Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Miķelis Osis

Ģ. Karlsons: "Nīderlandē pietrūka veiksmes"

Ģ. Karlsons: "Nīderlandē pietrūka veiksmes"
Ģirts Karlsons
Foto: Romans Kokšarovs, Sporta Avīze

eSports.lv aptaujā par LMT Virslīgas 2. apļa labāko futbolistu tika atzīts "Liepājas metalurga" uzbrucējs Ģirts Karlsons, kurš intervijā mūsu portālam stāsta par šo sezonu, savu karjeru ārzemēs, Latvijas izlasi un tuvākajiem mērķiem, kā arī atbild uz lasītāju jautājumiem.

- eSports.lv aptaujā līdzjutēji tevi iebalsoja par 2. apļa labāko spēlētāju. Vai vari īsumā rezumēt, cik labi gāja gan tev pašam, gan komandai šajā laika posmā?
- Kaut kādus golus iesitu, taču galvenais, ka komanda uzvar un spēle iet uz augšu. Arī pašam tad prieks par sevi, ja komandai labi iet.

- Vai bija viegli iejusties savā bijušajā komandā sezonas vidū, kad klubam nebija tie labākie laiki?
- Visi komandā ir savējie, un pierasta lieta – atkal spēlēt Liepājā, kur aizvadīju pēdējās sezonas. Grūti nebija, jo pirms pievienošanās ar komandu jau biju patrenējies kādu laiku. Atnācu brīdī, kad mums labi negāja, spēlētājiem nebija pārliecības, taču tagad jau ir daudz labāk.

- Gada pirmo pusi pavadīji Nīderlandē. Kāpēc nepaliki "De Graafschap" komandā, kas spēlē spēcīgākā līgā?
- Viņi vēlējās, lai es palieku, taču mani neapmierināja viņu piedāvājums. Tāpēc arī izvēlējos nepalikt. Arī ar finansēm nebiju apmierināts, jo Nīderlandē ir lielāki nodokļi, un galu galā alga nesanāk pārāk liela. Turklāt cilvēks, kas mani tur iekārtoja, bija solījis vienu, bet, kad aizbraucu uz turieni, nebija gluži tik labi, kā domāts.

- Ko vari teikt par Nīderlandē pavadīto laiku futbola ziņā? Vai ar gandrīz pusgada laikā iespēto vari būt apmierināts?
- Tā jau nekas, tīri laba un jauna pieredze. Redzēju Nīderlandes līmeni un pārliecinājos, ka tur ir pilnīgi iespējams spēlēt un gūt vārtus. Man gan mazliet nepaveicās – "De Graafschap" bija tikai otrais ārzemju klubs, un sākumā bija grūti iejusties komandā. Tomēr pašā sākumā ļoti vajadzīga veiksme, kuras man pietrūka. Tur, kur bumbai vajadzēja ielidot vārtos, brīnumainā kārtā tas nenotika. Tas ietekmēja pārliecību, turklāt guvu savainojumu, izlaidu vairākas nedēļas, un sezonas beigās man bija grūti tikt atpakaļ sastāvā uz izšķirošajām spēlēm. Pēdējā spēlē gan bišķiņ tiku laukumā. Kopumā jau viss bija normāli.

- Neskatoties uz to, ka tev vārtus gūt neizdevās, acīmredzot klubs palika apmierināts, ja izteica vēlmi tevi paturēt?
- Domāju, ka jā. Viņi vēlējās, lai palieku, kluba pārstāvji bija arī atbraukuši uz Latviju runāt ar mani, tomēr nevienojāmies. Sākumā biju domājis, ka "De Graafschap" ir mazliet nopietnāks klubs, taču komandas, kas Nīderlandē ir tabulas lejasgalā, nemaz tik skaistas nav.

- Transfēru periods ilga līdz augusta beigām, taču tu jau visai ātri piekriti spēlēt "Liepājas metalurgā". Kādēļ nevēlējies tikt vēl kādā ārzemju klubā?
- Biju izlaidis gandrīz mēnesi, un man gribējās spēlēt. Liepājnieki atļāva trenēties, turklāt vasarā bija izlases spēles Baltijas kausā. Bija vēlme pēc iespējas ātrāk atgriezties laukumā, turklāt līdz galam nebiju izārstējis savainojumu, tāpēc nolēmu apkārt nebraukāt, bet pagaidām spēlēt tepat.

