Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Nauris Mackevičs

"Jūrmala" pastiprinās ar japāni Kavanabi un šķiro citus leģionārus

"Jūrmala" pastiprinās ar japāni Kavanabi un šķiro citus leģionārus
"Jūrmalas" spēlētāji Turcijā

Futbola centrs "Jūrmala" Virslīgas sezonas sākumam turpina gatavoties Turcijā, kā arī oficiāli vienojies par līguma parakstīšanu ar japāņu uzbrucēju Takaji Kavanabi. Turcijā komanda pārbauda vēl virkni leģionāru.

"Jūrmala" ir viena no retajām vienībām, kura sezonai gatavojas siltajās zemēs. Turcijas pilsētā Antaljā paredzēta treniņnometne līdz pat 3. martam. Šajā laikā paredzēts aizvadīt sparingus ar Kazahstānas, Rumānijas, Krievijas un Norvēģijas klubiem.

Komandas sastāvs starpsezonā mainījies ievērojami. Šobrīd komandas jaunā galvenā trenera Mihaila Koņeva vadībā trenējas 28 futbolisti, starp kuriem vairāk nekā desmit futbolistu ir leģionāri. Tiek pārbaudīti spēlētāji no Krievijas, Brazīlijas, Japānas, kā arī dažādu Āfrikas valstu pārstāvji. Japānim Hideaki Takedam pievienosies cits uzbrucējs no šīs pats valsts - Takaja Kavanabe. Līdz šim 24 gadus vecais uzbrucējs spēlējis dažādos Japānas un Singapūras klubos, bet Eiropā "Jūrmala" būs viņa pirmā komanda.

Tuvākajā laikā varētu sekot informācija par citiem papildinājumiem, bet pēc atgriešanās no Turcijas jūrmalnieki turpinās trenēties Rīgā. Pēc 16. marta Latvijas kausa izcīņas izbraukuma spēles pret Daugavpils "Daugavu" Jūrmalas futbolisti plāno doties uz treniņnometni Polijā vai Lietuvā, kur turpinās gatavoties sezonas sākumam.

Bijušais "Daugavas" aizsargs Dmitrijs Halvitovs karjeru turpināšot Jūrmalas "Spartakā". Pirms pārcelšanās uz Daugavpili Halvitovs spēlēja "Jūrmalā". Daugavpils komandā centra aizsargs kļuva par vienu no vadošajiem komandas spēlētājiem, stabili izkarojot vietu sākumsastāvā.

Ventspilnieku galvenais treneris Jurģis Pučinsks pēc vakardienas zaudējuma "Illichivets" (1:0) atzina, ka komanda turpina progresēt, tādēļ zaudējums viņu īpaši neuztrauc. Īpašas uzslavas viņš veltīja aizsardzības līnijai, kā arī Kaspars Dubram. Treniņos arvien labāk izskatoties Eduards Suhanovs, kurš pamazām sāk izmantot savu lielo potenciālu. Ne tik labi izskatījās tādi spēlētāji kā Oļegs Žatkins, Ahmeds Abdultaofiks, kā arī Simons Pauļus, jo Latvijas čempionātā viņi nav pieraduši tik daudz spēlēt no aizsardzības. Vienīgie ielaistie vārti esot bijis koncentrācijas trūkums, par ko ventspilnieki nekavējoties tika sodīti. Turpmākajos treniņos īpaši uzmanība tiks pievērsta uzbrukumam un momentu realizācijai, jo "Ventspils" Turcijā vēl tā arī nav guvis nevienus vārtus.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2013-02-23 17:04, pirms 11 gadiem
Redzam, ka pie Koņeva atkal japāņi brauc, šoreiz tik uz Jūrmalu. Takeda sevi Virslīgā jau pietiekami labi apliecinājis, redzēsim vēl, kāds būs Kavanabe uzbrukumā.

Interesanti, kāpēc Lajuks ar Tabanovu atdeva prom Halvitovu? Pērn tik tiešām viens no labākajiem aizsargiem bija. Uz Eirokausiem būtu lieti noderējis.
, 2013-02-23 17:58, pirms 11 gadiem
juurmala shogad kaadam arii maksaas algas?
, 2013-02-24 13:49, pirms 11 gadiem
Tāpēc neviens no pagaj. gada nepalika Jūrmalā, nav naudas. Bet tēlo!
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
44

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.