Layout: current: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Rīgas "Daugava" cer maija vidū pārcelties uz LU stadionu

Agris Suveizda

Rīgas "Daugava" cer maija vidū pārcelties uz LU stadionu
Rīgas "Daugavas" vārtsargs Jānis Krūmiņš Kauguru vārtu tīklā
Foto: Juris Gūtmans

SMScredit.lv Virslīgas futbola klubs Rīgas "Daugava" savā Twitter kontā pavēstīja, ka vēlas no maija vidus spēles aizvadīt Latvijas Universitātes stadionā. Tāpat drīzumā tiks atvērta Virslīgas klubu privātā treniņbāze.

"Cienījamie futbola fani un mūsu atbalstītāji, mēs darām visu iespējamo, lai no maija vidus mājas spēles notiktu Latvijas Universitātes stadionā. Šobrīd notiek sarunas, lai Latvijas Universitātes stadions kļūtu par mūsu mājas spēļu stadionu visas sezonas garumā," vēsta Rīgas "Daugavas" Twitter konts. Pirmās mājas spēles Virslīgā, ieskaitot sestdienas cīņu ar Jūrmalas "Spartaku", Rīgas "Daugava" aizvadīs Kauguru vidusskolas laukumā.

"Maija beigās notiks Latvijā vienīgās privātās treniņbāzes atklāšana, kas būs paredzēta tikai Virslīgas klubiem," rakstīts Rīgas "Daugavas" mājaslapā. "Sadarbībā ar SIA "Latvijas Sporta Aģentūra" pilnā sparā notiek sagatavošanas darbi Latvijas vienīgajā privātajā futbola treniņbāzē, kas paredzēta Virslīgas klubiem. Atklāšanas pasākums paredzēts maija beigās, kad arī tiks aizvadīta draudzības spēle ar Rīgas "Daugavas" dalību."

"Treniņbāzes atrašanās vieta būs Vecmīlgrāvī (Vecdaugavas ielā). Par atklāšanas pasākuma precīzu datumu un laiku ziņosim, kad viss tiks noprecizēts," mājaslapā noslēgts.

Izmantotie resursi:
Tiks atvērta Latvijā vienīgā privātā futbola...
https://twitter.com/FCDaugavaRiga

  -2 [+] [-]

, 2014-04-22 21:22, pirms 10 gadiem
ko par to saka Latvijas Universitāte?

  +1 [+] [-]

, 2014-04-22 21:37, pirms 10 gadiem
Tikai "Virslīgas klubiem" paredzēta treniņbāze. Tas nozīmē to, ka tai nebūs pietiekams noslogojums un nolemta bankrotam! Jebkurš biznesa cilvēks būs priecīgs, ja laukums būs noslogots, neatkarīgi kas tur trenējas!

  +3 [+] [-]

, 2014-04-22 21:39, pirms 10 gadiem
dragoo rakstīja: ko par to saka Latvijas Universitāte?
Neko, Stadions Latvijas Universitate ir nosaukts tas vardaa, Stadionam ar LU nav saistibas vismaz 20-25 gadu. pirms tam vesturi nezinu.

Stadions ir Rigas domes ipashums jau kadus 15 gadus.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-22 22:30, pirms 10 gadiem
Oho - tuvu manām mājām!!!
Noteikti iešu skatīties spēles

  +3 [+] [-]

, 2014-04-22 22:33, pirms 10 gadiem
90. gadu sākumā LU (rektora Zaķa laikā) kādu laiku bija stadiona īpašnieks vai vismaz līdzīpašnieks.
Patiesībā nav slikti, ka šajā stadionā atgriežas Virslīgas futbols -- briesmīgas tribīnes gan, toties ideāla lokalizācija. Varbūt pat kaut ko saremontēs? Savukārt būtu žēl, ja pilnīgi bez futbola paliktu Daugavas stadiona centrālais laukums (zālājs gan bēdīgs, bet gana ietilpīgas tribīnes, turklāt vēl arī -- spēcīga tradīcijas aura).

     [+] [-]

, 2014-04-22 22:37, pirms 10 gadiem
Kas notiek ar Daugavu stadionu?

