Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Emils Ozerinskis

Pertijas uzticību neguvušais Jaudzems atgriežas "Jelgavā"

Pertijas uzticību neguvušais Jaudzems atgriežas "Jelgavā"
Artis Jaudzems. Foto: Jānis Līgats

"Optibet" futbola Virslīgā atvēries spēlētāju pāreju vasaras logs un daudzi pašmāju futbolisti maina komandas. Par vienu no tādiem kļuvis nu jau bijušais "Valmiera Glass/ViA" uzbrucējs Artis Jaudzems, kurš atgriezies "Jelgavas" komandā.

Šīs sezonas pirmajā pusē 24 gadus vecais uzbrucējs Artis Jaudzems pārstāvēja turnīru lieliski sākušo "Valmiera Glass/ViA" komandu. Taču Jaudzemam, kurš pirms sezonas bija pievienojies Jūrmalas "Spartakam", bet ātri vienību atstāja, lai iegūtu lielāku spēles laiku citur, neizdevās tikt pie iespējas sevi apliecināt Tamaza Pertijas trenētajā komandā. Pertija uzbrucēju laukumā sūtīja vien trīs spēlēs uz maiņu, futbolistam sezonas pirmajā pusē nospēlējot kopumā nepilnas 70 minūtes.

Latvijas Futbola federācijas mājas lapā šodien apstiprināta Arta Jaudzema pāriešana uz šobrīd Virslīgas tabulā pēdējo vietu ieņemošo FK "Jelgavu". Savulaik Jaudzems jau pārstāvējis Zemgales komandu, 2017. gada sezonā jelgavnieku rindās Virslīgā aizvadot 20 spēles un gūstot četrus vārtus. Kopumā šis jau būs trešais piegājiens Jaudzemam Zemgales komandā. Pērn uzbrucējs sezonas lielāko daļu pavadīja RFS dublieros, taču Virslīgā 12 spēlēs nākot uz maiņu pamanījās gūt divus vārtus.

Artis Jaudzems karjeru uzsāka "Skonto" sistēmā, bet virslīgas līmenī ienāca caur "Mettu", vēlāk spēlējot arī "Jelgavā", Jūrmalas "Spartakā", RFS un "Valmiera Glass/ViA".

Valmieriešu rindās šajā pāreju logā pametuši arī aizsargi Krišs Kārkliņš un Klāvs Kramēns. Tāpat ceļa jūtīs esot vēl divi futbolisti, kuri vakar bija laukumā ar 0:2 zaudētajā spēlē pret "Metta".

Izmantotie resursi:
https://lff.lv/


, 2019-06-22 15:37, pirms 5 gadiem
Mana iekšejā balss saka ka viens no viņiem būs japānis kuram ķāds piedāvā lielāku algu...
, 2019-06-22 16:13, pirms 5 gadiem
Uz kurieni tad devās Kramēns un Kārkliņš?
, 2019-06-22 18:42, pirms 5 gadiem
ak68 rakstīja: Uz kurieni tad devās Kramēns un Kārkliņš?
Klīda runas ka Kārkliņs uz Dāniju,,,,Kramēns uz Spartaku{DOMĀT JŪRMALAS]...
, 2019-06-23 01:51, pirms 5 gadiem
Klīst runas, ka Valmierā piķis beidzies un tagad uz urrrrā līdz sezonas neigām kurš grib, tas grabinās. Beidzot tā peļķe izžuvusi un netraucēs gaisu. Sāk bomāri atkrist un viss nostāties vietās
, 2019-06-23 05:23, pirms 5 gadiem
Zinot šķiedras pēdējã laika problēmas......paliek nezināmais sponsors plus jārauj toto...savādāk neizdzīvot....latvijas sporta realitāte...
, 2019-06-23 15:43, pirms 5 gadiem
ziemeļi rakstīja: Zinot šķiedras pēdējã laika problēmas......paliek nezināmais sponsors plus jārauj toto...savādāk neizdzīvot....latvijas sporta realitāte...
Šķiedra piekrita sponsorēt tikai tad, ja spēlē reģiona spēlētāji.
Tā kā sastāvā savējie reti redzami, tad arī nauda līdzīga kā bija 1. līgā.
Šodien vairākas izdevības neizmantojušais Ede Oloko. Foto: FS Jelgava
45

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
14

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.