Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Aigars Prūsis

Video: Kalašņikovs: pēc zaudējumiem es vairs nevarēju mierīgi gulēt

Pēcspēles komentāri pēc Liepājas metalurga un Daugavpils Daugavas spēles Liepājā, 2012. gada 21. jūnijā.

, 2012-06-22 01:28, pirms 12 gadiem
Vērts klausīties preses konferenču ierakstus pēc Metalurga spēlēm, jo Kalašņikovs iziet no ierastajām standartfrāzēm un pasaka visu, kā ir. Cepuri nost trenera priekšā, respekts viņam par to. Lai veicas!
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja
, 2012-06-22 06:49, pirms 12 gadiem
dormeo matracis,gulet palidzes !
, 2012-06-22 12:01, pirms 12 gadiem
Visu cieņu Kalašņikovam, kurš tiešām šobrīd ir iemests tādā ka atvarā, kur nemitīgi jācīnās ar virpuli. Bet būs grūti izrāpties no virpuļojoša atvara pašam un kur nu vēl kādu citu izglābt. Pirmkārt, nav jābaidās pašam. Ja pats streneris sāk stresot, tad ko var gribēt no speletajiem. Dmitrijam viss vēl priekšā un neapšaubāmi pēc kādiem gadiem 10 būs labs treneris, bet pašlaik izskatās, ka trenerim ir lielāka mandrāža, nekā tiem, kas skraida pa laukumu. Trenerim ir jābūt nosvērtam un nekādā gadījumā nedrīkst ieviest spēlētajos psiholoģisko nepārliecību pār saviem spēkiem.
, 2012-06-23 16:24, pirms 12 gadiem
Par ko jus te runajat!!!! Kalašs bez leiša ziņas pat fiškas uz laukuma nedrikst salikt!
Andris Krušatins ar "Liepāju" kļuvis par Latvijas čempionu, bet nu ir "Grobiņas" kapteinis. Foto: Aiga Veisa
5

Ilgi gaidītais derbijs: bagātā "Liepāja" pret liepājnieku iemīļoto debitanti "Grobiņu"

"TonyBet" Virslīgas septītā kārta futbolā noslēgsies ar divām spēlēm ceturtdienas vakarā. Vispirms plkst. 17.30 tiksies "Grobiņas SC"/LFS un "Liepāja", bet plkst. 19.30 "Jelgava" uzņems "Valmieru". Abu maču tiešraides portālā Sportacentrs.com, pirmās spēles tiešraide arī kanālā TV4.
Petrs Marešs. Foto: Sanita Ieva Sparāne/FK RFS
14

Marešam meistarīgs tālsitiens, RFS pasniedz "Mettai" baranku un pārņem vadību

Latvijas futbola Virslīgas līderpozīcijā izvirzījusies titula glabātāja RFS, savā laukumā ar 2:0 pārspējot citu galvaspilsētas vienību "Mettu".
Iļja Korotkovs un Mors Tallā. Foto: Kristians Putniņš
8

Vārti puslaika beigās un pusstunda vairākumā ļauj "Audai" tikt pie otrās uzvaras

Šovakar otro uzvaru Latvijas futbola Virslīgas 2024. gada sezonā izcīnīja "Auda", kas ar 1:0 pieveica vairāk nekā pusstundu mazākumā spēlējušo "Daugavpili". Vienīgos vārtus iesita senegāliešu uzbrucējs Mors Tallā.