Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

RFS papildina čempions ar ilgtermiņa līgumu Ulimbaševs

Ulvis Brože
Ulvis Brože @UlvisBrozhe

RFS papildina čempions ar ilgtermiņa līgumu Ulimbaševs
Daniils Ulimbaševs
Foto: RFS

SynotTip Latvijas Virslīgas futbolā jaunpienācējām no Rīgas ir augstas ambīcijas, un to pierāda arī bruņošanās nākamajai sezonai. RFS paziņojusi par ilgtermiņa līgumiem ar Daniilu Ulimbaševu un Endiju Šlampi, kurš komandu pārstāvēja arī aizvadītajā sezonā.

Virslīgas kopvērtējumā RFS ierindojās sestajā vietā astoņu komandu konkurencē, par vienu punktu atpaliekot no "Riga", kas noslēdzošajā kārtā tika pie tehniskās uzvaras, jo čempions Jūrmalas "Spartaks", kuram vairs neko nevajadzēja, nebija notīrījis laukumu no sniega.

Iespējams, uzvarētāju neizdarība RFS maksāja vienu vietu turnīra tabulā, tomēr rīdzinieki netur ļaunu prātu, jo šodien paziņots, ka parakstīts ilgtermiņa līgums ar Jūrmalas "Spartaku" iepriekš pārstāvējušo Daniilu Ulimbaševu. 24 gadus vecais pussargs piedalījās 23 spēlēs, 16 dueļus sākot pamatsastāvā, un guva vienus vārtus. Iepriekš Ulimbaševs ir kļuvis par Latvijas čempionu arī "Ventspils" kreklā. Viņš arī ticis izsaukts uz Latvijas valstsvienību, lai gan debiju pagaidām nav piedzīvojis.

Tāpat RFS paziņojis, ka parakstīts ilgtermiņa līgums ar Endiju Šlampi, kurš par Latvijas čempionu kopā ar "Liepāju" kļuva 2015. gadā, bet aizvadīto sezonu pabeidza RFS rindās. Aizsargs piedalījās astoņās spēlēs un nopelnīja divus brīdinājumus. Zelta sezonā Kurzemē 22 gadus vecais Šlampe bija pamatsastāva aizsargs, 21 no 28 spēlēm aizvadot starta vienpadsimtniekā.

Izmantotie resursi:
https://www.facebook.com/fkrfs

Slēpts komentārs: huters

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 13:09, pirms 7 gadiem
Aizkulisēs jau ir arī daži stipri uzvārdi FKL nometnē. Pienāks laiks, gan jau spers ārā. Tā vien šķiet, ka cīņa par pēdējo EK vietu ir sākusies kabinetos jau labu laiku atpakaļ. Tikai neaizmirsīsim tādu faktu biznesā, ka priekšlaicīgi nododot informāciju konkurentiem, var beigās palikt ar garu degunu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-22 14:24, pirms 7 gadiem
Viņam nav. Tev par sevi nav kauns?

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 14:45, pirms 7 gadiem
Pagaidām neizprotu FKL darbības, vairāki labi spēlētāji palaisti projām, vai tad tiešām komandai ir tādas rezerves?

  +3 [+] [-]

, 2016-11-22 15:17, pirms 7 gadiem
fredijs48 rakstīja: Pagaidām neizprotu FKL darbības, vairāki labi spēlētāji palaisti projām, vai tad tiešām komandai ir tādas rezerves?
Jāgaida ziņa no Liepājas Ivara. Gan jau viņam kaut kas ķešiņā ir par sastāva jaunumiem.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-22 15:24, pirms 7 gadiem
ja Liepājai paliek tie paši spēlētāji sastāvā no iepriekšējās sezonas, tad teorētiski ir kam spēlēt aizsardzības malās, līdz ar to liels zaudējums tas it kā nebūtu.
RFS, savukārt, lielisks papildinājums. Ulimbaševs noderēs laukuma centrā, kur viņiem noteikti vajag konkurenci, savādāk atskaitot Kozlovu pārējie tur ir visai "pazaļi". un Šlampem lieliska iespēja tikt pie spēles laika, nevis sēdēt rezervē citā komandā.