     [+] [-]

, 2014-04-22 22:49, pirms 10 gadiem
billyfromspace rakstīja: Tikai "Virslīgas klubiem" paredzēta treniņbāze. Tas nozīmē to, ka tai nebūs pietiekams noslogojums un nolemta bankrotam! Jebkurš biznesa cilvēks būs priecīgs, ja laukums būs noslogots, neatkarīgi kas tur trenējas!
Šeibeļa stadionā tā pat pēdējos gadus neviena komanda vairs nebāzējas. Vienīgi tur tās ģērbtuves prasītos pēc pamatīga remonta, citādi jau laukums tur ir liels, labs.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-22 22:56, pirms 10 gadiem
olga rakstīja: 90. gadu sākumā LU (rektora Zaķa laikā) kādu laiku bija stadiona īpašnieks vai vismaz līdzīpašnieks.
Patiesībā nav slikti, ka šajā stadionā atgriežas Virslīgas futbols -- briesmīgas tribīnes gan, toties ideāla lokalizācija. Varbūt pat kaut ko saremontēs? Savukārt būtu žēl, ja pilnīgi bez futbola paliktu Daugavas stadiona centrālais laukums (zālājs gan bēdīgs, bet gana ietilpīgas tribīnes, turklāt vēl arī -- spēcīga tradīcijas aura).
Pagaidi apmēram 3. gadus un nebūs nemaz tik slikts.. Diezgan patīkamas pārmaiņas notikušas, kad tika pārdēvēta par "SmsCredit.lv" virslīgu.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-22 23:20, pirms 10 gadiem
Ļoti, ļoti liela cerība no manas puses par to, lai Daugavas vadībai izdodas iecerētais, lai izdodas "uzkopt" LU stadionu tā, lai tas atbilst Virslīgas reglamentam. Cik zinu, jāsāk esot ar ģērbtuvēm. Protams, ja domā arī par skatītājiem, tad tribīnes tādas nevar palikt, kādas ir šobrīd.

Komanda sev līdzi nenes stabilitātes sajūtu - pastāvīga mājas laukuma nav - tad Kauguri, tad Arkādija (pagāšsezon), tad Daugavas stadions... Ar šo gājienu tiktu nošauti divi zaķi - gan "pacelts" viens aizmirsts stadions burvīgā ģeogrāfiskā novietojumā, plus beidzot komandai būtu normāla, pastāvīga mājas spēļu aizvadīšanas vieta.

Tad jau jācer, ka 14.05 pret BFC Daugavpils spēle tiks aizvadīta jaunajā mājvietā.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-22 23:46, pirms 10 gadiem
Topošais LV izlases stadions, kurš nez vai taps.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-23 00:08, pirms 10 gadiem
Vieta jau laba, bet stadions ir katastrofālā stāvoklī. Zāliens gan esot viens no labākajiem Latvijā...

Tās tribīnes, kas ir ielas pusē, taču ir dzīvībai bīstamas. Ceru, ka tas viss tiks sakopts/sakārtots, lai Virslīgas spēle aizrit sakoptā vidē.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-23 00:11, pirms 10 gadiem
Un kas ar Mettu,turpinās spēlēt Hanzas vidusskolā?
Slēpts komentārs no bloķēta lietotāja

  +1 [+] [-]

, 2014-04-23 10:32, pirms 10 gadiem
Varbūt LU stadionā Daugavai veiksies labāk un sāksies uzvaras. Bet, ja nopietni, tad šobrīd ļoti bēdīga situācija RD - Kļuškins ārā, Savenam pārbaudes jātaisa, Jokstam un Blankam vēl savainojumi. Rezerves jau itkā ir, bet situācija nav no vieglajām. To jau parādīja Skrupska eksplozija.

  +2 [+] [-]

, 2014-04-23 10:33, pirms 10 gadiem
Nesaprotu, kas faniem var būt pret Virslīgas klubu treniņbāzi? Raud, kad nav un kad ir, tad turpina raudāt. Prieks, ka klubi tagad varēs gatavoties labos apstākļos un infrastruktūrai būs kādi uzlabojumi. Apsveicams projekts.

  +1 [+] [-]

, 2014-04-23 12:56, pirms 10 gadiem
reikons rakstīja: Varbūt LU stadionā Daugavai veiksies labāk un sāksies uzvaras. Bet, ja nopietni, tad šobrīd ļoti bēdīga situācija RD - Kļuškins ārā, Savenam pārbaudes jātaisa, Jokstam un Blankam vēl savainojumi. Rezerves jau itkā ir, bet situācija nav no vieglajām. To jau parādīja Skrupska eksplozija.
Jā, tās eksplozijas notiek katrā no pēdējām spēlēm. Arī kausa izcīņā pret Skonto tika izraidīts no komandtiltiņa. Bet ir jau arī par ko ārdīties.

     [+] [-]

, 2014-04-23 19:22, pirms 10 gadiem
puslaiks rakstīja: Un kas ar Mettu,turpinās spēlēt Hanzas vidusskolā?
Pamazām, pamazām..