīja pa roku pretinieku spēlētājam. Sekojošo 11 metru soda sitienu realizēja Oļegs Laizāns.

Rīgas komandai izdevās izveidot vēl vairākus labus uzbrukumus, kā arī pieturēt bumbu otrā puslaika pirmajā pusē, taču mača izskaņa sanāca nervoza. „Shinnik” bija vairākas labas iespējas izlīdzināt rezultātu, kas gan tomēr nenotika, un „Riga” savā debijas turnīrā ieguva trešo vietu.

Par spīti FNL kausa noslēgumam „Riga” Kiprā turpinās savu treniņnometni līdz marta sākumam.

”Riga”-”Shinnik” 1:0 (1:0)

Vārti: Laizāns 22` (11m)
Riga sākumsastāvs: Māliņš, Bajenko, A. Kurakins, Zjuzins, Mickevičs, Vaščuks, Laizāns, Maslačs, Litvinskis, Jeņins, Lemajičs.

     [+] [-]

, 2018-02-25 02:08, pirms 6 gadiem
Prieks, ka tikts pie godalgas. Tikmēr Riga oficiāli pastiprinājusies ar 24 gadus vecu kamerūniešu uzbrucēju Gaelu Etoku (Gael Etock), kurš tiekot dēvēts par jauno Eto'o. Karjeru sācis Samuela Eto'o akadēmijā, pēc tam pabijis FC Barcelona un Lisabonas Sporting jauniešu komandās. Pērnā sezona pavadīta Somijā.

Interesi par viņu izrādījuši arī tādi klubi kā Sofijas CSKA, Habarovskas SKA un Ķīnas klubs Shenzhen, tomēr spēlētājs nolēmis pievienoties Riga sastāvam.

Gianluca Di Marzio :: Gael Etock signs with...