  -2 [+] [-]

, 2016-11-22 16:04, pirms 7 gadiem
fredijs48 rakstīja: Pagaidām neizprotu FKL darbības, vairāki labi spēlētāji palaisti projām, vai tad tiešām komandai ir tādas rezerves?
Pertija tomēr ir treneris ar izteikti savu redzējumu - ja viņam konkrētie spēlētāji neiederas, priekš kam paturēt komandā? Labāk palaist prom un ietaupīto naudu izmantot tādu spēlētāju piesaistei, kuri iederas viņa zīmējumos.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 16:07, pirms 7 gadiem
Iespējams, uzvarētāju neizdarība RFS maksāja vienu vietu turnīra tabulā, tomēr rīdzinieki netur ļaunu prātu, jo šodien paziņots, ka parakstīts ilgtermiņa līgums ar Jūrmalas "Spartaku" iepriekš pārstāvējušo Daniilu Ulimbaševu.

Interesanti. Tepat portālā varēja lasīt gan RFS ģenerāldirektora, gan galvenā trenera sūdzības.

Sniegotās nedienas Slokā jeb darvas piliens...

Ševļakovs: "Sāpīgi, ka turnīra tabula tiek tik...

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 16:17, pirms 7 gadiem
Pagaidām iet uz to,ka nākošsezon FK Ventspilij būs jācīnās par izdzīvošanu.Visi pastiprinās,klusums tikai dzeltenzilo nometnē.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 16:33, pirms 7 gadiem
> Alguns
Tik traki jau nav -- arī esošais sastāvs (ja tiks saglabāts) ventspilniekiem ir labs gana priekš cīņas par 3. vietu.

  +2 [+] [-]

, 2016-11-22 16:39, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Pagaidām iet uz to,ka nākošsezon FK Ventspilij būs jācīnās par izdzīvošanu.Visi pastiprinās,klusums tikai dzeltenzilo nometnē.
pagaidām jau tikai vietējie spēlētāji tiek izķerti, lai komandas varētu rēķināties ar leģionāru limitiem un šajā ziņā Ventspils komandai problēmām nevajadzētu būt, ir pietiekami daudz vietējo un vajadzības gadījumā Pols arī nekautrējas pameklēt dublieros jaunus kadrus. gan jau, ka sāksies Ziemas kauss un tad būs pietiekami daudz "pārbaudāmo spēlētāju Nr. X"

  +2 [+] [-]

, 2016-11-22 17:03, pirms 7 gadiem
Tiesi ta to ,kas notiek var saukt.."kauja par latviesiem"..izejot no iegutajiem speletajiem legionarus vares pielasit uz trukstosajam pozicijam,jo cempionu titulu bez laba vietejo speletaja komplekta iegut ir loti loti gruti..tapec tie tagad ,ka skiet ir uz izkersanu...

     [+] [-]

, 2016-11-22 17:19, pirms 7 gadiem
ffwrd rakstīja: pagaidām jau tikai vietējie spēlētāji tiek izķerti, lai komandas varētu rēķināties ar leģionāru limitiem un šajā ziņā Ventspils komandai problēmām nevajadzētu būt, ir pietiekami daudz vietējo un vajadzības gadījumā Pols arī nekautrējas pameklēt dublieros jaunus kadrus. gan jau, ka sāksies Ziemas kauss un tad būs pietiekami daudz "pārbaudāmo spēlētāju Nr. X"
Zinot ar kādu sastāvu FKV šosezon piedalījās dublieru čempionātā ,tur vēl nākamsezon reālu palīgu nav...pēc pāris sezonām ja viens otrs turpinās progresēt kā aizvadītā sezonā tad gan pāris labus audzēkņus varētu piesaistīt pirmai komandai

  -1 [+] [-]

, 2016-11-22 17:22, pirms 7 gadiem
Leģionaru kvotu izmaiņas varētu uzlabot koamdu vidējo līmeni un arī pašu spēlētaji sāktu konkurēt vairāk, savādāk, ja esi viduvējs ar latviešu pasi tad viss ok,zini ka kads gan jau panjems.

