Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Video: Emocionālais Kurzemes derbijs noslēdzas ar neizšķirtu

22. oktobrī Daugavas stadionā, Liepājā, norisinājās "Synottip" futbola Virslīgas 26. kārtas spēle starp FK "Liepāja/Mogo" un FK "Ventspils". Šajā mačā, kā ierasts Kurzemes derbijā, norisinājās emocionāla cīņa, un arī šoreiz spēle neiztika bez liela pārkāpumu un dzelteno kartīšu skaita (9 brīdinājumi). Spēles rezultāts tika atklāts pirmā puslaika kompensācijas laika beigās, kad soda laukumā tika nogāzts viesu uzbrucējs Adeleke Akinjemi, un sekojošo 11 metru soda sitienu realizēja Vitālijs Rečickis. Otrajā puslaikā bīstamāki momenti bija viesiem, tomēr rezultātu pamanījās izlīdzināt liepājnieki - Dario Tomiča centrējums, un Kristaps Grebis ar galvu ievirzīja bumbu vārtos. Mača izskaņā komandām vēl bija pāris iespējas, tomēr rezultāts vairs nemainījās un spēle noslēdzās ar kaujiniecisku neizšķirtu 1:1 (0:1; 1:0).
Vērtējums: +1

     [+] [-]

, 2017-10-22 22:05, pirms 6 gadiem
Vai bija 11m?

  +1 [+] [-]

, 2017-10-23 00:24, pirms 6 gadiem
Būtu labāk redzējis kādus no tās emocionālās cīņas momentiem, ja jau viņi video aprakstā ir minēti. Domāju viņi būtu interesantāki un šo maču, iespējams, labāk raksturojoši nekā dažas iekļautās "vārtu gūšanas iespējas".