- Šo sezonu pabeigsi Liepājā. Vai ziemā atkal mēģināsi tikt ārzemju klubā.
- Vēl nezinu, kā būs. Grūti teikt, jo pagaidām, ja godīgi, par to vispār nedomāju. Gribu normāli pabeigt sezonu, uzņemt sportisko formu, iegūt pārliecību. Ja būs kādi piedāvājumi, tad izskatīšu.

- Vai tagad vari atklāt to klubu nosaukumus, kuri par tevi izrādīja interesi ziemā?
- Bija vairāki piedāvājumi. Ziemā it kā izvēlējos sev un ģimenei piemērotāko variantu, vismaz tobrīd tā domāju. Ziemā bija varianti braukt uz Turciju, Izraēlu un tādām valstīm, arī uz Angliju aizbraucu atrādīties.

- Vai tagad nožēlo, ka toreiz izvēlējies "De Graafschap"?
- [Pauze]. Nezinu, kā būtu, ja būtu... Tagad jau grūti teikt. Drīzāk jau neko nenožēloju – jauna pieredze, diezgan augsta līmeņa čempionāts. Viss apmierināja, vienīgi, kā jau teicu, pāris lietas nenotika tā, kā sākumā tika runāts un solīts.

- LMT Virslīgā līdz līderei "Ventspilij" pietrūkst astoņi punkti, palikušas sešas spēles. Vai, tavuprāt, ventspilniekus vēl varat noķert un izcīnīt čempionu titulu?
- Ja ņemsim tos punktus, kas jāņem, uzvarēsim visās spēlēs un turpināsim tāpat, kā tagad spēlējam, bet "Ventspils" kaut kur zaudēs punktus, es domāju, ka to mēģināsim izmantot.

- Jūsu komandu vada vācietis Ridigers Abramčiks, kura darba metodes nepārprotami ir atšķirīgas no šeit ierastajām. Kāds iespaids radies par viņu?
- Tā jau ir, kā bijām dzirdējuši, ka viņš kā vācietis prasa stingru disciplīnu katrā mačā, maksimālu atdevi jebkurā epizodē utt. Sākumā, protams, bija pie viņa jāpierod. Nevienai komandai nav īsti patīkami, ka sezonas vidū mainās treneri, taču, ja reiz tā notika, bija jāpieņem situācija. Varbūt sākumā kādu reizi īsti nesapratām viņu, taču tagad jau viss ir kārtībā. Esam jau pieraduši, domāju, ka nav nekādas vainas.

- Cik viegli vai grūti par pierašanu Latvijas futbolam gāja viņam pašam – Abramčiks sākumā izcēlās ar nepierastu taktiku un spēlētāju pozīciju noteikšanu?
- Nezinu, trenera lēmumus nevēlos komentēt. Domāju, ka Latvijas futbols viņu īpaši nepārsteidza, gan jau treneris zināja, uz kurieni brauc strādāt.

- Latvijas izlase iesākusi jauno 2010. gada Pasaules Kausa atlases ciklu ar trim punktiem divās spēlēs. Kā pats novērtē mūsu iespēto?
- Domāju, ka divās spēlēs izcīnītie trīs punkti ir pozitīvs rezultāts. Visi zinām, ka grieķi ir augstas klases futbolisti un pret viņiem spēlēt ir grūti. Kāds punkts vairāk jau, protams, būtu ideāli, bet, manuprāt, īpaši reāli tas nebija.

- Pēc veiksmīgās spēles pret Moldovu, kad guvi vārtus, pret grieķiem biji visai nemanāms. Kāpēc?
- Uzskatu, ka tā bija viena no sliktākajām spēlēm, ko vispār biju aizvadījis. Nezinu, kāpēc tā. It kā gatavojāmies tāpat, kā vienmēr, taču nospēlēju ļoti slikti...

