Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

U19 izlasei neizšķirts pret "Skonto", Turkovs iesit "Jelgavas" sastāvā

Rolands Eliņš

U19 izlasei neizšķirts pret "Skonto", Turkovs iesit "Jelgavas" sastāvā
"Ventspils" uzbrucējs Daniils Turkovs
Foto: Romāns Kokšarovs/F64

Latvijas U19 izlase aizvadījusi pārbaudes spēli ar Virslīgai nepielaisto „Skonto”, cīnoties 0:0, savukārt „Jelgava” ar 1:2 piekāpās Krievijas Nacionālās līgas klubam „Tosno”.

Latvijas U19 izlases un „Skonto” pārbaudes spēle norisinājās Skonto hallē, kur vārti netika gūti, lai arī U19 izlase plaši variēja ar maiņām un otrajā puslaikā nomainīja visu sastāvu, kā arī deva iespēju uzspēlēt abiem rezerves vārtsargiem.

Savukārt „Skonto”, kura pieteikusies dalībai Latvijas pirmajā līgā, savā sastāvā joprojām pieteica vairākus leģionārus. Pieteikumā arī bija Vladislavs Gutkovskis, kurš pamatsastāvā šoreiz nebija iekļauts. Kā iepriekš norādījis pats Gutkovskis, pirmajā līgā viņš neplāno spēlēt un, visticamāk, tiks izīrēts kādam Virslīgas klubam.

Pārbaudes spēli pret Krievijas pirmās līgas jeb Nacionālās līgas komandu „Tosno” aizvadījusi „Jelgava”, piekāpjoties ar 1:2. Vienīgos vārtus „Jelgavas” sastāvā Kiprā notikušajā spēlē guva Daniils Turkovs.

Turkovs Ziemas kausā nebija „Jelgavas” sastāvā, turklāt iepriekš viņš bija trenējies „Ventspils” sastāvā, kur aizvadīja iepriekšējo sezonu. Interesanti, ka arī pagājušās sezonas sākumā Turkovs bija tuvu tam, lai pievienotos „Jelgavai”, taču pēdējā mirklī tomēr izlēma par labu „Ventspilij”.

„Jelgavai” gaidāmi vēl divi mači pret Krievijas klubiem – pēc divām dienām pret Artūru Zjuzinu un „Gazovik” (arī Nacionālās līgas komanda), bet 27. datumā spēle pret „Mordovia”, kas piedalās Krievijas Premjerlīgā.

Latvijas U19 izlase - ”Skonto” 0:0

Latvijas U19 sākumsastāvs: Saulītis, Liepiņlauskis, Gailis, Bernāts, Rogozins, Jakušenoks, Dementjevs, Vagančuks, Romanovskis, Roderts, Hvoiņickis
Skonto sākumsastāvs: Celovaļņikovs, Suhomlinovs, Balodis, Pilijevs, Maharadze, Soloveičiks, Jermolajevs, Sovers, Šilings, Petuhovs, Morozs

Izmantotie resursi:
Latvija U19 - Skonto FC - Latvijas Futbola...

     [+] [-]

, 2016-02-23 19:37, pirms 8 gadiem
Turkovs Jelgava ?

  -1 [+] [-]

, 2016-02-23 20:28, pirms 8 gadiem
Skonto neizšķirts.