Layout: current: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512 ), alternative: getMobContentLayout (Cid: Cache\Templating\LayoutCustomizations\Esports\CustomizationSource512), Fid:115, Did:0, useCase: 3

Autors: Andrejs Siliņš

"Ventspili" pamet Hščanovičs, Badjautdinovs un Giļmanovs

"Ventspili" pamet Hščanovičs, Badjautdinovs un Giļmanovs
Raivis Hščanovičs (pa kreisi)
Foto: Romāns Kokšarovs, Sporta Avīze, f64

Četrkārtējās Latvijas futbola čempionāta Virslīgas čempiones "Ventspils" rindās turpmāk nespēlēs Raivis Hščanovičs, Mihails Badjautdinovs un Igors Giļmanovs, tiek vēstīts kluba mājaslapā.

Šosezon bronzas godalgas ieguvusī "Ventspils" komanda galvenā trenera Jurģa Pučinska vadībā uzsākusi treniņus, gatavojoties jaunajai sezonai. Tikmēr kļuvis zināms, ka klubs neturpinās sadarbību ar trim spēlētājiem, no tiem divi - leģionāri no Krievijas.

Komandā turpmāk nespēlēs latviešu aizsargs Raivis Hščanovičs, kurš pagājušajā sezonā piedalījies 16 spēlēs. Aizsargu rindas paretinās arī krievu leģionāra Mihaila Badjautdinova došanās projām. Badjautdinovs aizvadītajā sezonā piedalījās vien deviņos mačos. Komandā nebūs arī pussargs Igors Giļmanovs - 21 gadu vecais krievu viesspēlētājs 28 spēlēs izcēlās ar vienu vārtu guvumu.

Izmantotie resursi:
FK Ventspils


, 2012-12-21 19:27, pirms 11 gadiem
Nu ar šo tik sākās īstās Virslīgas ziemas sezonas interesantākās lietas !!!
, 2012-12-21 19:36, pirms 11 gadiem
Meļņičenko cer izkonkurēt Uvarenko?
, 2012-12-21 19:40, pirms 11 gadiem
dragoo rakstīja: Nu ar šo tik sākās īstās Virslīgas ziemas sezonas interesantākās lietas !!!
Raivis atgriezīsies ''Skonto''?
, 2012-12-21 19:54, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Raivis atgriezīsies ''Skonto''?
Raivis bija labos draugos ar Ešvortu... pat pārāk labos, tādēļ Starkovs no viņa tika vaļā. Kā viens no iemesliem bija komandas gara jaukšana, bet bija arī sportiski iemesli.
šaubos, ka viņš atgriezīsies Skonto.
, 2012-12-21 20:26, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Meļņičenko cer izkonkurēt Uvarenko?
2. numuram tak jābūt komandā arī! Bet ar Uvarenko FKV ir saistības uz 2 gadiem! Tātad šaubos, ka FKV liks lielākas cerības uz kādu citu vārtsargu šobrīd..
, 2012-12-21 20:29, pirms 11 gadiem
Raivis nevar neviena komanda iedereties, viena sezona ir maksimums.
, 2012-12-21 21:11, pirms 11 gadiem
Tas ka Hščanovičs pametis FKV bija jau skaidrs 2 meneshus pirms cempionata beigam,es pat nesaprotu kapec ar vinju parakstija ligume pec nevisai spilgtas sezonas Jurmalas sastava,taspats turpinajas FKV sastava,kur nu vinjsh demonstreja ljoti vaju speli.Domaju ka kadai no Jurmalas vai Rigas Daugavas bus papildinajums,ja taa to var nosaukt,varbut Eshvorts uz Nigeriju pasauks spelet :-))))
, 2012-12-21 22:03, pirms 11 gadiem
Ja Raivis neatradīs labu darbu ārzemēs, tad visticamāk spēlēs Mettā, kur jau trenējās pirms iepriekšējās sezonas un būtu palicis, ja nebūtu FKV piedāvājums bijis.

Vispār jau spēlēja labi, līdz Pučinskis atnāca un pa visu pussezonu uzlaida tikai uz pāris minūtēm.
, 2012-12-21 22:22, pirms 11 gadiem
Western rakstīja: Ja Raivis neatradīs labu darbu ārzemēs, tad visticamāk spēlēs Mettā, kur jau trenējās pirms iepriekšējās sezonas un būtu palicis, ja nebūtu FKV piedāvājums bijis.

