Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Rolands Eliņš

RFS pagarina līgumus ar Lemajiču un Zjuzinu un vēl trim svarīgiem spēlētājiem

RFS pagarina līgumus ar Lemajiču un Zjuzinu un vēl trim svarīgiem spēlētājiem
Darko Lemajičs. Foto: RFS

Latvijas futbola klubs RFS pavēstījis, ka līgumi uz nākamo sezonu noslēgti ar Latvijas futbolistiem Vitāliju Jagodinski, Artūru Zjuzinu, Vladislavu Sorokinu, Aleksandru Solovjovu un leģionāru Darko Lemajiču.

Par jaunajiem līgumiem RFS paziņojusi dienu pēc svarīgās uzvaras Latvijas kausa izcīņas ceturtdaļfinālā, kad tika pārspēta principiālā konkurente „Riga”. Šajā mačā Lemajičs atzīmējās ar diviem vārtu guvumiem, un sākumsastāvā devās arī Sorokins, Zjuzins un Jagodinskis.

Visi pieci futbolisti, ar kuriem RFS pagarinājusi sadarbību vēl pirms sezonas beigām, šosezon spēlē svarīgu lomu komandas panākumos. Serbu uzbrucējs Lemajičs Latvijā spēlē kopš 2017. gada un RFS pārstāv otro sezonu, līdz šim viņš Virslīgā guvis 38 vārtus, 15 no tiem RFS rindās.

Zjuzins pēc atveseļošanās no vairākām traumām šosezon piedalījies 19 Virslīgas spēlēs un guvis četrus vārtus, kamēr Solovjovs un Sorokins ir starp RFS aizsardzības balstiem jau kopš komandas ienākšanas Virslīgā. Savukārt Jagodinskis komandai pievienojās sezonas gaitā, pārejot no „Valmieras”, kurā aizvadīja tikai četras spēles. Jagodinskis RFS rindās spēlēja arī pagājušajā sezonā.

RFS Virslīgā šobrīd ieņem otro vietu. Komanda šosezon cietusi tikai divus zaudējumus un ar 55 gūtiem vārtiem ir rezultatīvākā līgā, taču līdere „Riga” ir deviņus punktus priekšā (RFS ir viena spēle rezervē). Tiesa, arī nokrist zemāk RFS nevajadzētu, jo tuvākā sekotāja „Valmiera” ir 12 punktu attālumā.


, 2020-10-22 16:42, pirms 3 gadiem
Spēlētāji, kuri netiecas pēc augstākiem mērķiem. Virslīga - meistarības griesti, vai siltumnīcas apstākļi kā Rīgas Dinamo. Komforta zona.
, 2020-10-22 17:11, pirms 3 gadiem
guntis86 rakstīja: Spēlētāji, kuri netiecas pēc augstākiem mērķiem. Virslīga - meistarības griesti, vai siltumnīcas apstākļi kā Rīgas Dinamo. Komforta zona.
Skatoties no tā kā latviešiem iet ārzemēs, tad visticamāk nepatīk konkurence. Ārzemēs vienmēr ar kādu jākonkurē par vietu. Šeit vieta garantēta un vēl cīņa par kausiem.
, 2020-10-22 17:20, pirms 3 gadiem
Tur jau lielai daļai ir jau noriets. Un skatoties kādi ir arī mērķi komandai ilgtermiņā. Pagajušajā gadā beigās deklarēja ka maina strātēģīju uz jauno futbolistu attīstīšanu un tirgošanu. Tad ir jautājums ? Cik komandā ir jaunie futbolisti kurus var notirgot ?
"Valmieras" kapteinis Daniels Balodis. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
101

Algas ilgi nesaņēmušie "Valmieras" spēlētāji boikotē treniņu

Latvijas nosacīto lielbudžeta klubu vidū ir arī "Valmiera", taču par tās algu grūtībām ik pa laikam tiek dzirdēts ne pirmo sezonu. Kā savā Patreon ziņo futbola apskatnieks Edmunds Novickis, valmieriešu spēlētāji šorīt neieradās uz atjaunošanās treniņu, tādējādi cerot paātrināt vadības reakciju.
Luka Silagadze. Foto: Jānis Līgats
29

Silagadze iesit un nesvin, "Liepāja" no Valmieras mājās ved trīs punktus

Šodien Latvijas futbola Virslīgas sestās kārtas noslēdzošajā spēlē "Liepāja" izbraukumā ar 1:0 pārspēja "Valmieru". Pirmā puslaika izskaņā realizējot soda sitienu, vienīgos vārtus guva Luka Silagadze, kurš iepriekš trīs sezonas pavadīja "Valmieras" kreklā.
Ivo Minkevičs (pa labi). Foto: Ruslans Antropovs
4

"Audas" jelgavniekam Minkevičam noraidījums, "Jelgava" tiek pie otrā punkta sezonā

Otro punktu "TonyBet" sezonā nopelnījusi pēdējā vietā esošā "Jelgava", kas, ieskaitot arī kompensācijas laiku, vairākumā pavadīja aptuveni 25 minūtes, norībināja pārliktni un savā laukumā samierinājās ar neizšķirtu pret "Audu", kas arī sezonu sākusi mazrezultatīvi.