Lasītāju jautājumi

LATVIJAS IZLASE

- (Artudito) Kā vērtē Latvijas izlases izredzes tikt uz 2010. gada Pasaules Kausa finālturnīru?
- Tas droši vien būs redzams pēc nākamajām spēlēm. Pašlaik grūti spriest, jo neesam vēl spēlējuši pret pārējām mūsu grupas pretiniecēm. Pagaidām dodu 50/50. Pie veiksmes un apstākļu sakritības izredzes droši vien ir.

- (reiniksrobis) Kāpēc ar momentu realizāciju Latvijas izlasei iet visai slikti?
- Domāju, ka pāragri par to spriest. Ir bijušas tikai divas spēles jaunajā ciklā. Jā, mēs neiesitām pagājušajā mačā, bet cikls tikai tagad ir sācies, redzēsim, kā ies tālāk. It kā pie tā strādājam, un nav jau tā, ka mēs paši nevēlamies iesist. Paveicās stiprākajam...

- (reiniksrobis) Kāpēc pret Grieķiju raženākie pretinieki bija ātrāki par mūsu mazajiem?
- Domāju, ka grieķiem uzvarētāju gars jau ir asinīs, tieksme uz priekšu utt., turklāt viņu spēlētāji spēlē vadošās lomas ļoti labos klubos. Droši vien tāpēc – ir, no kā atlasīt spēlētājus.

- (Demars) Kāpēc bieži vien Latvijas izlases taktiskajā zīmējumā tev atvēlēta vieta aiz Verpakovska, kurš uzbrukuma smailē ir vienīgais?
- Nezinu, tas jau kā kuru reizi. Varbūt arī tāpēc, lai būtu lielāka palīdzība aizsargiem, jo bieži pretinieki uzbrūk vairāk nekā mēs. Galvenais ir neielaist, tad jau skatīsimies, arī mums radīsies iespējas gūt vārtus.

- (reinis2408) Vai Latvijas izlasē ir tikpat labs mikroklimats kā tad, kad tikām uz "Euro 2004"?
- To es nemāku salīdzināt, jo toreiz izlasē biju jauniņais, ne vienmēr mani izsauca. Nezinu, kā bija toreiz, bet, manuprāt, mikroklimats tagad ir labs.

- (Soncha) Vai izlasē nākotnē varētu būt uzbrukuma duets Karlsons-Grebis? Klubā jums iet visai labi.
- [Smejas]. Nezinu, nezinu... Varbūt! Bet to man grūti pateikt [smejas].

KARJERA

- (keyseedee) Cik gados tu sāki nodarboties ar futbolu? Cik gados bija pirmais profesionālais līgums?
- Diezgan agri... Kādos piecos droši vien. Par pirmo līgumu... [Pauze]. Varētu būt aptuveni 16 gadu vecumā.

- (Artudito) Vai kļūt par futbolistu bija tavs sapnis jau pašā bērnībā?
- Domāju, ka bija gan. Kādreiz paralēli nodarbojos ar visiem sporta veidiem, bet paliku pie futbola. Bija izvēle – palikt basketbolā vai futbolā. Paliku futbolā, ar ko esmu apmierināts.

- (kegums) Ar šīsdienas pieredzi izvērtējot – vai tu būtu vēlējies uz ārzemēm doties jau agrāk?
- Domāju, ka jā. Man bija tādas iespējas. Tās es neizmantoju, taču nav, ko nožēlot – kā ir, tā ir. No šī brīža skatoties – droši vien, ka būtu izmantojis iespēju aizbraukt kaut kur agrāk.

- (Howard) Ko jaunu iemācījies Nīderlandē?
- Ko jaunu? Dažus vārdus holandiešu valodā [smejas]. Pašu elementārāko saprotu.

- (Demars) Vai karjeras laikā ir bijis piedāvājums no "Skonto"?
- Jā, ir bijis [smaida]...

- (sermulis) Vai nav bijis piedāvājums no "Blackpool"? Vai vispār gribētu izmēģināt spēkus Anglijā?
- Diemžēl no "Blackpool" piedāvājums nav bijis. Kopumā Anglijas futbolam nav nekādas vainas – ja tiktu tur spēlēt, būtu labi.