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 18:18, pirms 7 gadiem
Bronsons rakstīja: Zinot ar kādu sastāvu FKV šosezon piedalījās dublieru čempionātā ,tur vēl nākamsezon reālu palīgu nav...pēc pāris sezonām ja viens otrs turpinās progresēt kā aizvadītā sezonā tad gan pāris labus audzēkņus varētu piesaistīt pirmai komandai
uzsvars uz to, ka vajadzības gadījumā, nevis obligāti. nav jau uzreiz puskomanda jāiesaista, it sevišķi ņemot vērā, ka dublieros arī nekādus brīnumus nerādīja.

     [+] [-]

, 2016-11-22 18:20, pirms 7 gadiem
ffwrd rakstīja: uzsvars uz to, ka vajadzības gadījumā, nevis obligāti. nav jau uzreiz puskomanda jāiesaista, it sevišķi ņemot vērā, ka dublieros arī nekādus brīnumus nerādīja.
Un kādus brīnumus tu gaidīji no 15 16 gadīgiem jauniešiem?

     [+] [-]

, 2016-11-22 18:38, pirms 7 gadiem
Bronsons rakstīja: Un kādus brīnumus tu gaidīji no 15 16 gadīgiem jauniešiem?
vairāk gan 16-17. gadīgi, bet atbildot uz jautājumu - nekādus.

     [+] [-]

, 2016-11-22 18:52, pirms 7 gadiem
ffwrd rakstīja: vairāk gan 16-17. gadīgi, bet atbildot uz jautājumu - nekādus.
Vismaz pusi no sezonas 15 16 gadīgi tas būtu precīzāk😉

  +1 [+] [-]

, 2016-11-22 21:10, pirms 7 gadiem
Šoreiz taisnība ffwrd,jo dublieros pirmos divus apļus spēlēja 1999 un 2000.gadā dzimušie futbolisti.Tātad 16-17 gadu vecie.No 2001.gada spēlētājiem tieši trešajā un ceturtajā riņķī sāka spēlēt Villers un epizodiski Silvestrovs.Jā daži 2000.gadā dzimušie,teiksim Neilands un Tālbergs, palika 16 gadus veci septembrī.Tā kā pusturnīru viņi noskraidīja ka piecpadsmitgadnieki. Nezinu,cik no šiem puišiem paliks uz nākošo sezonu,bet skaidrs ir viens,ka viņiem vēl nāksies meistarību slīpēt dublieru čempionātā.Mukins,Solomatovs tikai varētu papildināt komandu,kaut gan viņi jau sastāvā skaitījās arī pērn.Tas arī viss no dublieriem.Varbūt vēl kāds no vārtsargiem.

     [+] [-]

, 2016-11-23 02:31, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Pagaidām iet uz to,ka nākošsezon FK Ventspilij būs jācīnās par izdzīvošanu.Visi pastiprinās,klusums tikai dzeltenzilo nometnē.
Gunča neuzstraucies,gan jau Pols pa lēto atfīrēs no Nigērijas dažus morīšus,Karlsons arī ir,vecais labais Jurka Žigajevs un vel var dot jaunajiem beidzot spēlēt vietējiem un gan jau būs lab.

     [+] [-]

, 2016-11-24 09:35, pirms 7 gadiem
alguns rakstīja: Pagaidām iet uz to,ka nākošsezon FK Ventspilij būs jācīnās par izdzīvošanu.Visi pastiprinās,klusums tikai dzeltenzilo nometnē.
Liepāja redz baifi pastiprinās..tā pat klusē...

     [+] [-]

, 2016-11-24 09:38, pirms 7 gadiem
Key Nr.23 rakstīja: Aizkulisēs jau ir arī daži stipri uzvārdi FKL nometnē. Pienāks laiks, gan jau spers ārā. Tā vien šķiet, ka cīņa par pēdējo EK vietu ir sākusies kabinetos jau labu laiku atpakaļ. Tikai neaizmirsīsim tādu faktu biznesā, ka priekšlaicīgi nododot informāciju konkurentiem, var beigās palikt ar garu degunu.
nu paskatoties ar ko ir pagarināts līgums... tad nez kādi tur var būt skaļi uzvārdi...