Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Jānis Celmiņš

Plānotās Virslīgas spēles 25. oktobrī un 9. novembrī notiks "Skonto" stadionā

Plānotās Virslīgas spēles 25. oktobrī un 9. novembrī notiks "Skonto" stadionā
Askolds Uldriķis
Foto: M.Jankovskis, Sportacentrs.com

Neskatoties uz 25. oktobrī plānoto zemes gabala izsoli, uz kura atrodas arī „Skonto” stadions, futbola kluba „Skonto” divas šīs sezonas atlikušās SMScredit.lv Virslīgas mājas spēles aizvadīs šajā sporta būvē, sarunā ar portālu Sportacentrs.com apstiprināja kluba direktors Askolds Uldriķis.

Jau vēstīts, ka 25. oktobrī izsolē nonāks četri zemesgabali, starp kuriem arī tas, uz kura atrodas „Skonto” stadions. Futbola Virslīgas kalendārā vēl ieplānotas divas spēles, kurām šajā sezonā jānotiek šajā sporta būvē.

Virslīgas kalendārā rakstītais vēsta, ka 25. oktobra vakarā „Skonto” 25. spēļu kārtas ietvaros uzņems „Liepājas Metalurgu”, bet 9. novembrī aizvadīs maču ar FK „Jelgava”. „Skonto” kluba direktors Askolds Uldriķis pauž, ka šajā sakarā nekas nemainīsies. „Nebūs taču tā, ka 25. oktobrī uzreiz kaut kas mainīsies, vēl jānokārto daudz formalitāšu, paredzu, ka viss nenotiks tik ātri. Šobrīd uzturam stadionu kārtībā, pļaujam zāli. 25. oktobra spēle noteikti notiks plānotajā vietā, 9. novembra spēles kontekstā kaut ko var mainīt vienīgi nelabvēlīgi laikapstākļi,” pauž Uldriķis, piebilstot, ka vārti un rezultāta tablo ir stadiona apsaimniekotāju īpašums, kas, visticamāk, tikšot pārdots atsevišķi.

Tāpat Uldriķis min, ka piektdien plānotā izsole vēl varētu tikt atcelta, kas gan neskan diez ko ticami…

Pēc 24 Virslīgas spēļu kārtām līgas vadībā atrodas FK „Ventspils”, kas par diviem punktiem apsteidz „Skonto”, bet par 12 Daugavpils „Daugavu”.


Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2013-10-22 15:13, pirms 11 gadiem
Skonto vajadzētu tādu stadionu, kāds plānots Barona ielā. Vispār tāda tipa FUTBOLA (ne universālos) stadionus vajadzētu visā Virslīgā, ietilpība pieklājīga, un infrastruktūra arī. Izlases stadiona sakarā vislabāk atbilst Daugavas stadions Liepājā, bet arī tikai, kā pagaidu variants (Kā liepājnieks to ar galvu saprotu). Izlasei vajag vienu lielu gigantu, atkal atduramies pret finanšu sienu...
, 2013-10-22 17:45, pirms 11 gadiem
Par ko Tu pats beigās ierēc...?
TINKIJSVINKIJS rakstīja: Skonto vajadzētu tādu stadionu, kāds plānots Barona ielā. Vispār tāda tipa FUTBOLA (ne universālos) stadionus vajadzētu visā Virslīgā, ietilpība pieklājīga, un infrastruktūra arī. Izlases stadiona sakarā vislabāk atbilst Daugavas stadions Liepājā, bet arī tikai, kā pagaidu variants (Kā liepājnieks to ar galvu saprotu). Izlasei vajag vienu lielu gigantu, atkal atduramies pret finanšu sienu...
, 2013-10-22 18:11, pirms 11 gadiem
hugaboss rakstīja: Par ko Tu pats beigās ierēc...?
Nesmejos, šeit ir internets, un cik reizes Tu uzliekot smejamo smaidiņu tiešām smejies? Un, jā, reāli nav par ko smieties situācija ir smaga un nožēlojama
, 2013-10-22 20:15, pirms 11 gadiem
Var jau 9.novembra spēli mierīgi pārcelt uz Jelgavu - tur gan ar stadionu, gan līdzjutējiem viss kārtībā. Varbūt sakarā ar sezonas noslēgumu pat sanāktu kaut kas svētkiem līdzīgs
, 2013-10-23 01:50, pirms 11 gadiem
Labi izlasi var aizsūtīt uz Liepāju, Jūrmalu, Jelgavu vai Ventspili maču nospēlēt, bet kur galu galā nākamsezon plāno spēlēt Skonto? Ar Rīgas Daugavu vai Mettu jau mājvietu nedalīs.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
45

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.