- (CA15) Vai, izņemot "Metalurgu", tu vēlētos spēlēt kādā Latvijas klubā?
- Ja es "Metalurgam" nebūšu vajadzīgs, tad varbūt varētu izskatīt citus piedāvājumus. Pagaidām ir arī tāda noruna – kamēr šeit viss ir kārtībā, citu klubu piedāvājumus nav jāizskata.

- (CA15) Kurā Eiropas klubā tu pats gribētu spēlēt?
- Man nav tāda kluba. Jāskatās reāli – nav tas brīdis, kad šādi varētu domāt.

- (Vilis Skuja) Vai būtu vēlme vēlreiz pārbaudīt spēkus Krievijā?
- Skatoties – kādā klubā. Ja būtu kāds labs variants un zinātu, ka varēs tikt sastāvā, tad – kāpēc ne?

- (CA15) No kura kluba ir izteikts tavs labākais piedāvājums profesionālajā karjerā?
- Hmm... Nezinu, varbūt ir bijuši kādi spēcīgāki klubi, uz kuriem es būtu varējis aizbraukt, bet neaizbraucu, taču grūti pateikt – nezinu, kā būtu bijis, ja būtu aizbraucis.

- (Artudito) Kurš ir labākais treneris, ar kuru esi strādājis kopā?
- Negribu kādu izcelt. Ar visiem treneriem ir jāsaprotas un jāmāk sastrādāties.

VIRSLĪGA

- (Artudito) Tu uzvarēji 2. apļa aptaujā, bet kuram futbolistam pats būtu atdevis savu balsi?
- Man grūti pateikt, jo šosezon neesmu vēl tik daudz spēlējis Latvijā, neesmu redzējis visas komandas un spēlētājus, jo to ir daudz. Tāpēc arī nevaru pagaidām nevienu izcelt.

- (sisibons) Kā vērtē LMT Virslīgas līmeni uz citu Eiropas valstu čempionātu fona?
- Viss jau it kā ir tāpat, kā citur – futbolisti spēlē ar lielu pašatdevi, cīnās utt., bet te nav tādu derbija spēļu. Varam salīdzināt vēl ar citām valstīm, ka šeit spēļu laikā ir gandrīz tukšas tribīnes, kamēr Eiropā cilvēki nāk uz sava kluba spēlēm un jūt līdzi. Pie pilnām tribīnēm ir pilnīgi citas sajūtas spēlēt. Pats futbols? Protams, tajā pašā Nīderlandē futbola līmenis ir daudz augstāks. Tomēr arī mūsu līgas līmenis ir normāls – ja tā paskatās, nav vairs vieglu spēļu, jācīnās pret jebkuru komandu, jāpieliek visas pūles, lai tās apspēlētu.

- (Artudito) Kas būtu jādara, lai stadionos uz vietējām spēlēm nāktu vairāk skatītāju?
- Protams, skatītāji kaut kā ir jāieinteresē. Domāju, katram klubam ir par to jādomā. Pie pilnām tribīnēm arī spēlētāji spēlētu pavisam citādāk, ar citu motivāciju. Neesmu atbildīgais par šo lietu klubā, tāpēc nemācēšu pateikt, kas tieši jādara [smejas]. Protams, jādara viss, lai skatītājiem būtu patīkami vērot spēles, atvest ģimeni un atpūsties.

- (Demars) Kāpēc neviens no pašreizējiem "Liepājas metalurga" futbolistiem neparakstījās atklātajā vēstulē?
- Neviens to nepiedāvāja izdarīt, paši uzzinājām tikai no avīzēm. Vai es būtu parakstījies? Domāju, ka jā. Mēs arī esam futbolisti, un kas gan cits, ja ne mēs viņus atbalstīsim?

- (Moss13) Kāpēc, tavuprāt, vairāki labākie Latvijas futbolisti spēlē tepat, nevis dodas uz ārzemēm?
- Nezinu precīzi. Viens variants ir tāds, ka klubs prasa kaut ko vairāk, tādējādi ir grūti aizbraukt prom. Otrs – viss atkarīgs no paša spēlētāja un viņa vēlmēm.

