Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

"Daugavpils" pendelēs pārspēj "Gulbeni" un Ziemas kausu noslēdz ar piekto vietu

"Daugavpils" pendelēs pārspēj "Gulbeni" un Ziemas kausu noslēdz ar piekto vietu
"Daugavpils" aizsargs Aigars Catlakšs
Foto: Bfcdaugava.lv/

Saspringtā mačā ar pēcspēles sitienu sērijas palīdzību noskaidrots piektās vietas ieguvējs Ziemas kausā futbolā, un par to kļuvis BFC "Daugavpils", kurš ar 2:1 pieveica "Gulbeni". Savukārt cīņā par Ziemas kausa septīto vietu uzvaru izcīnījusi Daugavpils „Daugava”, kura ar 7:0 pārspējusi „Metta/LU”.

Mačā par Ziemas kausa piekto vietu tikās divas komandas, kuras pagājušajā gadā Virslīgā nepiedalījās, proti, „Gulbene” un „Daugavpils”. Pirmajā puslaikā rezultātu atklāt neizdevās nevienai, taču otrā puslaika sākumā „Daugavpili” vadībā izvirzīja Pāvels Riževskis.

Līdz mača beigām gan šo pārsvaru saglabāt neizdevās, jo Oļegs Semjonovs ar ne pārāk spēcīgu sitienu tomēr prata rezultātu izlīdzināt (1:1). Pamatlaikā komandas vairāk vārtus neguva, tādēļ Ziemas kausa piekto vietu nācās noskaidrot pēcspēles sitienos. Tajos pārāki izrādījās „Daugavpils” pārstāvji, atstājot gulbeniešus sestos.

„Metta”/LU savā B grupā palika pēdējā vietā, neizcīnot nevienu punktu, taču tomēr varēja piedalīties mačā par septīto vietu ar A grupas ceturto spēcīgāko komandu Daugavpils „Daugavu”, kura četrās spēlēs bija guvusi četrus punktus. Jau pirmajā puslaikā „Daugava” izvirzījās vadībā ar 3:0, bet savu pārsvaru turpināja nostiprināt arī otrajā puslaikā.

Spēles beigu pusē ar ļoti skaistu sitienu izcēlās Ričards Grauze, kurš ar pirmo pieskārienu raidīja lidojušu bumbu vārtu tālajā devītniekā, panākot 5:0. Vēl gan ar individuālu meistarību izcēlās „Daugavas” 16. numurs, kurš protokolā bija atzīmēts kā pārbaudāmais spēlētājs un panāca 6:0, kā arī pāris minūtes vēlāk ar nesavtīgu rīcību izkārtoja komandas biedram vārtu guvumu, kas „Mettu”/LU nolika uz lāpstiņām – 7:0.

Izšķirošās spēles par Ziemas kausa pirmo un trešo vietu notiks rītdien, un tās būs iespējams vērot Sportacentrs.com tiešraidē.

Ziemas kauss, 23. februāris

Daugavpils-Gulbene 2:1 (0:0) (11m.s.)
Daugavpils „Daugava”- „Metta”/LU 7:0 (3:0)


, 2014-02-23 18:46, pirms 10 gadiem
Ziemiņš spēlēja?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2014-02-23 21:06, pirms 10 gadiem
Cerams ka pēc kāda laika Daugavpils "Daugavas" vadība atklās nezināmos vārtu guvējus...
Konkrēti, kas ir "Pārbaudāmais Nr. 8", kurš jau laikam ir guvis 2. vārtus (pirmos guva pret Jelgavu), ka arī šodien savus pirmos vārtus guvušo "Pārbaudāmais Nr. 10"
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
43

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.