Vispār jau spēlēja labi, līdz Pučinskis atnāca un pa visu pussezonu uzlaida tikai uz pāris minūtēm.
Kuras speles vinjs prieksh tevim speleja labi?pie Podpalija speles pret Skonto un LM dzeku vazaja ar degunu pa zemi,kad Podpalijs saprata kas par kadru shis ir tad nosedinaja dzilja rezerva un kad nomainijas treneri ari Pucinskis vinjam neuzsticejas
, 2012-12-22 09:06, pirms 11 gadiem
Šo triju spēlētāju aiziešana mani nesatrauc.Raivis manuprāt neizturēja konkurenci aizsargu vidū,Badiautdinovs pērn laukumā parādījās pavisam epizodiski,bet Giļmanovs,lai arī aizvadīja 28 spēles,12 no tām uz maiņām,neko īpašu neparādīja.Tāda līmeņa pussargus mēs varam atrast tepat Latvijā.Gaidīsim nākošos jaunumus.
, 2012-12-22 09:44, pirms 11 gadiem
Ak kungs, Giļmanovs prom. You made my day !
Priecīgus Ziemassvētkus visiem un Laimīgu nākamo sezonu Ventspilij !
, 2012-12-22 10:19, pirms 11 gadiem
Western rakstīja: Ja Raivis neatradīs labu darbu ārzemēs, tad visticamāk spēlēs Mettā, kur jau trenējās pirms iepriekšējās sezonas un būtu palicis, ja nebūtu FKV piedāvājums bijis.

Vispār jau spēlēja labi, līdz Pučinskis atnāca un pa visu pussezonu uzlaida tikai uz pāris minūtēm.
Toties ''Metta'' nocēla ''Ventspilij'' Gabovu pirms sezonas.
, 2012-12-22 12:05, pirms 11 gadiem
1 rakstīja: Toties ''Metta'' nocēla ''Ventspilij'' Gabovu pirms sezonas.
Nu Metta nekadi nevar nocelt speletaju latvijas grandam,bet ar Gabavu bija taa,ka vinjsh dabuja traumu un FKV piedavaja smiekligu algu jaunajai sezonai salidzinajuma kada vinjam bija un vinjs pienjema Mettas piedavajumu,pie tam Metta vel deva laiku lai atlabtu pec operacijas,bet FKV man liekas ar to zaudeja labu aizsargu,tani pozicija joprojam nevar atrast aizstajeju
, 2012-12-22 16:18, pirms 11 gadiem
maikls19 rakstīja: Nu Metta nekadi nevar nocelt speletaju latvijas grandam,bet ar Gabavu bija taa,ka vinjsh dabuja traumu un FKV piedavaja smiekligu algu jaunajai sezonai salidzinajuma kada vinjam bija un vinjs pienjema Mettas piedavajumu,pie tam Metta vel deva laiku lai atlabtu pec operacijas,bet FKV man liekas ar to zaudeja labu aizsargu,tani pozicija joprojam nevar atrast aizstajeju
Nu principā jau stāsts, manuprāt, vairāk bija par to, ka Gabovs gribēja mācīties un Metta bija lielisks variants, lai apvienotu futbolu ar mācībām LU. Pirms neilga laika bija intervija ar viņu. Pameklējiet!
, 2012-12-22 16:22, pirms 11 gadiem
Tipiski rezervisti, tāpēc viņu aiziešana no FKV nav nekāds brīnums. No šiem krievu leģionāriem vispār lielas jēgas nebija. Ja runājam par tādu leģionāru kā Jančuks pērn, tad to es saprotu. Leģionāri jāņem, lai pastiprinātu spēli, šie to nedarīja. Tāpēc brīnos, kāpēc neatlada arī nigērieti Ago, jo viņš arī kā leģionārs neko īpašu neparādīja.

Hščanovičs? Jā, laikam var teikt, ka neizturēja konkurenci. Ja pāries uz Mettu, tad pie regulāras spēļu prakses varēs tik tiešām pastiprināt komandu.
Mirklis no "Liepājas" un "Jelgavas" spēles. Foto: FK Liepāja
47

Video tiesneši izlabo paši sevi, "Liepāja" iesit vairāk, taču zaudē "Jelgavai"

Kārtējo reizi šosezon neizteiksmīgu sniegumu parādīja Tamaza Pertijas trenētā "Liepāja", savā laukumā spēli uzsākot tikai ar diviem Latvijas futbolistiem sākumsastāvā un beigās ar 0:1 piekāpjoties kopvērtējuma pēdējā ailē esošajai "Jelgavai".
Ismaels Diomande. Foto: Sanita Ieva Sparāne/RFS
15

RFS sarūpē "Grobiņai" pirmo lielo sakāvi Virslīgā

"TonyBet" futbola Virslīgas pārceltajā mačā RFS Liepājā ar 4:0 pārspēja līgas jaunpienācēju "Grobiņu/LFS", kas ļaus RFS astotās kārtas beigas sagaidīt kā līgas līderei. "Grobiņai" līdz ar šo neveiksmi aprāvusies trīs nezaudēto spēļu sērija.
Leu Gaušu pret Raivi Skrebelu. Foto: Jānis Līgats/Valmiera FC
27

"Daugavpils" sniega dienā uzvar Valmierā un atgriežas Virslīgas trijniekā

Par vēl vienu pārsteigumu "TonyBet" Virslīgā parūpējušies "Daugavpils" futbolisti, kuri ar rezultātu 1:0 uzvarēja Valmierā un apsteidza mājiniekus arī turnīra tabulā, atgriežoties trešajā pozīcijā.