- (mxs) Kas, tavuprāt, pietrūkst Latvijas klubiem, lai sekmīgi startētu Eirokausos?
- Grūti pateikt... Mums, piemēram, varēja paveikties vairāk ar pretiniekiem, jo rumāņi nebija tas vājākais variants. Ja godīgi, uzvarēt viņus būtu bijis ļoti grūti, "Vaslui" ir laba komanda.

- (Artudito) Kurš aizsargs LMT Virslīgā ir visgrūtāk apspēlējams?
- [Pauze]. Visus ir grūti apspēlēt [smejas].

CITI JAUTĀJUMI

- (krissz) Kādi ir tavi hobiji?
- Hobiji [smaida]? Cik sanāk brīvajā laikā, tik pavadu ar ģimeni vai satiekos ar draugiem. Varbūt kādreiz pamakšķerēju vai padaru ko citu, ja ir laiks. Kaut kur aizceļot sanāk tikai pēc sezonas, kad ir atvaļinājums.

- (krissz) Kurā pozīcijā laukumā pats jūties vislabāk – labajā, kreisajā malā vai pa vidu uzbrukumā? Vai varbūt kaut kur citur?
- Tas ir atkarīgs arī no pretinieka. Grūti pateikt, kur ir labāk [smejas]. Jāspēlē tur, kur tobrīd vajag visvairāk – varbūt atpakaļ. Galvenais, protams, ir būt tuvāk pretinieku vārtiem un censties iesist.

- (krissz) Kurš ir tavs mīļākais klubs?
- Nav tā, ka es sekotu līdzi tikai vienam konkrētam klubam. No bērnības it kā visu laiku sekoju līdzi Londonas "Arsenal", kā viņi spēlē. Šo komandu arī varētu izcelt vairāk no citām manā skatījumā.

- (keyseedee) Kura futbolista stils liekas vispatīkamākais?
- Nezinu... Grūti pateikt [smejas]. Tagad jau ir daudz spēlētāju, uz kuriem ir interesanti paskatīties. Ronaldu, Messi, Anrī, Ibrahimovičs utt. Konkrēti kādu grūti izcelt.

- (Ronaldo_7) Kādas firmas futbola apaviem dod priekšroku?
- Droši vien, ka "Asics". Mani šie apavi apmierina, un tas ir pats galvenais. Bet tas var mainīties – ja iznāks kāds jaunāks modelis, kas patiks labāk, tad, iespējams, spēlēšu ar to.

- (archeeye) Kurš ir tavs otrs mīļākais sporta veids aiz futbola?
- [Pauze]. Patīk gan basketbols, gan hokejs, abi vienādi labi.

- (reiniksrobis) Kas, tavuprāt, būs UEFA Čempionu līgas favorīti šosezon?
- [Smejas]. Nezinu... Prognozēt negribu, grūti pateikt.

- (Willy) Sarindo, lūdzu, pēc savas patikas Anglijas TOP4 klubus!
- Kā es gribētu? Droši vien pirmajā vietā "Arsenal", tad "Manchester United", "Liverpool" un "Chelsea". Lai gan man patīk arī vairākas citas angļu komandas.

- (kegums) Vai ir kāds līdzjutēju sauklis, kas iedvesmo vai sanikno visvairāk?
- Nezinu, neesmu piefiksējis...

- (1980) Ko tu ēd pirms spēlēm?
- Tas jau mums visiem futbolistiem ir gandrīz vienāds. Makaroni ar vistas gaļu vai kaut kas tamlīdzīgs. Nekas smags, tāds viegls ēdiens.

Paldies lasītājiem, kas par mani balsoja!


, 2008-09-22 08:00, pirms 16 gadiem
Nu ko../ gribetos Tevi redzet kādā labā ārzemju klubā..
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-09-22 08:30, pirms 16 gadiem
visu laiku atbildes...

"nezinu....utt..", nja....
, 2008-09-22 08:31, pirms 16 gadiem
kaskulis rakstīja: piemeram kuraa? Ja jau Niderlandes vajakaa klubaa nevar notureties
4al tu lasi visu tekstu vai tikai pa diognaali :?

vienjam piedavaaja palikt bte vinjs atteicas , jo klubs nepiedavaajaa tik daudz Algu !!

IZdevigaak atgriezties LV un tie6am atguut formu un tad var doties jaunos meklejumis
, 2008-09-22 09:39, pirms 16 gadiem
Domāju, ka turcijā līmenis nav zemāks, tikai jāzin, kurš klubs piedāvājis... Tad varētu mēģināt to...
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-09-22 10:34, pirms 16 gadiem
nezinu... grūti pateikt...
diezgan neinteresantas un sausas atbildes no Karlsona puses - varēja jau tomēr kādu prikolu izmest utml. tad noteikti būtu daudz interesantāk lasīt! bet cik no TV intervijām redzēts, tad kko vairāk par "jā" vai "nē" no viņa izspiest nevar, tā, ka laikam šis ir maksimums...
, 2008-09-22 11:16, pirms 16 gadiem
Karlsons nekad nav bijis isti runatigs. Ari pecspelu intervijas pa TV visbiezaka atbilde ir gruti pateikt vai nu nenezinu...
, 2008-09-22 11:18, pirms 16 gadiem
Varēja jau pajautāt vairāk par sadarbību izlasē, jo parasti Ģirts nepārāk veiksmīgi nomet bumbu Mārim no otrā stāva.
, 2008-09-22 15:37, pirms 16 gadiem
Karlsons vairāk dara, nevis runā, nav tak nekāds politiķis!
, 2008-09-22 15:46, pirms 16 gadiem
Zarinsh rakstīja: Karlsons vairāk dara, nevis runā, nav tak nekāds politiķis!
piekrītu, diezgan laba intervija, pirmkārt, jo tas ir mans favorīts Virslīgā, otrkārt, jo es beidzot arī jautājumus uzdevu!
, 2008-09-22 16:13, pirms 16 gadiem
Njā, jāsaka, ka baigi tāds pieklājīgais. Uz lielāko daļu jautājumu tik tiešām - nezinu, nevaru izcelt nevienu, grūti pateikt utt.
Negrib nekādīgi izcelties, sausa sanāca intervija...
, 2008-09-22 17:08, pirms 16 gadiem
- (Ronaldo_7) Kādas firmas futbola apaviem dod priekšroku?
- Droši vien, ka "Asics". Mani šie apavi apmierina, un tas ir pats galvenais. Bet tas var mainīties – ja iznāks kāds jaunāks modelis, kas patiks labāk, tad, iespējams, spēlēšu ar to.
Bļāviens tas bij mans jautājums pizģ..ets krāns
, 2008-09-22 18:46, pirms 16 gadiem
Standarta atbildes.....
, 2008-09-22 20:56, pirms 16 gadiem
Normāla intervija tikai tāds kautrīgs Karlsons izklausās Daudz atbildes - nezinu, neesmu domājis par to utt. Bet bija interesanti.
, 2008-09-23 00:40, pirms 16 gadiem
da tiešām tā vien liekas pēc tādām atbildēm, ka nav jābrīnas kāpēc vispār ar motivāciju un cīņas sparu ir tik švaki.

neko nezin, viss labi utt. nu nevar tā sportā neko sasniegt. Bēdīgi. tjipa nu skaitos LV futbola stārs, izlasē esmu, naudu kautkādu nopelnu un viss.

nav vairs brīnums, kāpēc bieži izlases spēlēs tā arī pajiet 90 min un pēctam domā, ka Karlasonu tā arī praktiski nevienu reizi neredzēja

Un šitais izsaka visu: "Galvenais ir neielaist, tad jau skatīsimies, arī mums radīsies iespējas gūt vārtus." njā ar tādu attieksmi pie vārtu gūšanas realizācijas netiks
, 2008-09-23 08:28, pirms 16 gadiem
Piekrītu "basiiiccc" par to interviju, nezinu...utt., njā. Jā tik tiešām biju gaidījis daudz vairāk no šīs intervijas. Ģirts arī par to Nīderlandi izsakās diezgan piesardzīgi. Laikam jau džeks negrib pateisībā atklāti pateikt, ka nebija vienkārši tur vajadzīgs. Ja klubam būtu tik ļoti vajadzīgs, tad jau sen būtu noslēgts labs līgums. Par Turciju arī laužas. Laikam nebija tāda īsta piedāvājuma, ja jau nevar konkrēti pateikt kluba nosaukumu. Baumas un intrigas par tiem klubiem. Vispār arī par citiem futbolistiem runājot, vienmēr lielākā daļa futbolistu nevar nosaukt konkrētu klubu no kura ir piedāvājums, bet visi viņi tur baigā noslēpumā kluba nosaukumu, pasaka tikai valsti. Brīžiem tas tracina tā, ka varētu padomāt, ka nu baigās futbola megazvaigznes.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
Slēpts komentārs: JimBim
, 2008-09-23 13:51, pirms 16 gadiem
(reiniksrobis) Kāpēc ar momentu realizāciju Latvijas izlasei iet visai slikti?

Nu ku var tādus jautājumus uzdot Latvijas izlase aizvadījusi tikai divus mačus......Un cik tad mums ir to spēļu, kurās izlase nopūdelētās izdevības.
, 2008-09-23 17:41, pirms 16 gadiem
kāpēc gan grebis nevarētu spēlēt izlasē?
, 2008-09-23 22:07, pirms 16 gadiem
jaanis_z rakstīja: kāpēc gan grebis nevarētu spēlēt izlasē?
tāpēc, ka mēs jau redzējām ko Grebis varēja, pareizāk sakot nevarēja pret Grieķiju Pret vājākām komandām - varbūt, bet pret stiprajām Grebis, Butriks un vēl daži tuvākie rezervisti uzbrucēja postenī neko nespēj panākt...
, 2008-09-24 20:14, pirms 16 gadiem
raishis rakstīja: (reiniksrobis) Kāpēc ar momentu realizāciju Latvijas izlasei iet visai slikti?

Nu ku var tādus jautājumus uzdot Latvijas izlase aizvadījusi tikai divus mačus......Un cik tad mums ir to spēļu, kurās izlase nopūdelētās izdevības.
nav jau runa tikai par šo ciklu, paskaties nedaudz atpakāļ. var teikt ka ir jau riktīga varbūt pat gadu gara realizācijas momentu neizmantošanas sērija. nu tur nav kautkas normāli. Vismaz Verpakovskis intervijās to ir atzinis, ka nejiet ar realizāciju tā kā vajadzētu.

Un tas ka sāksim vērtēt katru gadu no jauna ir tikai atrunas.
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2008-11-02 18:35, pirms 15 gadiem
reiniksrobis rakstīja: Domāju, ka turcijā līmenis nav zemāks, tikai jāzin, kurš klubs piedāvājis... Tad varētu mēģināt to...
turcija ir augstaks,fenerbache,galatasaray,besiktas.,
, 2008-11-02 18:35, pirms 15 gadiem
- (keyseedee) Kura futbolista stils liekas vispatīkamākais?
baigi stulbs jautajums
Foto: Aiga Veisa/Virslīga
5

Liepājā divas Virslīgas spēles pēc kārtas - vispirms RFS, pēc tam "Jelgava"

"TonyBet" futbola Virslīgā šodien paredzētas divas spēles, kas abas norisināsies Liepājas "Daugavas" stadiona laukumā. Jau plkst. 13.00 sāksies pārceltā "Grobiņas/LFS" spēle pret RFS, bet 17.30 ieplānota "Liepājas" spēle pret "Jelgavu".
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.
Foto: Aigars Prūsis
19

Cīruļputeņa dēļ pārcelta "Grobiņas" un RFS cīņa - rīt Liepājā divas spēles

"TonyBet" Virslīgā šovakar bija plānotas divas futbola spēles, no kurām agrais mačs Valmierā jau ir sācies, tomēr vēlā cīņa starp "Grobiņas SC"/LFS un RFS ir pārcelta uz rītdienas plkst. 13.00, paziņojuši abi klubi, līga un federācija.